Barnsmycken

Färgstarka och söta: Det är så vi tänker på våra barn, eller hur? Glamira, med sin glamorösa och unika stil, har tagit fram en positiv kollektion för solstrålarna i våra liv: Våra barn.

Barnsmycken
boderUPPTÄCK MERA
  • ARMBAND

    ARMBAND
    Glittrande och färgfull armbanden för barn. Bläddra vår kategori för att hitta något speciellt för ditt barn.

  • NYA HALSBANDEN

    NYA HALSBANDEN
    Bläddra vår kollektion för att hitta unika halsbanden som är designad bara för barn.

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
Laddar...

Baby och Barn Smycken – Örhängen, Ringar, Armband och Halsband

Barn älskar smycken också! GLAMIRA, med ett urval av barnsmycken som inkluderar ringar, örhängen, halsband och armband, vet hur du funderar ut den fantasiplats mellan vad dom vill ha och vad dom bör ha.

Luta stegen mot himmelen åt dom och låt dem klättra! Dom behöver inte ha vuxna som skriver deras sagor och tecknade filmer – Hursomhelst, du kan hjälpa dom att skapa smycken som tänker på samma sätt som dom tänker, drömmer på samma sätt som dom drömmer! Du kan placera en diamant nyckelpiga som viskar magiska ord eller du kan göra så att rosa turmalin fjärilar flyger över vackra blommor och djur i deras fantasivärld. Med dessa färgrika juveler och metaller, kan du skapa barnsmycken med månads sten som dom kan bära för lycka och fantasi runt halsarna, fingrarna eller vristerna. GLAMIRA producerar barnsmycken på ett elegant och sofistikerat sätt som hjälper ett barn att utveckla känslan av självförtroende inom fantasins och inspirationens gränser.

En annan riktning som GLAMIRA följer för att producera smycken för barn är att ta hänsyn till säkerhet och hälsa. Alla smycken skapade i silver och guld är designade I ton med deras känsliga hud. GLAMIRAs örhängen, ringar, armband och halsband passar bra för dina barn att använda. Till exempel, medan hon väljer sina första örhängen, behöver du inte oroa dig för om de kan orsaka infektion eller allergi för hennes nytagna hål i öronen. Och ingen design hos GLAMIRA.se håller tillbaka aktivitet. Istället för att vara i vägen när de leker, kommer GLAMIRA att vara med dem och visa dem vägen i deras färgrika värld. Detta betyder också, att det finns ingen invändning mot att de kan bära kreativa och stiliga smycken.

För att sammanfatta det hela, handla speciella smycken och låt dem börja bära smycken designade av GLAMIRAs kreativa och professionella designers. Vad gör individuella barnsmycken olika från massproducerade smycken är att de är gjorda till att vara speciella och uppskattade I åratal. De kan tänder barnens fantasi med färgerna på ädelstenarna, och det kan hålla sig tills de blir tonåringar!