REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA
 • Silver ringsNy

  Förlovningsringar för män
  Förlovningsringar för män är ett unikt tecken på ditt band. Din kärlek är ömsesidig - visa den genom att välja den perfekta personliga ringen för honom.

 • Örhängen för Män

  Örhängen för Män
  Vem säger att män kan inte bli moderiktiga? Med GLAMIRA"s märkvärdiga kollektioner av män örhängen,kan du nu göra huvuden vända med dina smycken precis som kvinnor!

 • MÄNS ARMBAND

  MÄNS ARMBAND
  Moderna män bör komplettera sin stil med liten men effektiv touch. Läderarmband för män är det perfekta tillbehöret för den moderna mannnes casual stil.

 • Men's NecklacesNy

  Keramiska smycken för män
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.

 • Halskedjor Herr

  Halskedjor Herr
  En liten symbol kan förmedla tusen ord och visa hur väl du känner någon. Ett halsband som passar en mans personlighet är alltid en bra idé för en unik present.

 • Men's Necklaces

  Silver Ring
  A little token can tell a thousand words and show how well you know someone. A necklace that suit a man's personality is always a great idea for a special gift.
Laddar...

Gör ett uttalande med GLAMIRAs herrsmycken!

Smycken för män är ett uttalande ännu mer än någonsin! Där är mode och sedan är där GLAMIRA. Män har aldrig haft det lättare att hitta den stil som de efterfrågar. En look som dom designar själva. Eller... Vad sägs om att ge en gåva till din speciella man som förtjänar det bästa? När GLAMIRA säger det bästa, menar de det bästa i smycken för män. Vad sägs om manschettknappar? Vad sägs om ringar? Ta nu dessa och anpassa dem som du önskar i metaller och ädelstenar du vet kommer att vara tilltalande för ögat och göra det uttalande du har letat efter. Förutom att du förtjänar det bästa. Du har arbetat hårt och vill låta världen veta att du har nått till toppen!

Hos GLAMIRA köper du inte bara smycken men varje produkt är personaliserad till ditt tycke. Det finns inget annat sätt att köpa herrsmycken på än som du kan på GLAMIRAs hemsida. När du besöker https://www.glamira.se kan du välja den produkt du vill ha och anpassa den på vilket sätt du vill. Sök i samlingarna för att hitta den design som är perfekt för dig. Gör det sedan till ditt genom att välja metall eller legering. Sedan kan du välja de ädelstenar som du gillar. När du har gjort beställningen börjar GLAMIRAs hantverkare att tillverka din personliga skapelse.

Vad är skräddarsydda herrrsmycken? Skräddarsydda smycken är ditt uttalande till världen. Det gör dig unik bland alla andra. Du är individuell och så bör dina accessoarer vara. En anpassad kostym är ett uttalande av smak och förfining. Kostymen är designad för bara dig och endast dig. Så om du väljer manschettknappar och andra accessoarer bör inte du också se till att de objekt du bär med kostymen är skräddarsydda precis som din kostym? Självklart! Det är här som GLAMIRA kan hjälpa dig att matcha dina tillbehör till din personliga stil. Och hos GLAMIRA går stil en lång lång väg. Du kan använda praktiskt taget alla metaller, ädelstenar eller annat. Ädelstenar i en regnbåge av färger som matchar ditt humör eller strategi. Vi vet att diamanter är "en flickas bästa vän", men de kan också göra en man en man!

När du väljer dina smycken hos GLAMIRA har du den bästa garantin för kvalitet var som helst. Funderar du över diamant eller ädelstenar? Du kan vara lugn över att diamanterna som utsmyckar ditt GLAMIRA smycke är konstaterade att vara konfliktfria diamanter. Detta innebär att diamanterna du bär kommer från pålitliga källor som följer strikta riktlinjer för att säkerställa de mänskliga rättigheterna och arbetsstandarden.

När det gäller herrsmycken i diamant har GLAMIRA kunskapen för att göra dina diamanter raffinerade och sticka ut så mycket som du önskar. En diamant är en av de svåraste mineraler att hitta på jorden. Det är din riktlinje för framgång. Du har arbetat hårt för att bli en framgång. Nu kan du välja den ring som visar din natur.

Var klar, var diskret. Manschettknappar i diamant är sättet att göra detta påstående sant på båda punkter. Manschettknappar är troligen den bästa formen av en människas personlighet i arbetslivet. För jobbet eller en svart slips så är diamant manschettknappar ett fantastiskt sätt att visa världen "vem du är'.

Alltid varit det "svarta fåret" i familjen eller i publik? Med ett herrsmycke av svart diamant från GLAMIRA kan du hålla fast vid detta påstående och vara stolt. Svarta diamanter är helt klart en av de dyrbara ädelstenar som får uppmärksamhet. Du kan ha denna underbart snygg sten som en sidosten eller huvudsten på dina anpassade herrsmycken. Valet är ditt. Du har kontroll över varje aspekt av ditt smycke.

När det gäller guld föreställer vi oss vigselringar i gultguld av våra fäder och förfäder. Lätt och enkel. Ingen mess, inget krångel. Men i dagens värld finns det så många val att göra i metallerna som du kan använda i alla smycken. Glamira har många guldlegeringar att välja mellan och du kanske inte ens vet att de finns! Vad sägs om herrsmycken i vittguld med sin genomträngande glans? Vad sägs om herrsmycken i röttguld med dess mysterium? Och naturligtvis herrsmycken i gultguld som utan tvekan kommer att vara tillgängliga för att göra ditt uttalande i den färg som du vill. Vad sägs om tri-metall eller multi-metall modeller? GLAMIRA har alla typer av metaller och legeringar tillgängliga för att designa ditt skräddarsydda herrsmycke.

Idag är guldringar för män mer än bara för vigselringar. En man kan visa sin framgång, eller hans kreativa anda med ett brett utbud av modeller skapade av den mest uppskattade metallen i världen... Guld. Gör din guldring något speciellt, unikt, och ett varumärke som tillhör din framgång. Du kan välja mellan en mängd olika modeller och sedan välja ditt guld och dina ädelstenar. Du kan även få den graverad med ett namn eller ett favorit citat.

När det gäller ädelstenar för herrsmycken har GLAMIRA regnbågens alla färger att välja mellan. Men oroa dig inte, hemsidan kan hjälpa dig att välja rätt ädelstenar och färger. Ädelstenar finns i värdefulla och halvvärdefulla typer. Vissa är konstanta i färg och andra som rubiner finns i ett bredare spektrum av toner. Mineraler, stenar och pärlor är alla tillgängliga förutom ädelstenar och diamanter. Med GLAMIRA är valet alltid ditt.

Herssmycken i smaragd är baserad på den gröna färgen. Det är färgen på havet, skogen och träden. Smaragder kan vara fokus ädelstenen av dina smycken eller kan dom vara en sidosten till andra stenar, diamanter eller ädelstenar. Valet är ditt. En smaragd är en dyrbar ädelsten och GLAMIRA har samlingarna och modellerna för att visa upp dem utsökt. Du kan välja smaragder från en mängd olika storlekar och slipningar. Du är i kontroll att välja vad du vill.

Precis som himlen är safir blå. Det är också färgen på havet. Safirer är evigheten i oss alla. Safirer kan vara huvudstenen eller sidostenen på din ring, precis som du önskar. Allt val är ditt hos GLAMIRA. Visste du att det också finns vita safirer?

Vad sägs om safir ringar för dig? Ringar med safirer är mest sannolikt ett modigt uttalande som en man göra. Kontrollera det breda utbudet av herrsmycken i safir bland GLAMIRAs samlingar. Vita safirer är ett bra alternativ till diamanter.

Det är en sten som sträcker sig från rosa till mörkröd. Det är en rubin. Rubiner är troligen de mest personliga ädelstenar av alla eftersom de varierar i färg från bleka till mörka. Ett fullt spektrum av rött. Rubiner kan framhäva alla sorters smycken eller vara huvudstenen av en produkt. Rubiner och diamanter, rubiner och vita safirer, rubiner och kristaller är alla bedövande vackra uppställningar.

Vilket bättre sätt finns det än att ge en gåva med din mans månadssten på en maskulin produkt från GLAMIRA? Månadsstenar är det perfekta sättet att komma ihåg din favorit persons födelsedag! Vad sägs om att sätta en sten för varje familjemedlem? Det är upp till dig. Som en familjeman vill du att världen ska veta att du har en underbart lycklig familj. Månadsstenar varierar från månad till månad och faktiskt finns det några variationer av stenarna från land till land. Låter det förvirrande? Inga problem. GLAMIRA har allt klart så att du kan välja rätt sten för rätt person till rätt månad.

Du är en framgång. Du vet hur du kom dit. Tid är pengar. GLAMIRA vet att när du är ute efter lyxiga smycken för män har du inte tid att vandra runt och slösa tid på att hitta den perfekta produkten till dig själv, nära och kära, eller den unika gåvan för en speciell kollega. Oavsett var du har en Internet-anslutning kan du placera din order på några minuter. Nu kan du beställa det smycke som du vill ha och behöver inte oroa för vad din assistant tror skulle vara fint. En verklig gåva från dig. Eller till dig.

GLAMIRA började med ringar. Ringar är dess specialitet och ringar för män är utformade och tillverkade av de bästa guldsmeden i världen. En vigselring är det universella uttalandet av kärlek. Den delar den perfekta cirkeln av evighet. Samlingarna av herringarna på GLAMIRAs hemsida är fantastiska. När du har valt en modell har du nästan varje metall och ädelsten tillgänglig för att pryda din skapelse. Alla naturens färger är här för att passa din stil och behov.

Där är väldigt få adjektiv för att beskriva platina. Det bästa som man kommer att tänka på är uthärdligt. Platina är en metall som är mer värdefull än guld, den kan uthärda genom tiderna och förändras aldrig och får inga repor eller missfärgningar. Det är en metall som vet sin plats bland smycken... För perfektionisen och experten av konst, form och funktion. Bläddra genom GLAMIRAs herringar i platina för en perfekt ring eller ett par manschettknappar.

Vill du vara unik? Varför inte göra ditt uttalande med onyx smycken för män? Onyx är en mineral som inte bara är tålig, den är även underbar i utseende och design. Låt dig inte luras av liknande kopior. Onyx är en tålig och härdig mineral och den har använts i konst och smycken i århundraden.

Varför välja en vanlig ring när du kan välja onyx ringar? Varför inte prova en ring som är gjord av denna fantastiska mineral? Glamira har ett brett urval av onyx ringar för dig att välja mellan. Visa världen att du är unik och en trendsättare! Det finns inget bättre sätt att visa det än med en onyx ring.

Onyx manschettknappar kan vara utformade för att göra ditt uttalande på många olika sätt. Men mest av allt... Ditt sätt! Den utsökta strukturen av onyx kristallen säkerställer att varje produkt är unik. Inte bara i unika skikt och mönster, men också i färgvarianter.

Är det ett ärflig intresse? Eller bara en fantastisk design? En av de mest kända modeller kända runt om i världen måste vara keltiska symboler. Symboler av livet och evighet. Så varför inte köpa en keltisk herring till dig själv eller ge en i gåva? Ett brett utbud av modeller är tillgängliga på hemsidan som du kan skräddarsy och personalisera som du önskar.

Förutom en slips är manschettknappar den bästa gåvan till en man. GLAMIRA kan skapa personliga manschettknappar för dig eller favorit mannen i ditt liv. Du kan skapa nästan alla manschettknappar i alla metaller eller legeringar. Du kan lägga till ädelstenar eller diamanter. Det är upp till dig. Vill du ha gravyr? Allt är under dina fingertoppar.

När du vill skapa skräddarsydda manschettknappar är det enkelt att göra det hos GLAMIRA. Du kan välja allt med bara ett musklick. Det är verkligen en unik skräddarsydd produkt som du skapar. Välj metaller eller legeringar och stenar som du önskar. Avsluta det med att lägga till gravyr med ord som är speciella för dig eller din älskade.

När du inte vet hur du ska säga det, kan du säga mycket när du ger en gåva med manschettknappar i guld till den speciella personen i ditt liv.Naturligtvis kan du anpassa dem på vilket sätt du vill. Du kan även få dem graverad med namn eller citat.

Nu har du nått toppen. Du är på toppen och kan inte vara högre upp. Du är nu redo för manschettknappar i platina för att visa att du har jobbat hårt. Du kan skapa dina manschettknappar på GLAMIRAs hemsida för att inkludera ädelstenar som du gillar. Gör det till diamanter, rubiner, smaragder, eller safirer. Eller lägg till dem alla ... Du kör med dina regler nu! Även om du fortfarande har en bit att gå för att nå toppen kan du fortfarande visa din strävan av perfektion och stolthet. Platina säger det i volymer!