Fri Frakt

  60 Dagars Returpolicy

 
   

SEKRETESSPOLICY

Glamira har skapat denna sektretesspolicy (”Sekretesspolicy”) i syfte att vidarebefordra vår taktik och hantering avseende användande och delande av information som hämtats från Glamira.se websidan om dig.

Vänligen läs denna Sekretesspolicy noggrant. Glamira reserverar rätten till att ändra och uppdatera denna Sekretesspolicy från tid till annan. Du kan se den senaste versionen av Sekretesspolicyn närsomhelst genom att klicka på länken ”Sekretesspolicy” som finns längst ner på Glamira.se websidan.

GLAMIRA behandlar din personliga data i enlighet med kraven från (EU) 2016/679 – General Data Protection Regulation (GDPR), EU-USA Privacy Shield såväl som den nuvarande inhemska Dataskyddsförordningen

Kategorier av Personuppgifter som GLAMIRA behandlar

  • Din kontaktinformation – namn, postadress, mobil- eller telefonnummer, email adress
  • Din IP-adress
  • Handlingsdetaljer inkluderande ditt val av betalning och transaktionsnummer
  • Din orderhistorik
  • Kundserviceinformation – All slags kommunikation och korrespondens mellan dig och vår kundserviceavdelning.
  • I vissa exceptionella händelser, kan du komma behöva tillhandahålla oss ytterligare information angående ditt ID-kort, för att säkerställa din identitet.
  • I ett begränsat antal fall kan vi bjuda in dig att tillhandahålla oss dina foton, videos eller annan information om du anmäler dig att delta i en av våra tomboler, kampanjer eller andra events.
  • GLAMIRA förbehåller sig rätten att skicka en inbjudan till alla sina kunder att delta i nöjdhetsenkäter. Deltagande är alltid frivillig.
  • GLAMIRA behandlar inte eller lagrar data från dina bankkort eller andra finansiella verktyg.

Laglighet i behandling

  • GLAMIRA behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att ditt kontrakt ska kunna utföras.
  • GLAMIRA behandlar dina personuppgifter som är nödvändiga för att uppfylla kraven i skatt-, finansiell- eller annan nationell lagstiftning.

Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:

  • För noggrann och korrekt utförande och leverans av din beställning.
  • För tydlig och korrekt kommunikation med dig om statusen på din beställning.
  • För garantins syfte inom produkternas garantiperiod.
  • För kundnöjdhet och lojalitetsprogram
  • I syfte att uppfylla kraven i skatte- och bokföringslagstiftningen – för att deklarera och räkna vår försäljning.
  • Under exceptionella omständigheter kan GLAMIRA behandla ytterligare identifieringsinformation från dig för att undvika ekonomiskt bedrägeri eller identitetsstöld.
  • Som ett undantag kan GLAMIRA behandla ytterligare data som foton, videos och annan media, för olika kampanjer eller lotterier, endast i de fall då kunderna deltar i dessa händelser.
  • För att kunna skicka vårt nyhetsbrev och reklammaterial, endast i de fall kunderna ger sitt samtycke till det.

Tidsperiod för vilken dina personuppgifter ska lagras:

GLAMIRA lagrar dina personuppgifter, som du har lämnat in under registreringen av ditt konto på vår Sida, så länge som ditt konto fortfarande är aktivt.

GLAMIRA lagrar dina personuppgifter under produktionen och leveransen av produkter samt den tidsperiod som anges i Returpolicy för eventuell retur och produktgaranti, men inte längre än 2 år eller längre än garantitiden.

Om vi behöver ytterligare data för att verifiera din identitet lagrar vi dessa uppgifter tills det lagliga kravet att behålla dessa data inte längre kvarstår.

Vid insamling av personuppgifter för vissa kampanjer, lotterier och annan marknadsföring ska behandlingsperioden anges i alla fall och deltagarna ska informeras om detta.

Potentiella mottagare av dina personuppgifter:

GLAMIRA tillhandahåller inte dina personuppgifter till tredje part, såvida det inte är nödvändigt enligt lag att göra så eller undantaget de operativa nödvändigheter som listas nedan:

GLAMIRA tillhandahåller ditt namn, adress och telefonnummer till det kurirföretag som levererar din produkt.

Under exceptionella omständigheter kan GLAMIRA bekräfta dina personuppgifter med betalningsleverantörer för att förhindra ekonomiskt bedrägeri eller identitetsstöld.

GLAMIRA överför de nödvändiga personuppgifterna till leverantörer av bokföringstjänster samt skatteverket och andra offentliga myndigheter när särskild lagstiftning kräver detta.

Dina rättigheter som registrerad – När som helst har du rätt att:

  • Få tillgång till dina personuppgifter som GLAMIRA behandlar, samt att få en kopia av dem.
  • Fråga om radering av dina personuppgifter rörande dig (rätten att bli glömd) om du tror att det inte längre är nödvändigt för de syften som det samlades in eller behandlades.
  • Observera att denna rätt inte kan utövas om en särskild lag uttryckligen föreskriver att en fast löptid ska behållas.
  • Be om korrigering av felaktiga personuppgifter i fall där de inte motsvarar sanningen.
  • För att utöva en av de ovanstående rättigheterna, skicka ett e-postmeddelande med din förfrågan på vår kontaktsida eller ett mail till service@glamira.se Vi kommer att svara dig inom kort.
  • När som helst när du är orolig att dina rättigheter kränkts har du rätt att lämna in ett klagomål hos en tillsynsmyndighet, som uppmärksammas nedan.

Våra rekommendationer till dig om ditt personuppgiftsskydd:

  • Håll ditt lösenord säkert och dela det inte med tredje part.
  • Om du använder en offentlig dator (i ett bibliotek eller internetcafé) se alltid till att du loggar ut från ditt konto innan du stänger av datorn.
  • GLAMIRA garanterar att vi inte kontaktar andra tredje parter än de som nämns i integritetspolicyn angående din beställning.
  • GLAMIRA garanterar att vi inte krävde att våra kunder avslöja sina lösenord för användningen av webbplatsen. GLAMIRA kräver inte att våra kunder avslöjar uppgifter från sina bankkonton eller andra finansiella verktyg. En sådan begäran som gjorts till dig via telefon, chatt eller e-post bör ignoreras.

Om någon har begärt något sådant från dig, vänligen kontakta och informera GLAMIRA omedelbart.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

GLAMIRA försäkrar att vi har vidtagit alla administrativa, tekniska och fysiska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig förstörelse, förlust, tillgång eller användning.

GLAMIRA har antagit egna interna etikregler för behandling av personuppgifter och våra anställda har genomgått särskild utbildning om principerna för rätten till skydd av personuppgifter och företags grundläggande skyldigheter gentemot GDPR.

Vi säkrar vår hemsida och andra system genom att använda tekniska och organisatoriska åtgärder mot förlust, förstörelse, tillgång, modifiering eller distribution av dina uppgifter av obehöriga personer. Trots de vanliga kontrollerna så är det inte möjligt att fullständigt skydda mot alla hot.

Vem är ansvarig för att hantera dina personuppgifter?

Alla juridiska väsen inom GLAMIRA-koncernen fungerar som gemensamma kontrollanter i den mening som avses i GDPR – (EU) 2016/629 – Art. 26.

Alla juridiska väsen inom GLAMIRA-koncernen behandlar våra kunders personuppgifter enligt ett särskilt tecknat avtal mellan oss. Vi samlar in samma kategorier av personuppgifter från våra kunder, vi går endast vidare med dem enligt de ändamål som anges i denna sekretesspolicy. GLAMIRA ser till att alla företag i koncernen har tagit samma tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter.

Ansvarig för att behandla dina personuppgifter som vår kund är:

Ditt land

Ansvarig för att behandla dina personuppgifter

Webbsida och kontakt

Särskild myndighet till vilken du kan göra ett klagomål

Germany
Austria
United Kingdom 

c/o Ring-Paare.de GmbH Schaeuffelenstr. 49-51 74076 Heilbronn Tyskland

https://www.glamira.de
e-post: service@glamira.de

Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit Husarenstraße 30 53117 Bonn
e-post: poststelle@bfdi.bund.de
Webbsida: http://www.bfdi.bund.de/ Behörighet för klagomål är uppdelad mellan olika datatillsynsmyndigheter i Tyskland. Listan anges här https://www.datenschutz-wiki.de/Aufsichtsbeh%C3%B6rden_und_Landesdatenschutzbeauftragte

Belgien
Bulgarien
Kroatien
Tjeckien
Danmark
Estland
Finland
Frankrike
Ungern
Irland
Lettland
Litauen
Malta
ederländerna
Polen
Portugal
Rumänien
Slovakien
Slovenien
Spanien
Sverige
San Marino
Vatikanstaten

GLAMIRA - "GLMR" EOOD, UIC 204442733, Address - Sofia, 1784, Tsarigradsko Shose Blvd 115 / L, ETC , Building C, Floor 1, Bulgarien

https://www.glamira.bg
service@glamira.bg

Commission for Personal Data Protection - https://www.cpdp.bg/

Schweiz
Liechtenstein

GLAMIRA CH GMBH Frauenfelderstrasse 31 8555, Müllheim Dorf, Schweiz

https://www.glamira.ch/
service@glamira.ch

Federal DP and Information Commissioner - https://www.edoeb.admin.ch

Australien

GLAMIRA Australia PTY Limited Level 35, Tower One Barangaroo, International Towers 100 Barangaroo Avenue Sydney, NSW 2000 Australien

https://www.glamira.com.au
service@glamira.com.au

Australian Information Commissioner - https://www.oaic.gov.au/

USA
Kanada
Grönland
Franska Guyana
Guadeloupe
Martinique
Brittiska Jungfruöarna
Turks- och Caicosöarna
Saint-Pierre och Miquelon
Färöarna
ibraltar
Cooköarna
Kiribati
Marshallöarna
Mikronesiens federerade stater
Nauru
Palau
Franska Polynesien

GLAMIRA INC 745 5th Avenue New York, NY 10151 USA

https://www.glamira.com/
service@glamira.com

Federal Trade Commission (FTC) - https://ftccomplaintassistant.gov

Turkiet
Brasilien
Mexiko
Argentina
Colombia
Peru
Bolivia
Ecuador
Honduras
Dominikanska Republiken
Guatemala
Costa Rica
Norge
Kina
Japan
Singapore
Nya Zeeland
Montenegro
Vietnam
Indien
Förenade Arabemiraten
Sydafrika

Glamira Internet ve Kuyumculuk San. Tic. A.S Adress: Yenibosna Merkez Mah. 29 Ekim Cad. Vizyon Park Ofis Plazaları, Vizyon 4, Kat:6, 34197 Bahçelievler / İstanbul TURKIET

https://www.glamira.com.tr

Personal Data Protection Authority https://www.kvkk.gov.tr/

AUTOMATISERAD LAGRING

Om du begär en fil från webbplatsen, lagras viss tillträdesdata som standard.

Detta datamaterialet består av:

  • Den sida som begärdes från filen
  • Namnet på filen
  • Datum och tid för begäran
  • Lagringstiden
  • Mängden överförd data
  • Tillgångsstatus (fil överförd, fil hittades inte, etc.)
  • En beskrivning av typ och version av webbläsaren
  • Det installerade operativsystemet
  • Skärmupplösningen och färgdjupet

Ytterligare personuppgifter lagras bara om frivilligt givna av dig, t.ex. under registreringen eller genomförandet av ett kontrakt. Du hittar mer information under rubriken "valfria uppgifter".

Cookies

På vissa delar av vår webbplats reserverar sig Glamira rätten till att används cookies för att göra våra tjänster mer användarvänliga, effektiva och säkra. Cookies är små bitar av information som lagras på din dator och som din webbläsare lagrar. Cookies gör ingen skada på din dator och innehåller inte virus. De flesta av de cookies vi använder är så kallade "session cookies". De raderas automatiskt efter ditt besök ("session") från din hårddisk. Andra cookies sparas på din dator så att vi kan känna igen din dator under ditt nästa besök, och du behöver, till exempel, inte fylla i beställningsformulär igen.

Vi använder uppgifterna i cookies för att underlätta användningen av våra webbplatser och för att anpassa en webbplats efter dina behov. Vi rekommenderar att du inte blockerar din webbläsare från att acceptera cookies, eftersom det kommer försvåra bläddrandet från en sida till en annan oh du kan inte utnyttja alla funktioner som vår webbsida Glamira.se erbjuder.

Läs vår Cookie Policy för att lära dig mer om hur vi använder cookies och hur du kan hantera dem.

Valfri information

Du kan använda Glamira.se webbsida utan att dela med dig av någon personlig information. Du måste dock förse oss med viss information för att kunna möjliggöra inköp av produkter som erbjuds på vår webbsida och för betalnings och processa din order. Denna information använder vi för interna ordertransaktioner och skickar dem vidare när så behövs till tredje part. Dina uppgifter vidarebefordras till fraktfirman, i den utsträckning som behövs för att leverera varorna (namn, adress, möjligen ett telefonnummer för att samordna leveransen). För uppgörelse av betalningar, kommer din betalningsinformation (såsom din summa eller kreditkortsnummer) att skickas till vår bank om det behövs. Dessa tredje parter, är dock skyldiga att behandla de uppgifter som de har fått från oss konfidentiellt och endast använda dem för service och transaktionshantering för vår räkning.

Om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, skickar vi e-post till den registrerade e-postadressen med information om vårt företag, e-post i reklamsyfte och information om våra produkter.

En överföring av dina uppgifter till någon tredje part eller användning i reklamsyfte sker inte. Om du vill använda dina uppgifter till reklamsyfte av Glamira.se, kan du alltid prenumerera på vårt nyhetsbrev.

I kundinloggning kan du titta på dina beställningar och ändra på dina kunduppgifter och lösenord. Du kan också be Glamira, genom att skicka en e-post till service@glamira.se, att radera din personliga information närsomhelst så snart din order har processats och skickats.

Vänligen uppmärksamma att Glamira kan samla icke-personlig information om dig även om du inte köper några produkter på webbsidan (se ”Cookies”).

Säkerhet

Vi säkrar vår hemsida och andra system med hjälp av tekniska och organisatoriska åtgärder mot förlust, förstörelse eller åtkomst, ändring eller distribution av data av obehöriga personer. Trots regelbundna kontroller är ett komplett skydd mot alla hot inte möjligt.

Avbokning / Information

Du kan avbryta när som helst samtycket att lagra och bearbeta dina data, korrigera de data som lagras av oss, få information eller begära radering av data. På begäran kommer vi att när du önskar tillhandahålla komplett och gratis information om dig och ditt företag som är lagrad i vår databas. Bara skicka oss ett kort meddelande på vår kontaktsida eller e-post till service@glamira.se. Om en radering är i konflikt med lagar eller avtalsmässiga lagringsskyldigheter, kommer vi blockera uppgifterna.

Ansvarig för databehandling:

GLAMIRA.se
GLAMIRA - "GLMR" EOOD, UIC 204442733,
Adress - Sofia, 1784K Tsarigradsko shose Blvd., 115 / L,
ETC , Building C, Floor 1,
Bulgarien
E-post: service@glamira.se

Ytterligare detaljer om huvudmannen kan hittas i Om oss sektionen.

GOOGLE ANALYTICS

Denna webbplats använder Google Analytics ®, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. ("Google"). Google Analytics använder så kallade "cookies", d v s textfiler som lagras på din dator, för analys av användningen av webbplatsen. Informationen som genereras av cookies vid användningen av denna webbplats (inklusive IP-adress) är i samband med Google Analytics och har tilldelats en Google-server i USA och lagras där. Google kommer att använda denna information för att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för webbsidan och tillhandahålla annan användning av webbplatsen och Internet-tjänster. Google kommer att vidarebefordra denna information till tredjeparter om det krävs enligt lag eller om tredje part behandlar dessa data på uppdrag av Google. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med andra data som Google innehar. Du kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på din webbläsare, men det är viktigt att notera att du inte kan använda alla funktioner på denna webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till behandling av dina data från Google på det beskrivna sättet och för det ändamål som anges ovan.

Kontakta Oss

Om du har några frågor om Glamiras Sekretesspolicy och dess användning, kontakta gärna vår Kundservice per e-post service@glamira.se eller på telefon 00 46 8 446 850 36