Laddar...

Designa Din

GLAMIRA Ring Jessica

Gå till produktdetaljer

GLAMIRA Ring Jessica

Betyg:
100% of 100
5 | Recensioner(1)

Tension Stil - Visa alla

Detta priset är upp till 55% lägre än de traditionella smycken priser. [?]

GLAMIRA har åtagit sig att erbjuda de bästa priserna till sina kunder utan att kompromissa med hög kvalitet. Nedan hittar du de viktigaste punkterna som hjälper oss att uppnå till detta målet:

 • Etablerade rötter i smyckenhandel
 • Direkt från källan
 • Långsiktigt samarbete med pålitliga leverantörer för etiska källor.
 • Fördelen med online drift
 • Inga aktier - Få vad du vill, inte vad vi har
 • Inhemska experter
 • Inga Dolda Avgifter

Klicka här om du vill veta mer om vår prissättningspolicy.

3 643,00 kr
Gratis Frakt
60 Dagars Returpolicy

  Beräknad Leveranstid : 7-9 arbetsdagar (05 - 07 okt)

Visa leveransalternativ

 • Gratis Standardleverans

  Beräknad Leveranstid: 7-9 arbetsdagar (05 - 07 okt)
  0,00 kr
 • Express Leverans

  Beräknad Leveranstid: 6-7 arbetsdagar (04 - 05 okt)
  200,00 kr
 • Premium Leverans

  Beräknad Leveranstid: 5-6 arbetsdagar (01 - 04 okt)
  350,00 kr

Du kan välja din leveransmetod vid kassan.

Vid betalning via banköverföring beräknas den beräknade leveranstiden från den dag då betalningen har mottagits.

Detaljer

Allmänt
SKU G100680
Comfort Fit Ja
Bredd 2,6 mm
Solid Ja

Detaljer

Allmänt
SKU G100680
Comfort Fit Ja
Bredd 2,6 mm
Solid Ja
VÄRDERINGAR OCH RECENSIONER

1 Artikel

Visa per sida
 1. GLAMIRA Ring Jessica
  1 kundrecensioner
  100% of 100
  Genomsnittlig Värdering
  5 stjärnor
 2. Precis som mitt namn :)
  Pris
  100%
  Kvalitet
  100%
  Behaglig
  100%
  Genomsnittlig Värdering
  5.0
  Det var namnet på ringen som avgjorde mitt val mellan många olika ringar. Jessica heter ringen precis som mitt namn. Ringen är jätte vacker och jag tycker att priset är bra också. Fick en snabb leverans dessutom.

  Recension av Jessica Berg

1 Artikel

Visa per sida

Lämna en kommentar och dela din Glamira upplevelse med alla!

1. Vänligen tilldela stjärnor för att betygsätta produkten (1 - dåligt, 5 - enastående) *

2. Skriv Din Egen Recension

* Obligatoriska Fält
Kundfoton (5)
ANNA SUPADY
ANNA SUPADY
ANNA SUPADY
ANNA SUPADY
Aleksandra
Foton som du har tagit på den beställda produkten kommer att synas här när du delar dem med oss.
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
93.8% of 100
4.69
ANTAL RECENSIONER
454
Se alla GLAMIRA recensionerna och betygssättning för att få reda på vad andra kunder tycker om GLAMIRA produkterna och servicen. Du kan också skapa din egen recension och dela din erfarenhet genom att besöka våra produktsidor. View All GLAMIRA Product Reviews.

Discover what customers think of our services, with more than 10,000 reviews on an independent review site.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Utmärkt

FRAKTDETALJER

 • Beräknad Leveranstid:
 • Gratis Frakt via:
 • UPS
 •  Gratis Frakt
 •  Gratis Gravyr
 •  Gratis Presentförpackning
 •  Anonym Paket Alternativ
YTTERLIGARE FÖRDELAR MED DETTA KÖPET
 • 60 Day Return Policy

  60 Dagars Returpolicy Vi är engagerade till din tillfredsställelse. Graverad eller icke-graverad; Om du inte är nöjd med ditt val, returnera det i original skick inom 60 dagar.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 Dagars Storleksändringpolicy Stor saker börjar med små detaljer. GLAMIRA hjälper dig med att hålla hemligheten till en överraskning och ändra storleken på din ring, en gång, kostnadsfritt inom de första 60 dagarna av mottagandet

 • Lifetime Warranty

  Livstidsgaranti Vi står bakom kvaliteten på våra smycken och ger livstidsgaranti för alla våra produkter. Varje beställning tillverkas och behandlas med försiktighet av våra experter från första början. Njut av kvaliteten på det professionella mästerverket och känn dig säker på att din unika design smycken kommer att vara med dig resten av livet.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tillfredsställelse orienterad kundsupport GLAMIRAs kundtjänstteam hjälper dig gärna under en av de vackraste stunderna i ditt liv. Vårt uppdrag är din tillfredsställelse; ta dig tid att upptäcka den perfekta designen, medan vi tar hand om allt annat.

 • Custom Made Jewellery

  Anpassad Gjord För Dig Ditt speciella tillfälle är det viktigaste för oss, och vi förstår hur viktigt det är att vara redo för det. Tillägna din energi för att välja ett perfekt mästerverksmycken, och GLAMIRA kommer att tillverka det speciellt för dig.
  Ditt köp kommer också att innehålla en gratis presentförpackning, designad av proffesionella för att varje detalj är viktigt.

 • Fast Delivery

  Snabbt Frakt Tidpunkten är nyckelordet när det gäller att organisera en överraskning för ett frieri eller ett bröllop. GLAMIRA är stolt över att kunna erbjuda en av de snabbaste produktions- och leveranstid på marknaden.
  Vi erbjuder även gratis leverans till alla beställningar. Dessutom, om du vill behålla din beställning som en överraskning, välj helt enkelt alternativet för anonym förpackning under betalningen och vi skickar din produkt i vanlig förpackning utan GLAMIRA-logotyp på den.

 • Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar

  Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar Inhemska gemologer inspekterar noggrant alla GLAMIRA-diamanter och ädelstenar innan de utfärdar certifikat för dem. Varje beställning är försedd med ett certifikat. Om du är intresserad av GIA (Gemological Institute of America) certifierade diamanter, vår kundtjänst hjälper dig gärna.

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Material De finaste kvalitetmetaller och stenar som används i vår produktion är allergifria. När det gäller att bära smycken är komfort lika viktig som smycken i sig. Vårt mål är att se till att dina personliga, unika design smycken inte bara ser bra ut,utan känns också bekväma.

 • Åratal av erfarenhet

  Åratal av erfarenhet Tack vare många års professionell attityd och strävar efter att ständigt förbättra vårt arbete har GLAMIRA spridit sig genom många länder och har avdelningar över hela världen. Beställning från oss försäkrar smycken som visar engagemang i fältet och års erfarenhet.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Grundades i Heilbronn - Tyskland, som levererar toppkvalitet sedan 2008 GLAMIRA rötter etablerade i Tyskland gör oss annorlunda från andra guldsmeder på grund av två huvudord: kvalitet och punktlighet. Etablerad och testad processer under årens professionalism och disciplin gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativ service och smycken.

 • Direkt från källan

  Direkt från källan Alla ädelstenar och smycken. Varje steg i en typisk detaljhandel påverkar produktens slutpris. Vi är tillverkaren, som täcker alla faser som är involverade i processen, från första början på penna på papperet, tills produkten levereras till en kurir. Genom att avstå från återförsäljare, importörer, grossister och high street-butiker kan vi ge stora besparingar till våra kunder.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktfria diamanter,ädelstenar och metaller. Ädelsmetaller och stenar är ofta utrustade under fruktansvärda förhållanden runt om i världen. I GLAMIRA garanterar vi att alla diamanter, ädelstenar och metaller som används vid tillverkningen av våra smycken är konfliktfria, från etiska källor och våldsfria regioner i överensstämmelse med Kimberley-processen.

GLAMIRAs logga inuti

Varje GLAMIRA märkesring har vår logga graverad inuti, så som bilderna visar. Välj huruvida ni önskar vår logga graverad inuti ringen.

GLAMIRAs logga inuti Utan Logo Med Logo

Diamant

Diamanter har varit beundrade ädelstenar sen långt tillbaka i tiden. De formades hundratals mil under Jordens yta över en miljard år sedan, diamanter är den hårdaste ädelstenen av alla. Den är också känd som “drottning av ädelstenar och ädelstenarnas drottning”. Hos Glamira, garanterar vi att diamanterna är “konflikt-fria”.

Paraiba Turmalin

Paraiba turmalin är en mycket sällsynt sort av turmalin som sticker ut för sina neonblå, gröna och blågröna färger. Lab-skapade paraibor har samma egenskaper som naturliga. Populariteten hos denna fantastiska sten kommer från dess relation till liv, kärlek och jord genom dess effekter på chakran. Ett professionell slipning får ytterligare fram den extraordinära briljansen och unika nyanserna hos dessa stenar.

Lemon Quartz

Lemon Quartz klassificeras som en halvädelsten och fascinerar smyckenälskare med sina färska färger. Det förekommer vanligtvis i en färgklass av klar citron till en mycket levande gul färg. Denna sten är känd för sin kraftfulla och höga energiska funktion som avlägsnar negativa känslor, självförtroende och ökar bärarens humör och ger förtroende.

Zultanite

Zultanit klassificeras som en halvädelsten med sin färgförändringsfunktion. Beroende på ljuskällan och från olika håll kan denna mycket sällsynta ädelsten ses i olika nyanser. Lime grön i dagsljus, persika och körsbärsrosa i mörk belysning.

Grön Topas

Grön Topas klassificeras som en halvädelstenar som är medlemmar i Topas familen, ofta i samband med lojalitet och kärlek med sin gröna färg, det ger inre frid kropp, intellekt och hjälper till att lösa problem och få ett bra liv.

Grön safir

Grön safir klassificeras som en ädelsten, som har den speciella färgen från ljus mintgrön till mörk rik grön färg på grund av närvaron av järn. Det sägs att denna sällsynta ädelsten är mycket lugnande och att det lugnar ögonen och ökar bärarens förtroende.