Laddar...
 

HJÄLP & UPPLÄRING

Din guide till allt där finns att veta om smyckets tilltalande natur.

DIAMANTUTBILDNING

Diamantutbildning
Diamanter är unika stenar med sin evighet känsla av kärlek. Diamant är anmärkningsvärd skönhet en gång förvandlas till en bit av smycken och det är därför som folk anser dem som mycket eleganta och stilrena. Klicka här för att lära dig mer om denna underbara sten.
DIAMANTUTBILDNING

ÄDELSTENUTBILDNING

Ädelstenutbildning
"Ädelstenar kan vara mycket lockande för ögat. Du har bländande smaragd,djupt blå safir,eldig röd rubin och andra. Var och en kan ändras i en annan storlek och slipning. Läs mer om ädelstenarnas fantastiska natur här.
ÄDELSTENUTBILDNING

FÖRLOVNINGSRING GUIDE

Förlovningsring Guide
"En gång i ditt liv har du chansen att möta den speciella någon och vilken bättre representation av evig kärlek än en förlovningsring? Vi på GLAMIRA känner igen vikten av det mest lämpliga valet och därför erbjuder vi en guide som kan hjälpa dig att välja den bästa förlovningsringen till din käraste. Lär dig mer om förlovningsringar.
FÖRLOVNINGSRING GUIDE

VIGSELRING GUIDE

Vigselring Guide
Vigselringar symboliserar evighet och genom tiden. Det är en påminnelse om åtagandet mellan två individer som har lovat att vårda varandra för alltid. Se vår vigselring guide som hjälper dig att välja rätt vigselring som du kommer att ha på dig under en livstid.
VIGSELRING GUIDE
boderUPPTÄCK MERA
 • Sten jämförelse

  Sten jämförelse
  Diamanter, vita safirer och Swarovski-kristaller kan se ut som det genomsnittliga ögat, men det är inte så eftersom alla tre stenar visar unika egenskaper, fördelar och vissa förhållanden som du kan hitta lämpliga vid olika tillfällen. Klicka här för att undersöka deras skillnader innan du väljer rätt sten för ditt tillfälle.

 • Födelsesten Guide

  Födelsesten Guide
  Födelsestenar har länge varit ett sätt att koppla din födelsemånad med en sällsynt och exklusiv ädelsten. De anses vara en mycket meningsfull gåva för alla typer av tillfällen och alla har unika krafter. Lär dig mer om födelsten här.

 • Färgade diamantutbildning

  Färgade diamantutbildning
  Naturliga färgade diamanter är kända som sällsynta,fina och speciella stenar.
  "Du kan hitta dem i olika färger som rosa, brun, gul och andra. Ta reda på mer om världen av färgade diamanter här.

 • Pärlutbildning

  Pärlutbildning
  Förhistoriska människor var de första som mötte pärlens skönhet. Denna stenen är skapad av natur utan någon mänsklig hjälp och anses av många damer som en utsökt gåva. Det är också förknippat med månen och planeten Venus. Läs mer om väsen av pärlor här.

 • Ringmått Guide

  Ringmått Guide
  Ett av de viktigaste steget att köpa en ring till det mest minnesvärda ögonblicket i ditt liv är att välja rätt storlek. Det finns olika förutsättningar som kan påverka denna processen. GLAMIRA ger dig en ringstorleksguide samt möjlighet att beställa ett gratis ringsmått för noggrann mätning. Lär dig mer här.

 • Armbandstorleksguide

  Armbandstorleksguide
  Den viktigaste saken när du väljer rätt armband är storleken på handleden. Klicka här för att ta reda på allt du behöver veta så att du har exakta mätningar.

 • VARFÖR SKA MAN VÄLJA GLAMIRA?

  VARFÖR SKA MAN VÄLJA GLAMIRA?
  GLAMIRA är engagerade i att tillhandahålla högsta kundservice samt erbjuda produkter med bästa kvalitet. Klicka här för att se andra anledningar för att välja GLAMIRA för dina speciella stunder..

 • VANLIGA FRÅGOR

  VANLIGA FRÅGOR
  GLAMIRA förstår att detta kan vara en av de viktigaste inköpet i ditt liv och det är därför vi vill svara på alla dina förfrågningar så att du är övertygad om att du har gjort rätt val. Klicka här för att visa de vanliga frågorna.