Fri Frakt

  60 Dagars Returpolicy

 
   

JURIDISK MEDDELANDE

Försäljning och distribution: Leverantör och kontraktspartner till köparen för order via www.glamira.se är GLAMIRA EOOD - European Trade Center, Build. C, Floor I , 115L Tsarigradsko Shose Blvd. Sofia 1784 - Bulgarien
Ansvarig för Server & Hosting Administration: GLAMIRA Inc. - 5th Avenue - New York - USA
Ansvarig för design och utveckling: GLAMIRA GmbH - Neu Ulm - Tyskland
Ansvarig för tekniskt underhåll: GLAMIRA Australia PTY Limited - Barangaroo Sydney - Australien
Ansvarig för innehåll: GLAMIRA GmbH - Neu Ulm - Tyskland
Ansvarig för digital marknadsföring: GLAMIRA INTERNET A.S. - Istanbul - Turkiet
Officiella klagomål ska riktas till: GLAMIRA GmbH - Neu Ulm - Tyskland - Phone: 0800 477 72 22 - Email: service@glamira.de

Information om länkarna på webbsidan

På denna sida hittar du länkar till andra webbplatser på Internet. Vi förklarar att vi inte har något inflytande över utformningen och innehållet på dessa sidor och godkänner inte detta innehåll.

Vi är endast ansvariga för dessa externa webbplatser, om vi är medvetna om dem (dvs. även om olagligt eller olagligt innehåll) och om det är tekniskt möjligt och rimligt att förhindra att de används.

Länkar är dynamiska referenser. Om vi bestämmer att ett visst erbjudande, som vi har försett länk till, utlöser ett ansvar enligt civilrätt eller ett straffrättsligt ansvar, kommer vi att ta bort hänvisningen till detta erbjudande, där detta är tekniskt möjligt och rimligt.