Damsmycken

Glamira är rätt plats för eleganta och smarta kvinnor att hitta det bredaste utbudet av högkvalitativa damsmycken till sig själva.

Damsmycken
REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG

KOLLEKTIONER

Visa Alla Kollektioner
boderUPPTÄCK MERA
 • Vigsel Ringar

  Vigsel Ringar
  Dina livslånga kompanjoner… Dina vigselringar representerar för evigt kretslopp för kärlek och välgång med ett graverat meddelande som du har valt.

 • Förlovnings Ringar

  Förlovnings Ringar
  Att förlovsbandet ska bäras på vänster finger som sägs vara kärlekens åder. På så sätt, säger man att paret förenar hjärtan. Visa din tillgivenhet med en livslång förlovningsring!

 • FÄRGADE DIAMANTSMYCKEN

  FÄRGADE DIAMANTSMYCKEN
  Överdådig och elegant ... perfekt för dina unika passioner. Välj extraordinärt och bläddra i vår kollektion av färgade diamantsmycken!

 • INITIAL & NAMN SMYCKEN

  INITIAL & NAMN SMYCKEN
  Smycken är extraordinär när den är inristad med initialer eller ord som talar dina känslor.

 • Vristlänkarna

  COCKTAIL RINGAR
  Gör plats för färg i ditt liv. Upptäck karnevalet med briljantfärgade diamanter och ädelstenar med cocktailringar.

 • Knoge ringar

  Knoge ringar
  Ibland räcker det med några punkter för att återskapa din stil och seder. Titta på vår knogering kategori för små och drömlika ringar som är utformade för din stil.

 • Kollektion

  Keramiska Smycken
  Konstnärt hantverk genomsyrat av extraordinära element. Låt dina smycken spegla din kreativitet med en skicklig kombination av ädla metaller och keramiska höjdpunkter.

 • Enkel Designade Smycken

  Enkel Designade Smycken
  Om du gillar enkelhet i ditt liv,Glamira`s Enkel Designade Smycken kan hjälpa dig att definiera din stil.

Laddar...

Damsmycken från GLAMIRA

Det finns en värld att upptäcka av damsmycken hos GLAMIRA. Varför välja det som alla andra också bär när du kan skapa din egen stil med endast ett par klickar? Du är speciell och du vet det. Därför borde ditt smycke återspegla detta. De dagar av bijouterier och billiga imitationer är långt borta. Du vill nu ha det som är äkta. Äkta värdefulla metaller, äkta värdefulla ädelstenar. Ditt uttryck är äkta och även så bör ditt smycke vara. Du kan göra det till allt ditt och även lite till. Vad sägs om att ge en present som är olikt allt annat till kvinnan som du älskar? Du har full kontroll av vilken metall och ädelsten som du vill ha och hur dom ska ställas in. Från guld och platinum till diamanter och rubiner. Alla möjliga färger av ädelstenar finns tillgängliga för att få dig eller dina kära att le när dom ser att färgerna som dom älskar har fått liv i ett smycke som har skapats endast för dom.

GLAMIRA är världsledare i personaliserade damsmycken och du kan finna det lämna sina spår i länder runt om i hela världen. När det kommer till personalisering kan du välja mellan metall eller legering, värdefulla eller halvädelstenar och även välja mellan gravyr av ett citat eller bara ord speciellt för dig och din kära. När du lägger din beställning vet du att du faktiskt kommer att skapa ett konstverk och inte bara ett smycke.

När det kommer till skräddarsydda damsmycken finns det inget annat ställe än GLAMIRA för att sätta standarden av perfektion. När du anpassar ett smycke från en mängd olika samlingar och design, kan du sedan ta dessa basmönster och göra det till ditt varumärke av mode, framgång, respekt, eller kärlek. Det finns så många alternativ för att skräddarsy en produkt och du är i full kontroll att göra ditt unika smycke till familjens släktklenod. Det är ditt att skapa. Lita inte på någon annan när du anpassar ditt eget smycke. Du kan ha det bästa av allt, från metaller till ädelstenar. Allt som krävs är dina önskemål och stil för att göra dina egna smycken verkliga. Vad bättre känsla kan det vara än att känna att ditt smycke är unikt, precis som dig själv! Eller om det är en gåva, föreställ dig hur värdefull din skräddarsydda gåva skulle vara för den speciella personen i ditt liv.

High-end damsmycken har tidigare endast funnits i designbutiker i världens främsta modestäder. Dessa städer är oftast i länder långt bort. Dessa dagar är nu borta och det kunde inte ha varit mer praktiskt att handla. Nu kan du köpa världens mest lyxiga smycken direkt från din dator, surfplatta eller telefon. Var som helst i världen! Du förtjänar de ljusaste diamanter och ädelstenar, och storlek är ingen oro eftersom GLAMIRA kan finna praktiskt taget vilken sten som helst som är tillgänglig från pålitliga ädelstensåterförsäljare runt om i världen. Från återförsäljare som inte säljer blodsdiamanter. Ett uttalande av kärlek eller mode kan göras utan några bekymmer.

Letar du efter damringar som gör ett uttalande? Eller letar du efter en ring som kommer att säga "Jag älskar dig"? Eller en som säger jag vill ha dig förevigt? Vad sägs om någon speciell som du tycker skulle vara mer komplett med en ring speciellt utformad för just henne? Oavsett uttalande som du vill dela med dig eller göra, har GLAMIRA damsmycken i diamanter och ädelstenar för alla tillfällen.

Ett av favoritgåvorna som en kvinna kan få är halsband eller ett hängsmycke. Halsband för kvinnor hos GLAMIRA är en självklar favorit. Surfa bekvämt vart du än är för att hitta den perfekta presenten till den speciella personen, en speciell familjemedlem, en speciell vän... Eller till dig själv! Naturligtvis kan du välja mellan en mängd olika modeller och naturligtvis kan de bli skräddarsydda på det sätt som du önskar! Välj guld, eller till och med platina för din metall! Och sedan diamanter, rubiner, smaragder, safirer eller den värdefulla ädelsten du älskar. Välj även ett par ädelstenar för att lysa upp dina dagar. Du kan göra halsbandet så personligt som din fantasi låter, och du kan anpassa den ytterligare med att gravera in ett favorit citat, namn eller viktiga datum samt lägga till ytterligare sidostenar! Diamanter sägs vara kvinnans bästa vän. Men det bästa stället att visa dem är från en härlig uppsättning av örhängen. Örhängen för kvinnor är ett av de bästa sätten att visa att du har vad som krävs när det gäller mode. Så varför nöja sig med mindre än örhängen som gör ditt uttalande högt och stolt! Gör ett uttalande som framhäver ditt ansikte och hår som på inget annat sätt. Örhängen är alltid ett bra sätt att krydda upp saker och ting vare sig det är en present eller till dig själv. Varför inte lägga till några ädelstenar som kan förbättra ditt humör eller en händelse? Från glödande rubiner eller eleganta djupblåa safirer. Du kan även skräddarsy några fler par för att vara redo för vilket tillfälle som helst.

Om du vill ha guld, kan du välja guld. Där är inget annat alternativ. Vilken typ av guld vill du ha? Du har många val att göra nu. Vad sägs om damsmycken i vittguld? Vittguld är ett underbart alternativ till gultguld. Samma känsla och lust och en unik färg som kommer att glädja sinnen! En riktig mjuk färg i jämförelse med gultguld. Dina vänner kommer att fråga dig en massa frågor om det. Sätt en standard för mode. Naturligtvis kan du välja vilken modell som helst eller objekt och sedan skräddarsy den genom att välja metall eller legering av ditt eget val. Vittguld är en favorit för många.

Är du någon som har mer än en stil? En som kan vara modern en stund och retro nästa? Vad sägs om att lägga till några damsmycken i röttguld till din samling? Röttguld är en underbar metallegering som ger din stil ett helt nytt sätt att presentera sig själv på. Moderna modeller, celtic modeller, antika modeller. Allt är ditt med GLAMIRA.

Det är bevisat att damsmycken i gultguld är den mest igenkännbara metallen i världen. Ingenting säger mer i smycken än guld. Du kan välja från vilken karat av gultguld också. Naturligtvis kan du designa ditt drömsmycke genom att hitta en design och sedan anpassa den med din månadssten och för en slutlig touch, lägga till några medföljande ädelstenar för att göra det ett unikt objekt. Hos GLAMIRA kan man skräddarsy varje produkt för att sedan beställa. Där är inga produkter i hyllan. Alla produkter är tillverkade av experta guldsmed och designare. Många av de bästa i världen i själva verket! GLAMIRA är inte bara guld. Varje metall har unika egenskaper och hantverkare på GLAMIRA känner till dem alla.

Ja, en diamant är bara en diamant. Men när du skapar en anpassad och personlig produkt talar diamanter mer än ord. Så det är dags att titta på damsmycken i diamanter på ett nytt sätt. Du kan göra diamanten till huvudsten eller så kan du utsmycka dina dyrbara ädelstenar i en ring av diamanter! Valet är ditt. GLAMIRA vet att diamanter är lika individuella som du är. Resa runt i världen för perfekta diamanter är en del av löftet till dig att hitta diamanter i den bästa kvaliten i karat och nedskärningar som du önskar. Varje diamant inspekteras av GLAMIRAs experter för klarhet, färg och slipning.

Hey, det är bra att vara tillbaka i svart, eller det svarta fåret och inget säger det bättre än svarta diamantsmycken från GLAMIRA. Svarta diamanter är verkligen ett fantastisk tillägg till dina smycken. Naturligtvis kommer de inte sitta där länge när du befinner dig i rampljuset med vänner och familj. Svarta diamanter är utsökt på egen hand eller tillsammans med andra ädelstenar.

Det är något om en ädelsten för kvinnor i sina smycken. Bara tanken på rubiner och opaler, och smaragder, och även safirer. Alla för tankarna till prinsar och prinsessor, kungar och drottningar, samt skatter och slott. Varför inte planera ditt nästa smycke så att det är något från din egen saga? Du kan välja vilken ädelsten du önskar att ha på din anpassade ring, halsband, hängsmycke, brosch eller armband. Valet är alltid ditt. Om regnbågar är din grej, är nästan alla regnbågens färger tillgängliga i stenarna. Visa din betydande andra att de är det enda för dig. Du vill ha de föralltid och en dag till!

Det finns inget annat sätt att beskriva en viss nyans av grönt annat än med en smaragd. Damsmycken i smaragder är en av de bästa sätten att uttrycka naturens officiella färger! Från ögonen till träd, ser vi alla grönt som sannolikt en av de viktigaste färgerna. Gör smaragdgrön din färg! Du kan ha smaragder som mittpunkten i din personliga skapelse eller som en kompletterande ädelsten för tonsättning. Smaragder är också en av de bästa gåvorna och färgen av smaragder kommer aldrig att gå ur stil.

När blå är din färg, är du lyckliglottad när det gäller ädelstenar eftersom damsmycken i safir är en av de finaste komplimanger att lägga till ditt smyckessamling. Föreställ färgen på himlen eller havet blå. Safirer är sannolikt den mest värdefulla av dyrbara ädelstenar för de flesta! Stenen som både är vacker som en huvudsten eller som en sidosten till vilken modell du än väljer. Välj den storlek och slipning på dina safirer som passar din stil och uttryck. Stor och fräck eller small och bedårande. Safirer är verkligen en fröjd för ögat. Matcha dem med smaragder, rubiner och andra ädelstenar och ditt personliga modeaccessoar kommer att bli en unik produkt.

När du tänker på färgen rött finns det ingen annan sten som kommer i tanke mer än rubinen. Damsmycken i rubin är som eld i en sten. Det är eld och passion som du kan visa för världen med fina smycken från GLAMIRA. Skräddarsy och personifiera din design på hemsidan. Stora rubiner, små rubiner och rubiner av praktiskt taget alla storlekar kan monteras på din design. Med rubiner kan du välja djupröda eller nästan rosa toner som sidosten eller huvudstenen i din skapelse. Rubiner är röda som rosor och säger omedelbart "kärlek". Rubiner säger det bäst om du planerar den perfekta presenten till den du älskar. En ros som varar för evigt är det perfekta sättet att säga "jag älskar dig för evigt". Vad sägs om rubiner i ett rosmönster med en diamant i mitten? Allt är upp till dig och din kreativitet!

Det finns inget bättre sätt att dela betydelsen av den man älskar eller en familjemedlem än med ett månadsstensmycke. Månadssten insatt i ett smycke delar sambandet som vi har till varandra. Som en gåva med personens sten för att låta dom veta att dom vet vem du är. Vad sägs om en present till mamma med alla sina barns månadsstenar, vilket skulle vara en underbar idé att säga "vi älskar dig mamma." Du! Det skulle göra en underbar gåva. Det är alltid ett bra sätt att dela födelsen av vänner också. Det är alltid viktigt att se till att du får rätt sten. Vet du att dessa är stenarna som används som månadsstenar runt om i världen? Safir, rubin, smaragd, ametist, akvamarin, citrin, diamant, granat, onyx, opal, pärla, peridot, tanzanit, topas, turmalin, turkos, och zirkon.

GLAMIRA kommer att hjälpa dig att göra rätt val av månadssten för vem som helst var som helst i världen. Kom ihåg att GLAMIRA levererar dina varor till var du vill!