Laddar...

Om oss

GLAMIRA grundades 1999 i Heilbronn i Tyskland och har antagit en åtgärd på bröllops smycken genom 8 års erfarenhet och en betydande utveckling 1999-2008. Denna regenerering och metod för tillvägagångssätt inom sektorn har spelat en stor roll i utvidgningen av företaget.

I 2012 började GLAMIRA utforma sina egna smycken under sitt helt nya namn och utvecklade snabbt detta konceptet globalt. Som en följd av denna utveckling hade GLAMIRA Tyskland möjlighet att handla både i Österrike och Schweiz.

I Glamira, som har visat sig vara en modell för snabb utveckling under 2013, har antalet anställda ökat till över 90 professionella medarbetare under första halvan av 2014. Detta, i kombination med den senaste tekniken gör att Glamira förblir ett steg före konkurrenterna med innovativa och innovativa perspektiv, där kreativitet och produceringskänsla smycke inte bestäms av guldsmeder , utan kunderna själva.I slutet av 2014 Glamira har börjat sälja produkter till Sverige, Australien, Norge, Danmark,England,Italien,Belgien,Frankrike och hela Asien. GLAMIRA har nu visat sig öka sin verksamhet på marknaderna i Brasilien och särskilt i Amerika i slutet av 2017.

Kund Service: +46 08 446 850 36

E-mail: Service@glamira.se