Fri Frakt

  60 Dagars Returpolicy

 
   

Smycken

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA
 • Armband

  Armband
  Enkelt med en rörelse, kan du klä upp dig… Liva upp dina armband med olika ädelstenar och ge en slutlig touch!

 • Knoge ringar

  Knoge ringar
  Ibland räcker det med några punkter för att återskapa din stil och seder. Titta på vår knogering kategori för små och drömlika ringar som är utformade för din stil.

 • FÄRGADE DIAMANTSMYCKEN

  FÄRGADE DIAMANTSMYCKEN
  Överdådig och elegant ... perfekt för dina unika passioner. Välj extraordinärt och bläddra i vår kollektion av färgade diamantsmycken!

 • INITIAL & NAMN SMYCKEN

  INITIAL & NAMN SMYCKEN
  Smycken är extraordinär när den är inristad med initialer eller ord som talar dina känslor.

 • Vristlänkarna

  Vristlänkarna
  Ett frodigt smycke som kommer att lägga till en änglaledig detalj i din stil. Bläddra genom vår samling av vristlänkar och behandla dig som bär dig borta ...

 • Enkla Designade Smycken

  Enkla Designade Smycken
  Om du gillar enkelhet i ditt liv,Glamira`s Enkla Designade Smycken kan hjälpa dig att definiera din stil.

 • Kollektion

  Kollektion
  Pärlor,Emalj modell och Dubbel användningsringar - allt du behöver göra för att ha ett drömsmycke. Glöm det vanliga, bläddra våra samlingar och nöja sig med en unik stil.

 • NÄSPIERCINGAR

  NÄSPIERCINGAR
  Näspiercingar, utformade stilfullt att glädja mode älskare och deras högsta önskan! Gör en förändring och välj ett unikt smycke som snabbt ökar i popularitet bland alla åldrar.

 • Brosch

  Brosch
  Vare sig det är för din mor, speciella vänner eller älskare; uttryck din kärlek! Det är absolut ett smycke att ge någon som ett oförglömligt minne.

 • DESIGNA DITT SMYCKE

  DESIGNA DITT SMYCKE
  Om du inte kan hitta ditt drömsmycke i någon affär så är du på rätt adress! GLAMIRA kan personalisera den stil du är ute efter.

SMYCKEN

Smycken har kraften att vara personifiering för varje sinnesrörelse som får dig att känna dig unik. Det är nyckeln som behövs för att bygga ett individuellt utseende för varje tillfälle för alla som har stil.

Med ett utbrett sortiment av lyxiga smycken med hög kvalitet, uppmuntrar GLAMIRA dig att öppna ditt sinne och ge dig en utstrålning av värdighet och elegans förutom att ge en fräschör och förnöjelse till ditt liv. Vare sig det är damsmycken, herr- eller barnsmycken som du letar efter, utforska våra personliggjorda designmodeller med charmerande ringar, örhängen, halsband, graverade smycken gjorda av gult, rosa eller vitguld, sterling silver och många andra populära material! De oräkneliga urvalen av smyckesmodeller uppfyller alla smaker och budget och kommer att locka dig. GLAMIRA hjälper också till med att sätta lite färg på smyckena som kommer att glädja dig genom att erbjuda färgrika ädel- och halvädelstenar såsom ametist, peridot, tanzanit, akvamarin med mera. Du kan hitta halsband som kommer bli det konstanta smycket för alla högtidliga tillfällen; den speciella ringen som kommer att illustrera din kärlek och ge löfte till din älskade eller ett par örhängen för att fånga ett elegant och distinkt utseende, på vår hemsida.

Hos GLAMIRA kan du också, ge dina älskade oförglömlig glädje.

Personliga smycken

som du kan skapa med alla ädelstenar från de Fyra Stora (diamant, rubin, smaragd och safir) till Swarovski och annan sten, legering eller carat, och som kommer att bli de bästa gåvorna som valts för att ge glädje för livet. Hos GLAMIRA, begränsas du endast av din egen fantasi!