Örhängen

Örhängen

Allt du behöver är små, enkla ting! Örhängen är smycken för alla stunder i livet. Dramatiska till sofistikerade, utvalda bland de finaste örhängen till mer speciell stil!

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA
 • Keramiska ÖrhängenNy

  Keramiska Örhängen
  Colourful and dashing! Make a charming difference and pick a pair of earrings that is precisely embedded with fancy coloured diamonds.

 • FÄRGADE DIAMANTÖRHÄNGEN

  FÄRGADE DIAMANTÖRHÄNGEN
  Färgrikt och häpnadsväckande ! Gör en charmig skillnad och plocka ett par örhängen som är precis inbäddade med snygga färgade diamanter.

 • Örhängen med Namn och Initial

  Örhängen med Namn och Initial
  Helt enkelt vackra initial- och namnörhängen för att sätta ett leende i ansiktet ...

 • CABOCHON ÖRHÄNGEN

  CABOCHON ÖRHÄNGEN
  Cabochon örhängen av extraordinär skönhet lyser din dag.

 • Brosk Örhängen

  Brosk Örhängen
  When you feel that less is more, you will find that desired simplicity at GLAMIRA. Explore plain gold earring designs for a modern look.

 • Fusion Örhängen

  Fusion Örhängen
  When you feel that less is more, you will find that desired simplicity at GLAMIRA. Explore plain gold earring designs for a modern look.

 • Premium Örhängen

  Premium Örhängen
  When you feel that less is more, you will find that desired simplicity at GLAMIRA. Explore plain gold earring designs for a modern look.

 • Enkla Konstruktions Örhängen

  Enkla Konstruktions Örhängen
  När du känner att mindre är mer,då ska du finna önskad enkelhet hos GLAMIRA. Utforska enkla guld örhänge design för ett modernt utseende.

Örhängen av GLAMIRA

Det är fantastiskt att något så litet och så känslig kan göra ett sådant uttalande när det gäller mode. Örhängen är troligen det bästa sättet att säga det du vill säga. Fet, upprörande, klassisk, elegant och modern är bara några ord för att beskriva de örhängen som är tillgängliga för dig på GLAMIRA. Det är enkelt att skapa din nästa set av örhängen. Hemsidan tar dig genom hela processen och sedan tillverkas beställningen av duktiga hantverkare,. och när de är färdiga kommer dina örhängen att levereras till din dörr. Eller,den dörren du vill att de ska levereras.

Du kan välja från diamantörhängen som blixtrar till. Diamanter förklarar för alla som ser att du har kontroll över din modell och att du bara vill ha det bästa. Diamanter som kommer från hela världen från pålitliga källor, som aldrig förvärvar ädelstenar från konfliktområden . Diamanter som kan bli vilken form och storlek som du vill. Någonting och allting är möjligt. Du är värd det,eller hur? Du har jobbat hårt för att föreställa den , eller hur? Självklart!

Vill du ta dina örhängen till nästa nivå? Vad sägs om platina örhängen med diamanter ? Det finns ingenting som diamanter. Men när de sitter platina i, så vet du att det finns praktiskt taget ingenting mer evigt i världen när en gåva ska symbolisera en evig kärlek,, Du vet att du kan hitta det här. Om du hittar något nära och alternativet inte är det som skulle göra dina örhängen personliga, kan du alltid kontakta GLAMIRA's professionella kundtjänst team för att hjälpa dig om du vill göra några ändringar! GLAMIRA vill att du ska få exakt den du vill ha. Och du kan få vad du vill! GLAMIRA har kompetens att skapa ett smycke du kan tänka dig. Däremot kommer örhängen i detta avsnitt sannolikt fånga ögat och sedan kan du göra dem ditt eget. Designa själv och personalisera det. Det är hur GLAMIRA vill att du ska se ut. Smycken ska bli som du och för din smak inte tvärtom. Inget behov av att passa din stil i någon annans bild eller stil.

När det gäller att välja stilen på dina örhängen, har du många alternativer. GLAMIRA har många kollektioner att välja mellan. Vad sägs om droppformade diamanter? Droppformade diamant örhängen inte bara visa upp diamanten när du har långt hår, det accentuerar halsen också. Längden på droppen kan göra en subtil eller dramatisk förändring i ditt utseende och en elegant kväll ut dessa är ett måste för din smyckeskollektion.

Det enklaste sättet att visa upp en diamant örhängen är diamant dubbar Diamond dubbar har naturligtvis alternativ av att vara stor eller liten, och du kan även välja nedskärningen av diamanter. Solitär örhängen är alltid ett elegant sätt att lysa hela natten. Eller, när miljön du arbetar i kräver en mer blygsam utseende, har du den perfekta örhängen för att behålla din klassiska stil. Du har så många anledningar att bära örhängen som klär dig och det finns alltid något som passar på dina behov på GLAMIRA.

En diamant är inte tillräckligt för dina örhängen? Vad sägs om diamant hopps för att sätta eld på natten? Med hoops kan du skapa en ring av brinnande diamanter för hela världen att se. Du kan alltid anpassa dina örhängen med storleken, klippningen, och ädelsmetaller. När du skapar din egen örhänge eller någonting annat hos GLAMIRA, du skapar ett smycke för dig själv eller, om det är en gåva, för den man älskar.

Vill du ha mer färger i ditt liv? Mer variationer? Vad sägs om örhängen med ädelstenar? från GLAMIRA? Regnbågens alla färger finns tillgängliga för dig att välja mellan. Du kan även sätta månadstenar för din kreation som en gåva till den du älskar eller till en familjemedlem. Ädelstenar är alltid en favorit när det kommer till mer vänliga gåvor också. En gåva för en kollega,släkt eller en vän. För nästan alla tillfällen, örhängen är ett utmärkt val av present till någon du känner. Att hitta dem är så enkelt och bekvämt. Direkt från ditt skrivbord, soffa eller på resan. Under din fritid. Du är chefen här.

Att ge en gåva av Smaragd örhängen är det bästa sättet att säga naturen är en fin sak. Grön färg, smaragder är en sådan vacker komplement till varje klädsel och för alla tillfällen. En symbol från kunglighet,nu är en ädelsten kan hittas på vilken palats som helst. Även på din palats om du vill.

Frammana bilder av Orienten, när du väljer safir örhängen, har du skapat ett mysteriumpå egen hand med denna ädelstenen. Och dess blå toner är ett komplement till varje klädsel eller tillfälle.

Om ett par ruby örhängen vänder inte alla huvuden till dig,då är dom inte från GLAMIRA. GLAMIRA's gemmologer reser runt världen för att hitta den mest utsökta röda rubinerna som finns. Du kan vara säker på att de rubiner som finns i dina örhängen är av högsta kvalitet.

Vill du ha en klassiskt mode uttalande? Vill du komma med pärlörhängen till ditt nästa speciellt tillfälle? Du kan göra det med traditionella vita pärlörhängen. Om du letar efter en ännu mer unik uttalande,vad sägs om att skapa en egen ros pärlörhängen? Eller för den subtila göra en oförglömlig entré, vad sägs om svarta pärlörhängen att sätta standarden för mode? Det är upp till dig på GLAMIRA!

Laddar...