Returformuläret

 • VIKTIGT MEDDELANDE

  Observera att kurirer har haft operativa svårigheter på grund av den pågående coronaviruspandemin och dess effekter ändras från dag till dag, beroende på plats. Vi fortsätter vår produktion och leveranser, men vi kan inte kontrollera leveransprocessen från våra partners. Ta hänsyn till eventuella förseningar eller begränsningar som kan uppstå.

  Vänligen fyll i och skicka formuläret nedan för att returnera din produkt. Om du vill lära dig om vår returpolicy innan du lämnar in kan du besöka den här länken: https://www.glamira.se/return-policy/

  1. Ändring av Storlek
  2. Gravyr
  3. Lagningsförfrågan
  4. Återbetalning
  Anledning:
  Skadad vara
  Delar saknas
  Det är inte vad jag har beställt
  Andra (upp till 1000 symboler)
  Betalmetod *
  1. Kreditkort
  2. Banköverföring
  3. Paypal
  Välj din produkt som ska retuneras :

  Din e-postadress och beställningsnummer måste matcha på vårt system för din retur. Se till att ditt beställningsnummer är korrekt och din e-postadress är den som du ursprungligen använde för att lägga in din beställning.

  Vill du ha en frakt sedel för din retur?
  Ja , jag vill ha en frakt sedel för 110Kr
  1. Lämna till närmaste post ombud
  2. Upphämtning från min adress
  Jag har läst Villkoren och accepterar dem.
  Jag har ej tagit bort sigillet
  Jag har inte använt produkten.
  Jag kommer att inkludera alla kompletterande artiklar (presentförpackning, certifikat, reklamartiklar etc.) i mitt returpaket.
VIKTIGT:
 • Observera att din returförfrågan kommer att behandlas baserat på den information du skickar online. Eventuella handskrivna anteckningar på den tryckta kopian av returformuläret kommer vi ej ta hänsyn till.
 • För att säkerställa en snabb och effektiv service kan vi inte ändra dina förfrågningar efter att du har skickat returformuläret. Vänligen kontrollera informationen som anges i din förfrågan innan du skickar in formuläret
 • Processen för storleksändring tar cirka 25 arbetsdagar. Om du har ett viktigt datum som närmar sig som ett bröllop ex., rekommenderar vi dig att skicka din produkt efteråt. Du kan kontakta vår kundsupport om din 60-dagarsperiod löper ut före datumet.
* Obligatoriska Fält