Fri Frakt

  60 Dagars Returpolicy

 
   

GLAMIRA RECENSIONER

 
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.72
ANTAL RECENSIONER
371
Se alla GLAMIRA recensionerna och betygssättning för att få reda på vad andra kunder tycker om GLAMIRA produkterna och servicen. Du kan också skapa din egen recension och dela din erfarenhet genom att besöka våra produktsidor.
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.00
GLAMIRA RING KATHERINA

Min fru älskar ringen. Det var en trevlig upplevelse att köpa från Glamira. Ringen matchar alla våra förväntningar.

Recension av Maamoun Saleh | Lades till: 30.10.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Recencion

Mycket bra kvalitet och bytte från vit safir till diamant och från vitt guld till platina

Recension av Gustaf von Silver | Lades till: 07.10.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Silver ring

Mycket bra kvalitet, bra pris och det bästa var att betala efter leverans med KLARNA.

Recension av Peter Johansson | Lades till: 03.10.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Nakomis ring

Jag fick hem min ring idag och jag fullkomligt ÄLSKAR den!!! Den är så mycket finare i verkligheten än vad den är på bild. Dock beställde jag fel storlek så måste skicka tillbaka den och förminska den, men jag ÄLSKAR den!!!

Recension av Amanda | Lades till: 26.09.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.00
KAMS Chef

Mycket proffsigt och snabb leverans, kan varmt rekomendera GLAMIRA

Recension av Jan Edberg | Lades till: 19.09.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
3.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
3.00
Chaufför

Är i stort sätt nöjd med min beställning, men asken som vi fick med var sönder så den får hållas öppen med en tandpetare tyvärr. Har bifogad en bild på asken med ringarna.

Recension av Helge Brandt | Lades till: 18.09.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Herr

Mycket snabbt från beställning till leverans. Storlek, ytfinish, slipning, nyans och gravyr, allt stämde. Mycket nöjd med hela affären.

Recension av Jonas | Lades till: 14.09.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Fru

Ringen är jätte fin vi är super nöjda! Tyvärr var den för liten när dem kom och vi fick byta storlek det var inga problem, men det tog nästan 3 månader att få en ny ring det var lite trist. Men över lag är vi jätte nöjda.

Recension av Lina Ekman | Lades till: 08.09.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
5.00
Mr

Im very happy with the ring! Quality of ring was perfect. There was few small problems at the beggining when i ordered the ring, but support team was very active and helpful ! 5*

Recension av Marius | Lades till: 29.08.2018
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.67
Kvalitet
Pris
Behaglig
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
4.67
MRS

Mycket fina ringar. Passade perfekt och är så nöjda. Snabb leverans och ringarna stämde överens med beskrivande bild. Möjligen något rakare kanter än på bilden men otroligt fina

Recension av Sandra | Lades till: 07.08.2018