Brud Set

”Glamira”
Laddar...
Filtrera
Fler Ring Kategorier
Sortera utifrån: Bästsäljare
Stenar
Carat

Produktvy

Lista Rutnät
Sortera utifrån: Bästsäljare
30 anpassade produkter hittades. [i]
  1. lifetime warranty
  2. Förlovningsringar

Bröllops Brud Set Ringar hos GLAMIRA.se

Varför ska du kämpa att försöka para ihop en förlovningsring och en vigselring när GLAMIRA redan har gjort detta för dig, med brud set skapade som i ett drömland?
Två ringar, en praktfull förlovningsring och en perfekt vigselring, blir ett, precis som ni två blir soulmates när ni delar era löften… GLAMIRA brud set är till för dig som vill uttrycka dig djärvt som definierar deras design, ädelstenar och andra detaljer som är perfekt matchade. Kan vara glittrande med diamanter, läckra brud set som förblir tidlösa och dyrbara för evigt! Du kan välja diamant brud set som är komponerade av en diamant solitär eller solitär pavé förlovningsringaroch vigselring med/utan pavé set små stenar. GLAMIRA produkt detalj tabbar på vänstra delen av sidan kommer också att guida dig till ditt beslut gällande diamanter som du bär på dina ringar. Dessutom, kan du individualisera varje ring separat.

Medan du helt enkelt kan köpa ett GLAMIRA brud set i mängden, har du ett val som eggar din fantasi att välja ett set som du delvis kan skapa själv. Förlovningsringen kan ha alla ädelstenar som du väljer eller legeringar i din smak. Till exempel, kan du skapa vitguld brud set med safir som mitten sten. Hos GLAMIRA.se, alla matchande set överlappar design för att understryka den mitten ädelstenen som du väljer. Det här är ett sätt att lägga till din egen kreativitet till brud set!