x
 
   
Grön Ametist Smycken

Gröna Ametisten

Klassad som en halvädelsten, är den Gröna Ametisten en ljust grön kvarts kristall. Den är grön i färgen efter värmebehandling som antingen orsakats av vulkanisk aktivitet, naturlig hetta från jordens undre eller konstgjord behandling.

GRÖN AMETIST FÖRLOVNINGSRINGAR

GRÖN AMETIST
FÖRLOVNINGSRINGAR

GRÖN AMETIST ÖRHÄNGEN

GRÖN AMETIST ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Gröna Ametisten

Klassad som en halvädelsten, är den Gröna Ametisten en ljust grön kvarts kristall. Den är grön i färgen efter värmebehandling som antingen orsakats av vulkanisk aktivitet, naturlig hetta från jordens undre eller konstgjord behandling. Det är därför som GLAMIRA föreslår att du håller stenen borta från direkt hetta och solljus eftersom detta kan lätt orsaka färgändring på stenen. I gemology, är den känd som prasiolite eller vermarine och namnet härstammar från det grekiska prason (πράσον) som betyder "grön" och lithos ( λίθος ) som betyder "sten" (med andra ord, grönfärgad sten). För närvarande, finns gruvorna för grön ametist huvudsakligen in Brasilien, men kan också finnas i Polen och Kanada.

Grön ametist är en spirituell och prisad sten som troddes vara beskyddande och renande sten i åratal och användes av metafysiker som första val. Under antiken, kallades den för stenen för nykterhet och användes för att återkalla missbruk såväl fysiskt som psykiskt. Och man kan se många anspelningar i historia och myter om (grön) ametist. Rykten säger att Sankt Valentin bar en ring med en grön ametist slipad med en bild av Cupido. Förutom detta, så har maktfulla och rika monarker i historien använt stenen som en kunglig symbol. På det hela taget, är grön ametist en sten som framför en intuitiv kapacitet tillsammans med kärlek. Det är Fiskarnas sten och februari månads Sten.

Hos GLAMIRA, levereras grön ametister av hög kvalitet och med AAA klarhet och skapas till unika smycken som gröna ametist smycken. Du kan individualisera alla GLAMIRA produkter med denna gröna sten; till exempel, den konfigurerade gröna ametisten som hängsmycke kommer att vara ett mycket bra val eftersom det betyder att du kan ha det nära ditt hjärta och känna dess magik. Eller kan du skapa ett grön ametist halsband för ditt barn och som kan bäras som en beskyddande amulett. Genom att bära en speciell design av grön ametist ringar som du individualiserat med din egen stil kommer att göra dig glad! Den är också ädelstenen för det sjätte bröllopsdags gåva. Med sitt gröna ametistsmycke, är GLAMIRAs mål att nå din själ och ge dig några viktiga modepoäng!