Vigsel Ringar

3325 Produkter [i]
Vigselringar

Vigselringar

Vigselringar
Brudset

Brudset

Brudset

Eternity

Eternity
Eternity
/
Snabb Filter
Välj Metall Metall Metall
Metallfärg Färg Färg
  • Filter Filter Mer
    Filter
KATEGORI FLERA RINGAR
Vigselringar

Vigselringar

Vigselringar
Brudset

Brudset

Brudset

Eternity

Eternity
Eternity
Rutnät 
Stigande Ordning
Föremål 1 till 30 av 3325 totalt
per sida
  • Sortera Efter
  • Filter
    Avancerad
3325 anpassade produkter hittades. [i]
STILAR
Sten
MetallfärgCarat
Filter
Avancerad
Laddar... Laddar Mer Resultat...
Rutnät 
Stigande Ordning
Föremål 1 till 30 av 3325 totalt
per sida

Skapa Dina Egna Vigselringar Online - GLAMIRAs Individuella Vigselringar

Vigselringen – bildligt talat, är att förbinda sig; dess perfekta cirkel symboliserar evig kärlek. Din vigselring kommer att vara din konstanta kompanjon, påminna dig om både dina löften att vara trogen och att alltid vara där för varandra. Att välja vigselringar är det viktigaste, och normalt det roligaste av alla förberedelser för den stora dagen. Hursomhelst, det är ett val som ska tas allvarligt på eftersom den speciella symbolen av kärlek, som sätts på ditt finger av din älskade partner på din bröllopsdag, kommer att vara med dig hela livet. Det är därför som den unika vigselringen som du väljer ut ska ha samma betydelse för dig på ditt 10-, 20- och 30-års jubileum som det gör nu – till och med mer.

Stilar och material gör en skillnad när det gäller hur tidlös din vigselring kommer att vara; därför kommer vigselringar (såväl som alla andra ringar) i GLAMIRAs kollektion i variationer av legeringar, former och färger, allt tillverkat av högsta kvalitetsmaterial och gjorda för att hålla, hela livet. Du kan hitta alla möjliga vigselringar inklusive rosa gula och/eller vit guld vigselringareller palladium, platina och silver ringar här i vår online katalog och du kan välja den vigselring som passar för “dig”. För att du inte ska råka ut för frågan, “Vad tänkte vi på när vi valde dessa och varför?” när en av er ser på era vigselringar en dekad senare efter bröllopet. GLAMIRA erbjuder de – utöver känsla och smak – som är hållbara och inte kan tidsättas till ett datum i modehistorien.

Utöver det vanliga, men fortfarande klassiskt, GLAMIRA diamant vigselringar formas med kubisk zirkonia eller små petit set diamanter skapade med professionalism som låter dig uttrycka dina känslor, men fortfarande behålla tidlösheten!