Guld vigselringar

Guld vigselringar
Guld har alltid varit ett klassiskt och ett tidlöst val för ett bröllopsband. Det naturliga varma utseendet och den vackra glansen gör guldringringen romantisk och en önskad metall. Guld är en mätbar metall i karat och har 24 delar. Rent guld mäts som 24kt guld och det är för mjukt att skapa smycken så det måste blandas med andra metaller för att bilda ringen. 18 karat guld innehåller 75% rent guld, 14 karat guld innehåller 58,5% rent guld och 9 karat guld innehåller 37,5% rent guld. Hårdheten och hållbarheten av guld varierar beroende på karat, så enligt din önskemål kan du välja karat som du önskar.
Gold Wedding Rings

Platina Vigselringar

Platina Vigselringar
Den mest prestigefyllda metallen för en vigselring är definitivt Platina. Platina har en mycket hög hållbarhet så den känns tyngre än andra metaller. Den är 30 gånger sällsyntare än guld och 40% tyngre än 14K guld. Täthet, renhet och sällsynthet gör platina ringen extremt värdefull och en protektor, därför håller en platinring i åratal. Dessutom har dess glans en naturlig samt fantastiskt utseende naturligt, fantastiskt utseende.
Platina Vigselringar
REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG

GLAMIRA VIGSELRINGAR

När det kommer till att köpa vigselringar är GLAMIRA rätt plats att vara på. Vigselringar är sannolikt ett av de viktigaste smycket för både män och kvinnor. En sann gåva av kärlek och löfte om en livstid av lycka! Hos GLAMIRA är hela processen mycket lätt, och när du är klar med dina val kommer du att ha skapat dina alldeles egna personliga vigselringar! Du väljer stilen, designen, metallen eller legeringen och stenen. Även det slutliga kan göras enligt ditt eget önskemål. Du kan lägga till gravyr för att avsluta det hela.

Hur och var börjar du leta efter vigselringar? Dom dagarna med att vandra runt från butik till butik är långt borta. Att köpa vigselringar från hemsidor som innehåller likadana ringar är inte heller den bästa vägen att gå. Vad sägs om att göra det på ett rätt sätt genom att välja modeller från GLAMIRAs kollektioner? Vad sägs om att personalisera ringar? Gravyr? Speciella finputsningar? En diamant som förvisso kommer att säga jag älskar dig! GLAMIRA har många kollektioner att välja mellan. De är Keltisk, Klassik, Slim, Enkel, Twinset, Duo-Adore, Memoire, Exklusiv, Extravagant, Fancy, Twist, Vintage, och Majestät. Du kan välja din stil och anpassa din favorit modell!

När du väljer vigselringar för kvinnor är det alltid klokt att matcha ringen till handen och den stil som hon vill ha. Med köpet är det nu dags att göra saker rätt! Med ringar från GLAMIRA kan du anpassa ringen så att den matchar existerande smycken eller en metallstämpel som hon redan har. Det finns mer än bara guld därute! Du måste vara beredd på att hitta den perfekta matchningen av färger och modeller! Men du kan lita på GLAMIRA för att ta dig igenom det hela och spara tid.

När det gäller vigselringar för män är det allt för ofta bara en enkel ring av guld. Dessa dagar är långt borta också! Vad sägs om att visa den man du älskar hur man ska vara bara en aning mer elegant och visa att hans relation är extra speciell? En diamant och platina kanske? Eller röttguld och en diamant? Kan du inte bestämma om platinum eller guld? Vad sägs om palladium som ädelmetall? Det är upp till dig att välja den perfekta ringen för inte bara vilken man som helst... Utan för din man!

Det är en spännande och modern trend med matchande vigselringar för par. Båda ringarna är identiska i design och stil. Bara storlekarna är olika för att matcha fingerstorleken. När du tittar på din ring vet du att din speciella någon också tittar på en identisk ring var de än är någonstans. När en ring är en symbol för en kram, ger ni båda varandra samma kram. Det är en fin sak att veta.

När du väljer vigselringar för män kan du välja från kollektionerna och hitta den perfekta modellen. När du har gjort det kan du välja dom perfekta metaller eller legeringar för ringen. Om du vill lägga till en diamant eller två, kan du välja alternativen för att göra detta. Varför inte göra det personligt med ett datum, citat eller namn. Du har full kontroll över vad och hur ringen kommer att se ut.

Med kvinnors vigselringar finns det mer behov för perfektion. Ett litet finger kan inte ha en klumpig stor ring på sig. Att hitta den perfekta matchningen av storlek och stil är viktigt. När du bestämmer dig för modellen bland kollektionerna kan du göra ringen unik genom att välja typ av metall eller legering och diamantstorlek och slipning.

Vad sägs om att titta på vigselringsset? Allt du behöver för ringar i ett stopp. Allt från bekvämligheten av ditt eget hem eller kontor. I själva verket kan du beställa ringset från GLAMIRA från nästan var som helst! Och vem skulle inte vilja tillbringa mer tid med sin älskade? Det är låter inte så romantiskt att gå runt till säljare efter säljare dag efter dag med din älskade? Väldigt osannolikt...

När du har någon speciell, måste du bevisa att du har någon speciell. Visa det med diamant vigselringar! Diamant vigselringar har inte bara snygg design av en ring utan har även glansen att krydda upp saker. Visa världen att du är ett snitt över resten när det kommer till mode av vigselringar. Visa världen din "glimt" av kärlek!

En varaktig tradition av guld vigselringar kan hittas på GLAMIRA. Du kan välja från ett brett utbud av ringmodeller ur kollektionerna. Sedan kan du anpassa dem som du vill. Välj en diamant, stor eller liten. Välj snittet och lägg även till gravyr. Vad sägs om finputsning på ytan av guld? Du har många finputsningar att välja mellan. Som tillexempel lackad, matt för att nämna två av dom. Vad sägs om sandblästrad och metallborstad? Det finns många typer av finputsningar som du kan få med några av de modeller av ringar.

Vill du göra saker lite "hetare"? Varför inte välja en traditionell modell och lyfta fram dig själv med ett sortiment av vigselringar av röttguld? Röttguld är mer rött i nyansen och kan göra ett underbart komplement till ditt utseende. Du kan matcha din hårfärg eller förgylla dina gröna ögon. Röttguld är ett underbart sätt att göra det mer spännande när du väljer din vigselring.

Vad är all uppståndelse av vigselringar av gultguld? Den vigselring i gultguld är troligen den längsta mode uttalande någonsin. Sedan upptäckten av guld har det använts som en utsmyckning. Hantverkare som först hamrade ut metallen upptäckte flera sätt att skapa fantastiska konstverk. Om du tror att konsten har slutat att utvecklas skulle det vara oriktigt. Konsten fortsätter efter många årtusenden att utvecklas och blomstra. Legeringar som skapar fantastiska färger är fortfarande baserad på gultguld som skapar moderna smycken och motståndskraftiga tidlösa stycken att pryda mänskligheten för evigt.

När det är dags att välja ditt guld kan du alltid göra ett unikt uttalande med vigselringar i vittguld. Vittguld är en metall som tar ordet vacker ett steg högre. En design som visar din styrka och vitt är färgen på renhet! Din unika stil kommer att imponera alla!

Det finns bara en ädelmetall som är dyrbarare än guld. Platinum! När du väljer vigselringar i platinum väljer du den mest värdefulla metall som används i smycken. Dess struktur är inte bara det av perfektion, det ger också din diamantsättning en fantastisk bas av klass och skönhet. Platina är också en mycket stark metall och är motståndskraftig mot böjning och repor.

Vad sägs om att ta en titt på de de senaste metallerna och överväga vigselringar i palladium för fingrarna! Palladium upptäcktes i början av förra seklet och är mycket sällsynt. Palladium används också med guld för att skapa legeringen vittguld. Vittguld är liknande i utseende och mindre kompakt än platinum. Den kan även formas på olika sätt än platinum. Så palladium är tätare än gultguld och mindre tät än platinum! Så många val faktiskt!

Du kanske har lagt märke till när du tittar på vigselringar stämplarna som har stämplats eller nämnts om ringen. För att belysa frågan kallas dessa för stämplar. Stämplar har stämplats på de flesta ädelmetaller för att indikera deras legeringskomposition. Till exempel. 375 guld är känd som 9 karat guld och 575 guld är 14 karat guld. 750 är 18 karat. Du ska veta att stämplar finns i stort sett på alla värdefulla ädelmetaller. Silver, guld, platina och palladium i de flesta länder runt om i världen. Så när du väljer dina metaller och legeringar vet du nu vad alla dessa siffror betyder. Det är viktigt att veta att GLAMIRA tar största omsorg för att skapa dina vigselringar till den specifikation som du önskar. Anpassad och skräddarsydd på det sätt du förtjänar. Alla ringar är unika produkter eftersom alla faktorer som gör dina ringar speciella har valts av dig!

Det finns många traditioner förknippade med bröllop. En av de mest eftertraktade traditioner är celtic wedding keltiska vigselringar. Varför inte ta en titt på det breda sortimentet av keltiska ringar på GLAMIRAs hemsida? Det är upp till dig att välja en modell ur sortimentet och sedan göra det till din vigselring. Du kan välja metallerna eller legeringarna. Du kan välja finputsningar som blank eller matt. Du kan även ha multi-mteall modeller för att matcha din enkelhet eller komplexitet.

Glöm inte att GLAMIRA kan skräddarsy dina ringar för ett comfort fit om du har några bekymmer över passningen av dina vigselringar. Så att du kan bära dina ringar utan något obehag alls. Kom ihåg att om du inte kan hitta den perfekta lösningen på hemsidan kan du alltid kontakta GLAMIRAs kundtjänst och de kan hjälpa dig att hitta en lösning på problemen.

När ord inte kan förklara, eller när de kan, kan du ha nästan vad som helst skrivet på din ring. GLAMIRA har gravyr tillgängligt för att du ska kunna lägga till namn, datum, eller till och med ett kort citat på din älskades vigselring. Gravyr kan göras på vilken stil du vill. Naturligtvis finns det en gräns för storlek och antal ord du kan ha men GLAMIRA har tagit hand om allt detta åt dig.

När det gäller vigselringar kan du välja det som smyckesbutik har att erbjuda ... Eller... så kan du besöka GLAMIRAs hemsida och skapa dina egna skräddarsydda vigselringar med alla egenskaper du vill ha!

Det finns inget mer smickrande än att istället för klassiska vigselringar välja skräddarsydda vigselringar. Arvegods och arv är två ord som många vill dela med sina barn och deras barn. Att välja en klassisk stil kommer att försäkra att sedvana lever vidare. Föralltid! Med dom klassiska vigselringarna har du flest val av finputsningar, från polerat till matt, med många olika matt stilar att välja mellan.

För dem som har smala fingrar kan GLAMIRA rekommendera att ta en titt på kollektionen slim vigselringar. Det finns ingen mening med att söka för fullt för att finna den ring som inte gör att dina händer och fingrar ser små ut. En smal ring kommer att betona dina fina och eleganta drag perfekt.

Retro-look är alltid populärt för bröllop, så kan även vintage vigselringar vara som du kan designa för ditt eget vintage look. Med hänsyn till de många olika valmöjligheter från GLAMIRA. När du har bestämt modellen kan du skräddarsy och anpassa den till dina exakta specifikationer. När din beställning är gjord tar GLAMIRAs hantverkare över och skapar din unika skönhet! Precis som du. Unik och vacker!

Laddar...