Fri Frakt

  60 Dagars Returpolicy

 
   
Vigselringar

Vigselringar

Dina livslånga kompanjoner… Dina vigselringar representerar för evigt kretslopp för kärlek och välgång med ett graverat meddelande som du har valt.

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA
 • FÖRLOVNINGS RINGAR

  FÖRLOVNINGS RINGAR
  Att förlovsbandet ska bäras på vänster finger som sägs vara kärlekens åder. På så sätt, säger man att paret förenar hjärtan. Visa din tillgivenhet med en livslång förlovningsring!

 • Eternity Ringar

  Eternity Ringar
  Eternity Ringar symboliserar en evig kärlek och minne för en livstid.

 • BRUD SET

  BRUD SET
  Speciellt för framtida brudar! Briljanta solitärer och finast ringmodellerna gör sällskap i vårt brud set.Bär lyckans reflektion på dina fingrar!

 • LÖFTES RINGAR

  LÖFTES RINGAR
  Förenade för samma mål, så är de beviset på det löfte du givit din älskade. Glamira är på din sida när du går mot lyckans värld!

Bröllops Smycken – Köp Individuella och Meningsfulla Smycken Online hos GLAMIRA.se

Går du alltid till vänster när alla andra går till höger? Går du alltid i en annan takt? Om så är fallet, så passar GLAMIRAs individuellt skapade bröllops smycken som inte finns tillgängliga för var och en, dig!

GLAMIRA.se är online affären som specialiserar sig på vigselringar, förlovningsringar, löftesringar och brud set. Hos GLAMIRA.se erbjuds du högkvalitets ringar i alla prisklasser och stilar. Förutom enkla och diskreta motiv, erbjuder vår online affär också lite mer extravaganta ringar som passar personliga smaken och för eleganta nygifta eller par redo för giftermål: silver förlovningsringar, palladium ringar, guldringar, vigselringar, brud set, eller ringar i gulguld, vitguld och andra legeringar, tvåfärgade, trefärgade eller enfärgade ringar. Vad mer som kan göras, dam ringar kan skickligt kompletteras med diamanter och kubisk zirkonia. I vårt stora urval finns det många andra möjligheter till konfiguration som du kan välja mellan så att du kan få din ring gjord till en oförglömlig fröjd. Variationen av material, former och stilar låter dig finna din personliga drömring. Ringar är bland annat, en symbol för oskiljaktigt förhållande och ett tecken på tillförlit. Välbehållna legeringar eller till och med hopfästade ringar betecknar oskiljaktighet i ett förhållande. Uttryck din kärlek med en ring som passar perfekt för dig eftersom äktenskap är vackert och heligt i två älskandes liv och förtjänar att förseglas med vackra vigselringar. Flertalet konfigurationer, som din personliga signatur, uttrycker otvivelaktigt unika känslor. Förutom vigselringar för herrar, består vårt utökade sortiment av allt från löftesringar till förlovningsringar och moderna silverringar, lätta och hållbara platina ringar och klassiska, eleganta guldringar så att du kan fullfylla de speciella händelserna i ditt liv.

Börja din kärlekshistoria och låt dig själv få inspiration! Löftesringar, förlovningsringar och vigselringar i gulguld, vitguld och oräkneliga andra variationer uppfyller alla önskningar när du vill visa din eviga kärlek.

Välj bland vårt stora urval av bröllops smycken och gör dom så personliga som du själv önskar med ädelstenar, legeringar och till och med en personlig gravering. Är du osäker vad det gäller ringstorleken? Vi skickar dig ett gratis ringmått så att du kan planera din framtida ring bekvämt i ditt eget hem. Och om du har några generella frågor eller frågor om specifika modeller, hjälper vår kvalificerade kundservice team gärna dig helt gratis.