SAMLINGAR

Vi strävar efter överlägsen och försöker skapa unika samlingar för att matcha dina extraordinära lustar. Skilj dig från mängden och låt GLAMIRA leda dig genom världen av yttersta fashionabla och fina smycken.

Neon Vibes Kollektion

Föreställ dig exklusiva smycken som kommer att lysa upp varje look och krydda med kraften i livfulla färger. Dessa drömsmycken kom till liv med neonens magi i denna ikoniska kollektion. Gå med i denna trend och reflektera alla dina färger!

LOVE

Kärlek är en känsla som finns i hela vårt liv. Det förbinder oss med varandra, till naturen och universum. Vår samling speglar denna inneboende länk med underbara mönster med fokus på de mest djupgående av våra känslor. Låt kärleken guida dig för att hitta rätt bit för dig.

Keramiska Smycken

Ett extraordinärt urval som får dig att känna dig unik ... Designa en kraftfull stil med keramisk hållbarhet och utmana det vanliga!

Influencers X GLAMIRA

De iögonfallande kollektionerna, som återspeglar den unika känslan av de mest inflytelserika namnen inom mode och livsstil, möttes med den magiska touchen av GLAMIRA ... Gå med i de senaste trenderna med dessa designade kollektioner och känn dig snygg!

Tropical Kollektion

Inspirerad av palmer längs vita sandstränder, exotiska fåglar och längtan efter en romantisk kväll vid havet med en kokosnöt och sugrör i handen skapade GLAMIRA en unik samling som sätter dig precis i sommarstämningen och kommer att framkalla bilder av mjuka vågor och en sval sommarbris.

Dubbel Användning

Du behöver inte nöja dig längre med att använda ringen på ett sätt! GLAMIRA ger dig möjligheten till att använda din ring på 2 olika sätt. Allt du behöver göra är att utvecklas och ändra din ring till den sida du föredrar. Gå utöver det vanliga och titta igenom vår samling av fina utformade med dubbla användningsringar.

PÄRLA

PÄRLOR är naturens äldsta och bästa mirakel och har fascinerat kvinnor i hundratals år. GLAMIRA samlar in sina pärlor från kvalificerade kärnor och det är det bästa du kan få. Bläddra igenom vår kollektion av Pärlor och njut av dig med en utsökt bit.

EMALJ

Emalj, vilket kommer att vända alla blickarna mot dig med sin tålighet, tvättbarhet och blank yta, är definitivt det senaste modet, när det gäller att dekorera smycken. En perfekt blandning av moderna och traditionella gör emalj en viktigt funktion och GLAMIRA har fört en fantastisk samling för dig att bläddra igenom.

Dreamy Hues Kollektion

Alla drömmar du önskar kommer att bestå för evigt, fångade i de vackraste färgtonerna i safiren. Du kommer att bli den söta drömmen som alla kommer ihåg. Dreamy Hues Collection har allt den behöver för att vara unik och minnesvärd.

Fusion

Ett nytt andetag för världen av smycken med en blandning av traditionella mönster med modern estetik. Fusionssmycken tillverkade med trådnät genom att lämna ett utrymme mellan ledningarna som är ett konstverk.

Black Touch Kollektion

Bryt monotonin genom estetiskt utseende och sällsynthet genom denna utmärkta plätering, skapad till perfektion och för att uppfylla dina förväntningar. Utforska den unika och fashionabla Black Touch Collection som består av variationer, som passar för alla smaker.

Organic Design Kollektion

Följ med oss och gå utöver det vanliga och upptäck en helt ny dimension av organisk smyckesdesign. Vår kollektion kombinerar naturens ojämförliga skönhet med elegant hantverk och förser dig med bitar som fångar karisma hos jordens levande varelser.
boderUPPTÄCK MERA
 • Vigsel Ringar

  Vigsel Ringar
  Dina livslånga kompanjoner… Dina vigselringar representerar för evigt kretslopp för kärlek och välgång med ett graverat meddelande som du har valt.

 • Förlovnings Ringar

  Förlovnings Ringar
  Att förlovsbandet ska bäras på vänster finger som sägs vara kärlekens åder. På så sätt, säger man att paret förenar hjärtan. Visa din tillgivenhet med en livslång förlovningsring!

 • Damsmycken

  Damsmycken
  Glamira är rätt plats för eleganta och smarta kvinnor att hitta det bredaste utbudet av högkvalitativa damsmycken till sig själva.

 • Smycken till män

  Smycken till män
  Glamira erbjuder en ny definition av stil, smakfullhet och finess av smycken till män. Män som är måna om sitt utseende kommer att hitta allt de behöver för att se snygga ut.

Laddar...