Betalningsmetoder

KREDITKORT

KREDITKORT

Du kan göra din betalning med ditt kreditkort (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) för att lägga din beställning. Vi garanterar att alla transaktioner på vår webbsida är säkra och att din kreditkortsinformation inte lagras på vårt system.

PayPal

PAYPAL

Om ni önskar att göra er betalning via "PayPal" välj det som betalningsmetod då blir ni automatiskt förflyttad till deras hemsida. Om ni redan har ett PayPal konto kan ni logga in för att bekräfta ert köp.Om ni ej har ett PayPal konto kan ni registrera er och sedan fortsätta med betalningen.

ENTERCASH

ENTERCASH

Du kan placera din order genom att använda Entercash. Du blir omdirigerad till din online banks webbportal där du väljer önskat betalningskonto. För Entercash betalning krävs ingen registrering

trustlylogo

Trustly

Efter att ha valt din bank kommer du att bli ombedd att logga in och bekräfta din betalning med önskad autentiseringsmetod.

SOFORT

SOFORT

Vid kassan kommer du att omdirigeras till sofort.com där du ska använda din bankbankdata för banköverföring. Därmed är betalningsuppgifter och mottagare förfyllda. Din inmatade data kommer att krypteras och skickas till din bank. Därefter får du ett transaktionsnummer som du måste ange för bekräftelse. SOFORT eller GLAMIRA har EJ tillgång till dina betalningsuppgifter.

Klarna paylater

Klarna Invoice

Klarna ger dig möjlighet att ta emot beställd vara först och betala senare. Med den här metoden behöver du inte registrera eller logga in. Allt du behöver göra är att skriva ditt namn, adress och födelsedatum. Därefter utförs en kreditkontroll och Klarna betalar beloppet. Du har 14 dagar att betala detta belopp till Klarna.

Klarna slice

Klarna Slice it

Väljer ni Klarna så har ni möjligheten att delbetala summan. Efter vald betalningsmetod som bäst fungerar för er samt att ni accepterar villkoren kommer ni direkt kunna få bekräftelse om ni blir godkänd för kredit. Om ja, komplettera ert köp och beloppet delas upp per månad.

BANK Överföring Glamira

BANK Överföring Glamira

Du kan betala genom att överföra beloppet till vårt bankkonto. När du har lagt din beställning , får du ett mejl med bankkontoinformationen för att överföra beloppet.Observera att det kan ta upp till 2 till 3 arbetsdagar för din betalning att visas i vårt konto, beroende på din bank. Din beställning kommer endast att behandlas vid mottagandet av betalningen. GLAMIRA ansvarar inte för kostnader för eventuella ytterligare bankavgifter.
Se till att du lägger till ditt ordernummer i betalningsuppgifterna.
Bankkonto detaljer:
UniCredit Bulbank
GLAMIRA
IBAN: BG07UNCR70001523166597
SWIFT / BIC: UNCRBGSF