x
 
   

VILKA VI ÄR ?

Den första butiken grundades 1999 i Heilbronn, Tyskland, som fortfarande är huvudkontor för sina filialer. Under åtta års framgångsrik erfarenhet inom ett högt utvecklad smyckes sektorn, har företaget genomgått stora förändringar. Att utveckla sitt erbjudande och förstora sin kundbas. Efter att ha utvecklats från en liten juvelerare till en av nyckel aktörerna inom den europeiska smyckessektorn, bildades handelsnamnet GLAMIRA 2011. I slutet av 2011 gjorde GLAMIRA utmärkta framsteg på de brittiska och spanska marknaderna utöver Tyskland.

År 2012 började Glamira tillverka sina egna produkter. Denna förändring av strategi gav en möjlighet att vara aktiv på den internationella arenan. Samma år började GLAMIRA sin handel i Österrike och Schweiz. Under 2013 fortsatte företaget framgångsrikt med att komma in på ytterligare internationella marknader genom att lägga till Finland, Italien, Danmark, Sverige och Frankrike till sin växande portfölj.

Under 2014 har GLAMIRA förstärkt sitt företagsstruktur vilket gör att verksamheten kan komma in på marknaden i Västeuropa och snabbt utvecklat sig på de viktigaste europeiska marknaderna. 2016 fortsatte GLAMIRA att utvidga sin verksamhet på marknaderna i Östeuropa och Fjärran Östern samt USA, Stillahavsområdet och Sydamerika.

År 2020 är GLAMIRA nu en pionjär som juvelerare och levererar till mer än 65 länder med kontor i 8 länder -Tyskland, Schweiz, USA, Storbritannien, Norge, Australien, Bulgarien och Turkiet.

Vi som Glamira arbetar outtröttligt för att möta kundernas behov både professionellt och effektivt - i linje med företagets värderingar om integritet och förtroende. GLAMIRA har utvecklat en världsklass e-handels infrastruktur för att underlätta behoven hos dagens globala konsumenter med att erbjuda snabb och högkvalitativ service till sina användare genom att använda den senaste tekniken.

https://www.glamira.se/glamira-over-hela-varlden/