ÖRHÄNGEN FÖR MÄN

0 Produkter
[?]
Laddar...
Snabb Filter
Välj Sten <span>Välj</span> Sten
Ta bort
Carat Carat
Ta bort
 • Mer
  Filter
STILAR
Sten
MetallfärgCarat
Filter
Avancerad
Sida
Visa som Lista Rutnät
Bästsäljare
Sida
 • Sortera Efter
 • Filter
  Avancerad
236 anpassade produkter hittades. [i]
 1. lifetime warranty
 2. SENASTE DESIGN

 3. 60 day return policy
 4. Precisely Handcrafted Jewellery
Sida

Örhänge för män från Glamira

Modemedvetna män vet hur man gör sig snygg och stilig, hur man pryder sina kläder och betonar karisma... Dom är medvetna om att accessoarer är mycket viktiga i deras modevärld precis som i dammode. För att bemöta männens förväntningar har GLAMIRA skapat fantastiska smyckes designer, allt från herrörhängen till manschettknappar. Så har du letat efter ett herrörhänge för din vardag eller för ett speciellt tillfälle? Nu är det lätt att hitta ditt drömörhänge med tanke på att du är på rätt ställe att söka på ... Så varför skulle man leta efter örhänge på ett svårt sätt, exempel slösa tid genom att gå igenom otaliga butiker och vänta i köer när du har möjlighet att beställa örhängen för män med några enkla klick? Och föreställ dig att du kan skräddarsy designen du blev kär !

Liten men fin. Herrörhängen är små men dom kan fånga andras uppmärksamhet. Kombinationen av perfekt design av herrörhängen med högkvalitativa komponenter som ädelstenar och metaller kommer att imponera på alla som är mode följare. Är du redo för att beundras varje dag?

Om du letar efter en oändlig gnista, välj då Diamantörhängen för män . Diamant är känd som kung av ädelstenar och är den mest värdefulla bland alla. De som klarar sig av högkvalitativa smycken kommer att återgå till örhängen med en diamant - all-time favorit i smycken industrin med sin oförglömliga glans.. Diamantörhängen för män skapar en stor spänning med sin perfekta blick och ädla look. De betonar personligheten och förbättrar det eleganta utseendet hos män.

Beroende på din favoritfärg kan du också välja örhängen med färgade diamanter . Blå som oceanerna, grön som naturen eller gul som den lysande solen - många andra färgade diamanter väntar på dig. Mäns färgade diamantörhängen gör att du kan markera ögonfärgen eller kombinera din outfit med örhängets färg. De som är kära i mörka färger kommer inte att gå hem tomhänta. Svarta diamantörhängen för män kommer att erövra hjärtan med sitt graciösa och utsökta utseende, eftersom svart ses som maskulint med sin rika färg och passar exakt till mäns smycken. Om du letar efter örhängen med samma färg och elegans som passar din budget, ta en titt på onyx mannens örhängen som står för kraft och styrka. Låt onyxörhängen för män vara en av dina favoritbitar i ditt smyckeskrin.

Ytterligare andlösa mönster av herrörhängen uppnås med färgerna av ädelstenar som smaragd, safir och rubin. GLAMIRAs unika mönster gör att dessa ädelstenar ser ännu mer beundransvärt ut än de faktiskt är. För män med preferensen för färgerna gröna, blå och röda; Smaragd herrörhängen, Safir herrörhängen, Rubin ​​herrörhängen kommer att vara det första alternativet för att få det mest önskade resultatet med ett häpnadsväckande utseende. Dessa ädelstenar som har efterfrågats i århundraden gör det möjligt att inte bara se bra ut, utan också förknippas med speciella betydelser för bärarens kropp och själ.

Inte bara ädelstenen som ger det där lilla extra örhängen för män , även deras former och mönster spelar en viktig roll i valet. Du kan välja örhänge med design och skepnad i det flesta former och anpassa den med ädelstenen i din fantasi. Oavsett om de är ovala, prinsessor, runda, triljoner eller smaragd slipade örhängen , erbjuds allt du behöver i hjärtat av högkvalitativa smycken.

Sist men inte minst, ta chansen att skräddarsy metallen i ditt örhänge så att du får en annan möjlighet att låta det se fantastiskt ut med de många olika metall alternativen. Välj bland olika metaller som guld (gul, röd, vit), platina, palladium och silver. Guldörhängen för män som symboliserar stabilitet kommer beskriva din karaktär på bästa sätt. Män har också möjlighet att välja Vita guldörhängen för män eller Röda guldörhängen för män som är tillgängliga, samt Gula guldörhängen för män .

De som inte känner sig lockade till guld kan vända sig till platina eller palladium. Örhänge av platina för män ochpalladium kommer säkert att spegla din personlighet.

Kreati