Laddar...

SHOPPING FAQ

Nej, du behöver inte ha ett GLAMIRA-konto för att beställa, du kan beställa som gäst. Att ha ett GLAMIRA-konto har dock många fördelar. Till exempel, det ger dig chansen att redigera eller avbryta din beställning inom 30 minuter efter att du har gjort din beställning. Du kan också logga in på ditt konto när som helst och se aktuell status för din order i din orderhistorik. Registrering med ett GLAMIRA-konto är mycket enkelt och det tar mindre än en minut.

GLAMIRA arbetar online och undviker många onödiga kostnader, medans många återförsäljare är skyldiga att ha höga kostnader för drift i fysiska butiker. Du kan läsa vår prispolicy för mer information.

Livstidsgaranti garanterar att vi kommer att betjäna din produkt kostnadsfritt under en livstid i händelse av tillverkarens brist. Du kan läsa vår Returpolicy för mer information.

GLAMIRA arbetar globalt med lokalt publicering i 6 länder; USA, Australien, Tyskland, Schweiz, Bulgarien och Turkiet. Var och en av våra kontor är registrerade hos juridiska och kommersiella myndigheter i sitt land. Vi är ett företag som arbetar kontinuerligt för att utöka våra lokala kontor för att ge våra kunder bättre service.

Vår hemsida ger dig full kontroll över alla smycken som du vill köpa. Vi har ett brett utbud av alternativ för metaller, ädelstenar, stenkarat och andra produktfunktioner som bredd, tjocklek, profil och yta (ytbehandling) beroende på design.

GLAMIRA har ett stort team av egna designers. Varje design är skapad av dedikerade GLAMIRA-designers.

Varje GLAMIRA produkt är skräddarsydd och tillverkad utifrån kundens val av alternativ. Vi har ej produkter färdiga på hyllan så varje beställning behöver gå igenom produktionsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra produktionstiden så att vi kan leverera våra produkter så snart som möjligt. När du väljer en produkt på vår hemsida så ser du ett beräknat leveransdatum för den aktuella produkten. Om du har en närmande händelse eller ett speciellt tillfälle kan du också välja mellan olika hanterings- och leveransalternativ som hjälper dig att få din produkt snabbare än den vanliga leveranstiden.

Ja, du kan redigera några av dina beställningsuppgifter (t.ex. ringstorlek, lägga till eller ta bort Glamira-logotypen och personlig gravyr), eller t.o.m avbryta den inom de första 30 minuterna efter din beställning lagts. Du behöver logga in på ditt GLAMIRA konto först. När du väl är inloggad så kan du besöka "Mitt konto" för att se dina beställningar samt ändra eller avbryta den. Ändra /avbryta en beställning kan endast utföras av kunden själv, och inte av kundsupport.

Om du vill redigera din beställning kan du enkelt göra det på vår webbplats inom de första tre dagarna efter ditt köp. Observera att avbokning endast är möjlig inom en dag efter beställning. Följ stegen nedan för att ändra eller avbryta en beställning:

Logga in på ditt GLAMIRA konto, om du icke har ett GLAMIRA konto, så kan du enkelt skapa ett genom att klicka på LOGGA IN / REGISTRERA knappen längst upp på denna sida.

1 - Logga in på ditt GLAMIRA-konto. Om du inte har ett GLAMIRA-konto kan du enkelt skapa en genom att klicka på LOGIN / REGISTER-knappen längst upp på den här sidan.

2 - Efter du loggat in, gå till Mitt Konto sidan och klicka “Mina Beställningar” på den vänstra menyn.

3 - Hitta din beställning och klicka på "Avbryt" för att avbryta din beställning, eller klicka på "Redigera" för att ändra din beställningsinformation. Om knappen "Avbryt" inte visas kan din beställning inte längre annulleras.

Vänligen uppmärksamma att beställningsavbrott och modifikationer kan resultera i förseningar. Du kommer att notifieras gällande ditt uppskattade leveransdatum i fall av förseningar.

*Avbrott och modifikationsefterfrågningar är endast giltiga för beställningar som inte har slutfört produktionsprocessen.

För närvarande säljer GLAMIRA bara online för att kunna erbjuda det största utbudet av alternativ.

Vi har inga kommersiella avtal eller B2B-partners för tillfället. Om du ser att GLAMIRA produkter säljs av andra juvelerare så betyder det att dessa inte är äkta GLAMIRA-produkter och då gäller inte vår garanti.

Vi erbjuder inte några demoprodukter, men vi erbjuder en mycket flexibel returpolicy så att du inte behöver oroa dig för att beställa ifall du inte tycker om den. Vår Returpolicy ger dig möjlighet att returnera din produkt inom 60 dagar efter mottagandet av din beställning så länge det uppfyller villkoren. Vänligen läs vår returpolicy för mer information.

Var inte orolig, om ringen ej passar ditt finger så kan du skicka den tillbaka till oss för gratis storleksändring om vi mottar den inom 60 dagar. Vänligen läs vår returpolicy för mer information.

Butiks kredit är innestående pengar som du kan nyttja på ditt Glamira konto. Det gör att du kan köpa smycken på GLAMIRAs webbutik utan att behöva ange ditt kreditkort eller annan betalningsinformation.

GLAMIRA butikskredit har inget förfallodatum, du har den så länge du har ditt GLAMIRA konto

GLAMIRA presentask tillhandahålls endast vid köp och kan inte säljas separat.

Ja, du kan välja vårt gratis graveringsalternativ när du gör din beställning.

Om den produkt du vill köpa går att gravera så ser du graveringsalternativet på produktsidan.

Att köpa på GLAMIRA-webbplatsen är precis som att ha ett eget smyckesbutik tillägnad dig själv. Det är väldigt enkelt att bläddra fram en produkt och se den med metall och ädelstens kombinationer efter eget val. Butiken är tillgänglig för dig 24/7 och du kan komma åt den på bekvämligheten av ditt hem, kontor, även på ett café medan du kopplar av och chattar med dina vänner.

GLAMIRAs webbutik erbjuder dig olika betalningsmetoder samt ett kundorienterat kund supportteam som hjälper dig med alla dina frågor. Dessutom behöver du inte göra något annat än att göra din betalning och vänta på kuriren! Din produkt kommer endast att tillverkas noggrant för dig och levereras till din dörr. Och allt detta kommer att vara till mycket konkurrenskraftiga priser samt högsta kvalitet. Spara lite tid och bläddra i våra produkter för att upptäcka fler fördelar!

Om du förväntar dig en orderbekräftelse, men har ej fått den, var god och kontrollera att betalningen har gått igenom och du har sett orderbekräftelsen på vår hemsida. Om du är säker på att beställningen/transaktionen gick igenom, vänligen kontrollera din skräppost för att vara säker på att mejlet ej vart blockerad av din inkorg. Om du fortfarande inte har fått din orderbekräftelse kontakta vår kundsupport. Glöm inte att lägga till oss i din säkra e-postlista om du använder ökade säkerhetsinställningar för din inkorg. Du kan kontakta vårt kundsupport genom att besöka länken: https://www.glamira.se/contact/

Nej, våra ringar är inte ihåliga på insidan. Våra produkter är solida och producerade utifrån de metallegenskaper som kunden valt.

GLAMIRA-butiker är landsspecifika och leverans av produkten till ett annat land är inte möjligt på grund av frakt arrangemang och skattekrav. Om du vill få din beställning levererad till ett annat land då måste du beställa från det landets web sida.

Bästa sättet att ta reda på din ringstorlek är att beställa ett gratis ringmått på vår hemsida. Vår ringmått är ett plastverktyg som du kan trä på fingret som en ring för att ta reda på exakt storlek. Du kan beställa en genom att välja en ring på vår hemsida och sedan "klicka på hitta din storlek" För mer information,vänligen se på vår ringmått guide.

Du kan se produktbilderna tillsammans med deras 3D-bilder på produktsidorna. Du kan också rulla ner på en produktsida för att se om det finns några foton som delats av våra kunder för vidare referens.

Om du planerar en överraskning och du är osäker på storleken på ringen, kan du alltid beställa den genomsnittliga ringstorleken och skicka tillbaka den till oss för att ändra storlek inom de första 60 dagarna efter mottagandet av din produkt.

Den genomsnittliga ringstorleken varierar mellan 52-54 för kvinnor och 60-62 för män För mer information,vänligen se på vår ringmått guide.

Varje GLAMIRA produkt är skräddarsydd och tillverkad utifrån kundens val av alternativ. Vi har ej produkter färdiga på hyllan så varje beställning behöver gå igenom produktionsprocessen. Det är därför vi ber våra kunder att undvika beställa mer än en för att jämföra och endast beställa produkten dom gillar. Kom ihåg att vi har en 60-dagars gratis resizing policy och vi gör vårt yttersta för att tillfredsställa våra kunder med de produkter de väljer. Om du behöver byta ringstorlek eller om du inte är nöjd med din produkt hjälper vi dig gärna. Beställningar inklusive jämförelse köpsposter kommer sannolikt att avbrytas före produktionsprocessen.

Ja, du kan ändra din ringstorlek inom 30 minuter efter du lagt din beställning. Du behöver logga in på ditt GLAMIRA konto först. När du väl är inloggad så kan du besöka "Mitt konto" för att se dina beställningar samt ändra eller avbryta den. Ändra /avbryta en beställning kan endast utföras av kunden själv, och inte av kundsupport.

Eftersom våra produktions- och retursystem är helt automatiserade kan vi inte manuellt ändra processen. Det går bara att ändra en ringstorlek efter att du har angett rätt storlek på vårt online formulär och skickar in det till vårt system. Vänligen vänta tills du mottagit din produkt och följ sedan storleks ändringsprocessen. Du kan också beställa ett gratis ringmått medans för att vara säker på din storlek.

GLAMIRA presentkort kan endast erhållas från GLAMIRA-kampanjerna i våra onlinebutiker samt våra nyhetsbrevs kampanjer och sociala medier. Vi arbetar inte med tredje part för någon form av presentkort eller rabattkoder. Vänligen prenumerera på vår nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för att höra om kampanjerna.

Du kan prenumerera på GLAMIRAS nyhetsbrev och följa oss på sociala medier för att vinna presentkort och rabattkoder.

När du lägger till en produkt i korgen och fortsätter till betalning så kommer du att se din rabattkupong på den sidan. Vänligen slå in rabattkoden innan du gör betalningen samt var säker på att rabatten har godkänts. Rabatt kan ej ges efter att beställning gjorts.

När du har lagt din produkt i varukorgen och fortsätter till kassan, kommer du att se möjlighet att nyttja din butiks kredit på toppen av betalningsmetoder. Observera att butikskredit alternativet bara visas om du har butikskredit som är tillgänglig i ditt konto och du har loggat in med den korrekta e-postadressen som är kopplad till ditt GLAMIRA-konto.

Nej, för närvarande erbjuder vi inte kataloger då du kan se och skapa många fler produktvarianter på vår hemsida. Alla våra design är lika nära dig som din mobila enhet.

Kontrollera att alla obligatoriska fält är ifyllda på rätt sätt. Din faktureringsadress ska anges precis som anges i ditt fakturerings utlåtande. Om du fortsätter att uppleva problem vid beställning, vänligen kontakta oss omedelbart.

Alla GLAMIRA produkter skickas med ett äkthetsintyg från GLAMIRA. En GL-certifierad diamant specificerar att diamanten som används för din produkt har noggrant inspekterats och valts av våra inhemska gemologiska experter. GL-certifierade diamanter levereras av etiska källor som antog principerna för Kimberleyprocessen.

GIA står för Gemological Institute of America, som är det mest kända och respekterade diamant kvalitets institutet i världen. Vi erbjuder GIA-certifierade diamanter samt GL-certifierade diamanter. Båda certifikaten garanterar äkta diamant som används på din produkt. Den enda skillnaden mellan GL-certifierade och GIA-certifierade diamanter är att ett GL-certifikat utfärdas av våra inhemska gemologer och det är en tjänst som ingår i ditt köp utan kostnad. Ett GIA-certifikat kan endast tillhandahållas av GIA och detta är en betald tjänst. Besök vår Diamond Certification-sida för mer information om diamant kodning.

Ja, din produkt kommer att vara identisk med vad du ser på produktsidan. Kom ihåg att du zoomar in för att se produktinformationen på produktsidan så produkten ser lite större ut än i verkligheten. Se till att du kontrollerar produktens dimensioner för korrekt visualisering.

Nej, gravering kommer inte påverka tillverkningstiden.

Nej, det gör vi inte. Vår hemsida är 100% säker och din betalningstransaktion är krypterad. Vi sparar inte dina kreditkorts nummur eller kod. Vänligen läs vår säkerhetspolicy för mer information.