Laddar...

VÅR SERVICE

Ringmåttet är lika viktig som själva ringen. En graciös och bekväm passform förbättrar bindningen till den eleganta ringen.

GLAMIRA ger inte upp tills du är nöjd med utseendet,därför erbjuder vi gratis storleksändring till din graverade eller ograverade ring en gång gratis inom 60 dagar efter du har fått produkten.

För mer information,du kan läsa vår returpolicy genom att klicka här. Skulle du behöva mer hjälp, tveka inte att kontakta vår Kundtjänst genom att skicka ett mejl till service@glamira.se eller ringa oss på 020 88 13 00. Vårt team hjälper dig gärna!

Leverera ett intimt eller ett prıvate meddelande med en fri gravering och förse livstiden med ett sentimentalt värde.. Låt henne känna sig speciell och exklusiv - precis som hennes ring.

GLAMIRA ingraverar din ring gratis när du beställer ringen. Du kan välja mellan fyra olika skrivstil och speciella symboler som hjärtan eller evighetstecken. Vi kan gravera in maximum 25 tecken inklusive mellanslag,ikoner och bokstäver.

GLAMIRA sticker ut i den här branschen med sin attraktiva livstidsgaranti. Därför vill vi se till att du får den högsta kvalitets produkten med en tillfredsställande garanti. Livstidsgaranti gäller för alla GLAMIRA produkter, eftersom vi är självsäkra pğ våra produkters kvalite. Om det blir så att det är en tillverkningsbrist,GLAMIRA kommer att undersöka produkten och reperera det för dig. Du kan läsa vår Returpolicy för mer information.

Smycken är ömtålig och kräver extra försiktighet vid leverans. GLAMIRA erbjuder kompletterande och försäkrad frakt på alla beställningar för förlust eller skada under leverering.

När beställningen lämnar våra lokaler kommer du att få ett spårningsnummer för att spåra din leverans.

Vi rekommenderar att du öppnar ditt paket och inspekteras för skador och innehåll. Om du upptäcker några skador,fyll i ett skadeformulär och ta inte emot paketet.

Om du är inte nöjd med produkten,du kan returnera din produkt till GLAMIRA, antingen för återbetalning, ändring av storlek, gravering eller reparationsförfrågan. Fyll i ett returformulär som bara fylls i några enkla klick. Skriv ut det och skicka det tillbaka med produkten. När returformuläret har skickats in kommer du att få instruktionerna till din e-postadress om hur du går vidare med avkastningen. Var vänlig och läs vår innan du skickar tillbaka produkten till oss.

GLAMIRA känner igen vikten av det speciella ögonblicket du skattar, speciellt med varje detalj som är viktigt, därför skickas en elegant och fri presentförpackning till dig med ditt köp.

År 2012 började vi tillverka våra egna produkter. För att gå in på den internationella marknaden var det nödvändigt att använda specialiserade inhemska gemologer för att upprätthålla professionell service och omfamna högsta kvalitet. Våra experter handplockar varje ädelsten vi använder och bekräftar de kvalitetsstandarderna som vi strävar efter att erbjuda hela tiden.

GLAMIRA förstår behovet av perfektion i alla små detaljer när det speciella ögonblicket närmar sig. Ringmåttet är lika viktig som själva ringen och GLAMIRA står vid din sida då du behöver mest hjälp.

Det är gratis att beställa ett ringmått genom att klicka här eller helt enkelt skriva ett mail till service@glamira.se med ditt namn och din adress med ett ämne "Beställ en ringsignal". Du kan också beställa gratis ringmått på varje produktsida,precis under priset står det "HITTA DIN STORLEK".

GLAMIRA's experter hjälper dig att fatta beslutet för det speciella tillfället. Låt oss veta om du vill höra andras åsikter eller ett förslag,våra experter hjälper dig gärna! Att fråga en expertfunktion kan visa sig väldigt praktisk eftersom du kan bestämma kriterier som prisklass, tillfälle och typ av smycken. Experterna kommer att titta på alla små detaljer och dela sina tankar med dig. För att skicka förfrågan klick här, det tar bara några minuter.

HUR DU LÖSER IN DIN KUPONGKOD

Delta i kampanjer via vårt nyhetsbrev eller ta del av Facebook-kampanjer via vår Facebook sida för att få kuponger.

Lös in kupong

- Bara en kupong kan lösas in per beställning.

- Kuponger kan enbart lösas in före det att beställningen avslutats.

- Kuponger kan inte bytas mot pengar.

Giltighet

- Presentkuponger kan lösas in inom en begränsad tidsperiod. Giltighetstiden kan ses på kupongen eller respektive kampanj.

Returer

- Det är generellt möjligt att returnera artiklar köpta med presentkuponger

- Om du, av någon anledning, skulle vilja returnera ett föremål köpt med en presentkupong, så kommer du få en ytterligare betalning i formen av kredit på ditt Glamira-klientkonto

Kuponger och rabatterbjudanden

- Vi erbjuder dig flertaliga erbjudanden för olika tillfällen under hela året