x
 
   
Rosa Kvarts Jewellery

Rosa Kvarts

Rosa Kvarts är den rosa varianten av kvarts vilken är en halvädelsten. Den klassas efter intensiteten av sin färg och inte klarheten, ädelstenen har en färg som sträcker sig från blekt rosa till djupt rosa.

Rosa Kvarts FÖRLOVNINGSRINGAR

Rosa Kvarts
FÖRLOVNINGSRINGAR

Rosa Kvarts ÖRHÄNGEN

Rosa Kvarts ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Rosa Kvarts

Rosa Kvarts är den rosa varianten av kvarts vilken är en halvädelsten. Den klassas efter intensiteten av sin färg och inte klarheten, ädelstenen har en färg som sträcker sig från blekt rosa till djupt rosa. Färgen är vanligtvis resultatet från antalet spår av titan, järn, eller mangan, i dess kemiska struktur. Dess glasartade form är så genomskinlig att den reflekterar sin rosa färg perfekt. Huvudsakligen finns gruvor för denna sten i Brasilien och Madagaskar.

Den kallas för Hjärtats Sten, Rosa Kvarts kan ha använts som ett tecken på att visa kärlek så tidigt som 600 f.Kr. Den är i allmänhet associerad till Cupido och Eros, Kärlekens gudar. Den prisades under romerska tidevarvet då den användes till att pryda ornament, koppar, skålar och många andra saker. Romarna bar rosa kvarts nära bröstet, med andra ord, nära hjärtat eftersom de trodde att rosa kvarts skyddar bäraren från hjärtesorg och ger styrka. Rosa Kvarts är också kallad Hyalin Kvarts, som härstammar från det grekiska ordet hyalos, som betyder "glas." Dessutom, är det stenen för stjärntecknet Oxen och december månads sten..

Glamira erbjuder den rosa kvartsen med AAA kvalitet och formar den till örhängen, ringar, halsband, och hängsmycken, armband, manschettknappar som rosa kvarts smycken.. I olika former, kan ädelstenen också konfigureras till att få dess skönhet att blomstra. Resultatet av konfigurationen av ett hängsmycke i ton med din egen smak kommer att vara ettrosa kvarts hängsmycke med hjärta som bär en viskning av det heliga feminina. Med en rosa kvarts ring,, kan du också känna omfamningen eller hyllningsdansen av kärleken. Eller ettrosa kvarts armband som lyser upp din väg med kärlekens solsken dit du vill gå. Sätt bara den rosa kvartsen i kronans center i dinarosa kvarts örhängen och låt den bära det magiska la vie en rose!