Löftes ringar

Glamira
Laddar...
Filtrera
Sortera utifrån: Bästsäljare
Välj Metall
Metallfärg

Produktvy

Rutnät
Sortera utifrån: Bästsäljare
45 anpassade produkter hittades. [i]
  1. lifetime warranty
  2. 60 day return policy
  3. Förlovningsringar

Löftesringar

När ett förhållande växer, finns det milstolpar längs vägen. När du bestämt dig för att ta det stora klivet i förhållandet och vill fria till din kärlek kanske det är för tidigt att göra det. Du bör kanske börja med löftesringar för din käraste. En löftesring är inte endast för "tjejer" om du nu tror det. Visa i förväg på sociala medier att man redan är i en relation d.v.s “ Upptagen” Så varför inte hedra denna tradition genom att införskaffa löftesringar. Visst är det logiskt, eller hur? Livet och kärleken har många etapper. För att komma ihåg denna dag så behövs det något som påminner om den. Glamira kan förverkliga allt detta för dig.

När man tänker på löftesringar kan man kanske tro att dom inte är för män, men det är välkänt att dom bärs av männen. Till exempel Claddagh ringar är en Irländsk tradition. Genom att bära ringen så visar man i vilket stadie man är med sin partner. Den uttrycker samtidigt status för förhållandet när det gäller kärlek, vänskap och lojalitet. Det är ett underbart sätt att visa världen din personliga status utan att behöva säga ett ord.

Vı har många sorters löftesringar för kvinnor och GLAMIRA's ringkollektıon har ett brett utbud av stilar och mönster att välja mellan. Du kan skräddarsy och personifiera din löftesring som passar din egen stil och sinne. Det finns en löftesring som lovar att du kommer älskas ännu mer än någonsin. Ta en titt på vår hemsida och hitta ringen som matchar din kärlek eller ditt sinne. När du ger ringen som en present så ger du mer än bara metall och sten. Du ger en del av ditt hjärta. Något som du inte gör så lätt. Så, den ring du ger bort bör också visa det..

Är ni ett seriöst par? Varför inte leta efter matchande löftesringar som passar personen du är djupt förälskad i. Att dela allt med varandra är det viktigaste man kan göra. När du har matchande ringar så får man känslan av en perfekt balans i universum. En balans som kan uttryckas med dessa två små ringar. Två små ringar som svävar omkring i universum och möter varann med ett leende, puss och en kram...

Du har hört en hel del termer för löftesringar. Det finns även commitment rings som är en slags löftesringar. Du kan beställa dina “Egen Design” ringar vad du än vill kalla dom för. Vill du endast ha silverringar? Eller vad sägs om guldringar? Guld finns i gult, rosé och vitt. Du har många modeller att välja bland, men när du väl har bestämt vilken/vilka du vill ha så skapar GLAMIRA den perfekta ringen/ringarna för dig och din kära.

Vill du ta ett steg längre genom att designa dina egna ringar? Vad sägs om att göra personliga löftesringar genom gravering av namn, datum eller något ord du önskar? Det är upp till dig. Personlig gravyr är ett underbart sätt att lägga till i ringen du valde efter din budget som begränsar dig i karat. Varför inte skriva något inuti som kommer att vara mer värd än tusen karat! Kan du fortfarande inte bestämma dig? Ring GLAMIRAS hjälpsamma kundtjänst som kommer svara på alla dina frågor.

Nuförtiden är det inte lätt att försöka hålla koll på alla datum med traditioner och trender. Så om du letar efter en löftesring till din flickvän så har du kommit till rätt plats. Några klick är allt som behövs för att välja och beställa en vacker löftesring för henne. Bäst av allt, din älskling kommer tycka att du är den ljusaste stjärnan i universum när löftes ringen du beställde för henne anländer och får fingret att glittra. Gnistrande som hennes ögon, dem som fångat ditt hjärta vid första ögonkastet. Du kan även välja från hjärtlöftes ringar och t.o.m vara en större stjärna. Hero materialen är tillverkade av var och en som använder GLAMIRAS hemsida.

Så nu vet du vad löftesringar är för nåt. Det betyder ett steg närmare förlovning. Det betyder att du bara ser personen som håller din hand och ingen annan. Den som kommer bära din ring. Vilken vacker berättelse du har, och berättelsen kommer att bli känd för alla som kommer att se ringen. Vare sig ni är med eller ifrån varandra så kommer ringen visa att ni är beroende av kärlek. En ring som känns som en liten kram runt fingret. Inget känns bättre än att bli påmind av den som älskar dig.

En sista notering är att ge henne en förlovningsring kan kanske göra dig lite nervös. Då ska du söka efter samlingen av löftesringar för honom och henne. Det kommer säkert att lätta på trycket lite genom att välja från GLAMIRAs löftesring samlingar. Som alltid har du möjligheten att få dina ringar graverade. Kom ihåg att om du har några frågor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig steg för steg hela vägen. Det skadar aldrig att ha nån som guidar dig för ditt första köp hos oss på GLAMIRA.