Laddar...

Designa Din

GLAMIRA Ring Bridal Rise 0.5crt

Gå till produktdetaljer

GLAMIRA Ring Bridal Rise 0.5crt

Betyg:
97% of 100
4.9 | Recensioner(20)

Klassisk Solitär Stil - Visa alla

Detta priset är upp till 55% lägre än de traditionella smycken priser. [?]

GLAMIRA har åtagit sig att erbjuda de bästa priserna till sina kunder utan att kompromissa med hög kvalitet. Nedan hittar du de viktigaste punkterna som hjälper oss att uppnå till detta målet:

 • Etablerade rötter i smyckenhandel
 • Direkt från källan
 • Långsiktigt samarbete med pålitliga leverantörer för etiska källor.
 • Fördelen med online drift
 • Inga aktier - Få vad du vill, inte vad vi har
 • Inhemska experter
 • Inga Dolda Avgifter

Klicka här om du vill veta mer om vår prissättningspolicy.

3 102,00 kr
Gratis Frakt
60 Dagars Returpolicy

  Beräknad Leveranstid : måndag, 29 aug

Visa leveransalternativ

 • Gratis Standardleverans

  Beräknad Leveranstid: måndag, 29 aug
  0,00 kr
 • Express Leverans

  Beräknad Leveranstid: fredag, 26 aug
  200,00 kr
 • Premium Leverans

  Beräknad Leveranstid: torsdag, 25 aug
  350,00 kr

Du kan välja din leveransmetod vid kassan.

Vid betalning via banköverföring beräknas den beräknade leveranstiden från den dag då betalningen har mottagits.
Extended WarrantyVälj en utökad garantiplan

Utökad garanti plan

Vår skyddsgaranti innehåller utökad service som ger dig ytterligare tjänster som inte täcks av den vanliga livstidsgarantin. Denna garanti möjliggör ett bredare skydd för dina smycken utöver din livstidsgaranti.

Jämför planerna

Du kan välja din utökade garanti i varukorgen

Detaljer

Allmänt
SKUD32258-1-05
Comfort FitJa
KönKvinna
Bredd1,75 mm
SolidYes

Detaljer

Allmänt
SKUD32258-1-05
Comfort FitJa
KönKvinna
Bredd1,75 mm
SolidYes
VÄRDERINGAR OCH RECENSIONER

Sortera Efter:

 1. C SE

  Cecilia Verifierad köpare

  Score

  Förlovningsring
  Jag fick den här ringen som förlovningsring och var så nöjd! Den sitter jättefint på fingret och diamanten glittrar och är jättefin. Det som gjorde mig besviken var att jag någon dag senare såg ett svart "korn" väldigt högt upp i diamanten som man ser när man kollar lite noggrannare. Så det gjorde väl att man insåg varför man ska köpa ringen i butiken och inte på nätet kanske. Men kollade på andra ringar som såg exakt likadana ut fast med en finare slipning och då skiljde sig priset 20 000kr. Så vill man ha en så stor ring för ett bra pris så är den här hemsidan perfekt! Fick ringen supersnabbt dessutom! Tog en vecka! Trots att jah beställde gravering i ringen.
  Var denna recension användbar?
  0
  0
 2. M AU

  Manfred Verifierad köpare

  Score

  wonderful ring in great quality
  I have to say I´m impressed about the communication with Glamira. I´ve been informed about every step from placing the order until it has been delivered. The quality is as expected (even the ring looked a little bit different from what I expected - but that´s ok) and the box and certificate looks very nice and professional too. Now I can´t wait until Valentine´s day :-)
  Översätt recension
  Var denna recension användbar?
  0
  0
 3. T PT

  Tiago Dinis Verifierad köpare

  Score

  Sten: Smaragd

  Metall / LEGERING: 750 Vitguld

  Everything went according to the plan!
  Super smooth process. The ring is very pretty, exactly what I´ve ordered, came on time, got regular updates from the customer service department. It was a smooth transaction from beginning to end and I will order again from Glamira. Now...all she has to do is say YES.
  Review image
  Review image
  Översätt recension
  Var denna recension användbar?
  0
  0
Visa Mer
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
96.3576% of 100
4.82
ANTAL RECENSIONER
11623
Se alla GLAMIRA recensionerna och betygssättning för att få reda på vad andra kunder tycker om GLAMIRA produkterna och servicen. Du kan också skapa din egen recension och dela dina erfarenhet genom att besöka våra produktsidor. View All GLAMIRA Product Reviews.

Upptäck vad kunder tycker om våra tjänster, med mer än 10 000 recensioner på en oberoende recensionssajt.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Utmärkt

FRAKTDETALJER

 • Beräknad Leveranstid:
 • Gratis Frakt via:
 • DHL
 •  Gratis Frakt
 •  Gratis Gravyr
 •  Gratis Presentförpackning
 •  Anonym Paket Alternativ
YTTERLIGARE FÖRDELAR MED DETTA KÖPET
 • 60 Day Return Policy

  60 Dagars Returpolicy Vi är engagerade till din tillfredsställelse. Graverad eller icke-graverad; Om du inte är nöjd med ditt val, returnera det i original skick inom 60 dagar.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 Dagars Storleksändringpolicy Stor saker börjar med små detaljer. GLAMIRA hjälper dig med att hålla hemligheten till en överraskning och ändra storleken på din ring, en gång, kostnadsfritt inom de första 60 dagarna av mottagandet

 • Lifetime Warranty

  Livstidsgaranti Vi står bakom kvaliteten på våra smycken och ger livstidsgaranti för alla våra produkter. Varje beställning tillverkas och behandlas med försiktighet av våra experter från första början. Njut av kvaliteten på det professionella mästerverket och känn dig säker på att din unika design smycken kommer att vara med dig resten av livet.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tillfredsställelse orienterad kundsupport GLAMIRAs kundtjänstteam hjälper dig gärna under en av de vackraste stunderna i ditt liv. Vårt uppdrag är din tillfredsställelse; ta dig tid att upptäcka den perfekta designen, medan vi tar hand om allt annat.

 • Custom Made Jewellery

  Skräddarsydda smycken med unikt produkt-ID Din personliga produkt är ett unikt smycke. För att visa det sätter vi ett unikt produkt-ID på varje enskild produkt som vi skapar speciellt för dig. Ditt unika produkt-ID är också en indikation på din livstidsgaranti.

 • Fast Delivery

  Snabbt Frakt Tidpunkten är nyckelordet när det gäller att organisera en överraskning för ett frieri eller ett bröllop. GLAMIRA är stolt över att kunna erbjuda en av de snabbaste produktions- och leveranstid på marknaden.
  Vi erbjuder även gratis leverans till alla beställningar. Dessutom, om du vill behålla din beställning som en överraskning, välj helt enkelt alternativet för anonym förpackning under betalningen och vi skickar din produkt i vanlig förpackning utan GLAMIRA-logotyp på den.

 • Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar

  Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar Inhemska gemologer inspekterar noggrant alla GLAMIRA-diamanter och ädelstenar innan de utfärdar certifikat för dem. Varje beställning är försedd med ett certifikat. Om du är intresserad av GIA (Gemological Institute of America) certifierade diamanter, vår kundtjänst hjälper dig gärna.

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Material De finaste kvalitetmetaller och stenar som används i vår produktion är allergifria. När det gäller att bära smycken är komfort lika viktig som smycken i sig. Vårt mål är att se till att dina personliga, unika design smycken inte bara ser bra ut,utan känns också bekväma.