Laddar...

RETURER

Det kan ta 4-5 arbetsdagar eller upp till en vecka för transaktionen att synas, beroende på din bank.

Vi erbjuder en mycket flexibel returpolicy så du behöver inte oroa dig för att beställa ifall du inte tycker om den. Vår Returpolicy ger dig möjlighet att returnera din produkt inom 60 dagar efter mottagandet av din beställning så länge det uppfyller villkoren. Vänligen läs vår returpolicy för mer information.

Allt du behöver göra är att fylla i vårt online returformulär, skicka in det för att ändra storlek, skriva ut en kopia av formuläret och skicka det till oss tillsammans med din produkt. Du kan även beställa ett gratis ringmått medans för att vara säker på din storlek. Vänligen läs vår returpolicy för mer information.

Nej, var snäll och skicka inga tillbehör eller kompletterande objekt tillsammans med din ring när du returnerar den för att ändra storlek eller reparera. Vi kan inte lagra några extra objekt som tas emot med produkten, så de kommer inte att returneras till dig efter omformningen eller reparationsprocessen.

Nej, få inte din produkt betjänad hos en tredje part eftersom det kommer att upphäva din livstidsgaranti.

Nej, vi vi tar ej emot produkter av andra tillverkare.

Ta bort en gravyr är ej service vi erbjuder.

Du kan byta ut din produkt så länge den uppfyller vår returpolicy. Du kan läsa vår returpolicy för mer information. Vänligen notera att specialbeställda produkter är ej berättigade för återköp.

Ja det kan du? Gravering är ej ett hinder för storleksändring.

Avgiften för storleksändring beror på produkten, tillsammans med skillnaden mellan den aktuella storleken och den begärda storleken. Typ av metall, antal stenar, design av produkten är några av de faktorer som påverkar prissättningen. När du skickat din ring till oss, kontrollerar vi den och bestämmer vilken typ av procedur som ska följas. Då informerar vi dig om avgiften.