Laddar...

Betalningsmetoder

KREDITKORT

KREDITKORT

Du kan göra din betalning med ditt kreditkort (MasterCard, Visa, American Express, Diners Club International, JCB) för att lägga din beställning. Vi garanterar att alla transaktioner på vår webbsida är säkra och att din kreditkortsinformation inte lagras på vårt system.

PayPal

PAYPAL

Om ni önskar att göra er betalning via "PayPal" välj det som betalningsmetod då blir ni automatiskt förflyttad till deras hemsida. Om ni redan har ett PayPal konto kan ni logga in för att bekräfta ert köp. Om ni ej har ett PayPal konto kan ni registrera er och sedan fortsätta med betalningen.

Klarna paylater

Klarna Invoice

Klarna ger dig möjlighet att ta emot beställd vara först och betala senare. Med den här metoden behöver du inte registrera eller logga in. Allt du behöver göra är att skriva ditt namn, adress och födelsedatum. Därefter utförs en kreditkontroll och Klarna betalar beloppet. Du har 14 dagar att betala detta belopp till Klarna.

Klarna slice

Klarna Slice it

Väljer ni Klarna så har ni möjligheten att delbetala summan. Efter vald betalningsmetod som bäst fungerar för er samt att ni accepterar villkoren kommer ni direkt kunna få bekräftelse om ni blir godkänd för kredit. Om ja, komplettera ert köp och beloppet delas upp per månad.