Laddar...

Designa Din

Herring Gracious Vivid

Gå till produktdetaljer

Herring Gracious Vivid

Detta priset är upp till 55% lägre än de traditionella smycken priser. [?]

GLAMIRA har åtagit sig att erbjuda de bästa priserna till sina kunder utan att kompromissa med hög kvalitet. Nedan hittar du de viktigaste punkterna som hjälper oss att uppnå till detta målet:

 • Etablerade rötter i smyckenhandel
 • Direkt från källan
 • Långsiktigt samarbete med pålitliga leverantörer för etiska källor.
 • Fördelen med online drift
 • Inga aktier - Få vad du vill, inte vad vi har
 • Inhemska experter
 • Inga Dolda Avgifter

Klicka här om du vill veta mer om vår prissättningspolicy.

5 192,00 kr
Gratis Frakt
60 Dagars Returpolicy

  Beräknad Leveranstid : måndag, 17 okt

Visa leveransalternativ

 • Gratis Standardleverans

  Beräknad Leveranstid: måndag, 17 okt
  0,00 kr
 • Express Leverans

  Beräknad Leveranstid: fredag, 14 okt
  200,00 kr
 • Premium Leverans

  Beräknad Leveranstid: torsdag, 13 okt
  350,00 kr

Du kan välja din leveransmetod vid kassan.

Vid betalning via banköverföring beräknas den beräknade leveranstiden från den dag då betalningen har mottagits.
Extended WarrantyVälj en utökad garantiplan

Utökad garanti plan

Vår skyddsgaranti innehåller utökad service som ger dig ytterligare tjänster som inte täcks av den vanliga livstidsgarantin. Denna garanti möjliggör ett bredare skydd för dina smycken utöver din livstidsgaranti.

Jämför planerna

Du kan välja din utökade garanti i varukorgen

Detaljer

Allmänt
SKUDSC_5090-4-MEN
Comfort FitNej
Bredd5,0 mm
SolidYes

Detaljer

Allmänt
SKUDSC_5090-4-MEN
Comfort FitNej
Bredd5,0 mm
SolidYes
VÄRDERINGAR OCH RECENSIONER

Denna produkt har inte fått några recensioner ännu.

GENOMSNITTLIG VÄRDERING
96.9041% of 100
4.85
ANTAL RECENSIONER
11797
Se alla GLAMIRA recensionerna och betygssättning för att få reda på vad andra kunder tycker om GLAMIRA produkterna och servicen. Du kan också skapa din egen recension och dela dina erfarenhet genom att besöka våra produktsidor. View All GLAMIRA Product Reviews.

Upptäck vad kunder tycker om våra tjänster, med mer än 10 000 recensioner på en oberoende recensionssajt.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Utmärkt

FRAKTDETALJER

 • Beräknad Leveranstid:
 • Gratis Frakt via:
 • DHL
 •  Gratis Frakt
 •  Gratis Gravyr
 •  Gratis Presentförpackning
 •  Anonym Paket Alternativ
YTTERLIGARE FÖRDELAR MED DETTA KÖPET
 • 60 Day Return Policy

  60 Dagars Returpolicy Vi är engagerade till din tillfredsställelse. Graverad eller icke-graverad; Om du inte är nöjd med ditt val, returnera det i original skick inom 60 dagar.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 Dagars Storleksändringpolicy Stor saker börjar med små detaljer. GLAMIRA hjälper dig med att hålla hemligheten till en överraskning och ändra storleken på din ring, en gång, kostnadsfritt inom de första 60 dagarna av mottagandet

 • Lifetime Warranty

  Livstidsgaranti Vi står bakom kvaliteten på våra smycken och ger livstidsgaranti för alla våra produkter. Varje beställning tillverkas och behandlas med försiktighet av våra experter från första början. Njut av kvaliteten på det professionella mästerverket och känn dig säker på att din unika design smycken kommer att vara med dig resten av livet.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tillfredsställelse orienterad kundsupport GLAMIRAs kundtjänstteam hjälper dig gärna under en av de vackraste stunderna i ditt liv. Vårt uppdrag är din tillfredsställelse; ta dig tid att upptäcka den perfekta designen, medan vi tar hand om allt annat.

 • Custom Made Jewellery

  Skräddarsydda smycken med unikt produkt-ID Din personliga produkt är ett unikt smycke. För att visa det sätter vi ett unikt produkt-ID på varje enskild produkt som vi skapar speciellt för dig. Ditt unika produkt-ID är också en indikation på din livstidsgaranti.

 • Fast Delivery

  Snabbt Frakt Tidpunkten är nyckelordet när det gäller att organisera en överraskning för ett frieri eller ett bröllop. GLAMIRA är stolt över att kunna erbjuda en av de snabbaste produktions- och leveranstid på marknaden.
  Vi erbjuder även gratis leverans till alla beställningar. Dessutom, om du vill behålla din beställning som en överraskning, välj helt enkelt alternativet för anonym förpackning under betalningen och vi skickar din produkt i vanlig förpackning utan GLAMIRA-logotyp på den.

 • Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar

  Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar Inhemska gemologer inspekterar noggrant alla GLAMIRA-diamanter och ädelstenar innan de utfärdar certifikat för dem. Varje beställning är försedd med ett certifikat. Om du är intresserad av GIA (Gemological Institute of America) certifierade diamanter, vår kundtjänst hjälper dig gärna.

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Material De finaste kvalitetmetaller och stenar som används i vår produktion är allergifria. När det gäller att bära smycken är komfort lika viktig som smycken i sig. Vårt mål är att se till att dina personliga, unika design smycken inte bara ser bra ut,utan känns också bekväma.

 • Åratal av erfarenhet

  Åratal av erfarenhet Tack vare många års professionell attityd och strävar efter att ständigt förbättra vårt arbete har GLAMIRA spridit sig genom många länder och har avdelningar över hela världen. Beställning från oss försäkrar smycken som visar engagemang i fältet och års erfarenhet.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Grundades i Heilbronn - Tyskland, som levererar toppkvalitet sedan 2008 GLAMIRA rötter etablerade i Tyskland gör oss annorlunda från andra guldsmeder på grund av två huvudord: kvalitet och punktlighet. Etablerad och testad processer under årens professionalism och disciplin gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativ service och smycken.

 • Direkt från källan

  Direkt från källan Alla ädelstenar och smycken. Varje steg i en typisk detaljhandel påverkar produktens slutpris. Vi är tillverkaren, som täcker alla faser som är involverade i processen, från första början på penna på papperet, tills produkten levereras till en kurir. Genom att avstå från återförsäljare, importörer, grossister och high street-butiker kan vi ge stora besparingar till våra kunder.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktfria diamanter,ädelstenar och metaller. Ädelsmetaller och stenar är ofta utrustade under fruktansvärda förhållanden runt om i världen. I GLAMIRA garanterar vi att alla diamanter, ädelstenar och metaller som används vid tillverkningen av våra smycken är konfliktfria, från etiska källor och våldsfria regioner i överensstämmelse med Kimberley-processen.

GLAMIRAs logga inuti

Varje GLAMIRA märkesring har vår logga graverad inuti, så som bilderna visar. Välj huruvida ni önskar vår logga graverad inuti ringen.

GLAMIRAs logga inuti Utan Logo Med Logo

Diamant

Diamanter har varit beundrade ädelstenar sen långt tillbaka i tiden. De formades hundratals mil under Jordens yta över en miljard år sedan, diamanter är den hårdaste ädelstenen av alla. Den är också känd som “drottning av ädelstenar och ädelstenarnas drottning”. Hos Glamira, garanterar vi att diamanterna är “konflikt-fria”.

Paraiba Turmalin

Paraiba turmalin är en mycket sällsynt sort av turmalin som sticker ut för sina neonblå, gröna och blågröna färger. Lab-skapade paraibor har samma egenskaper som naturliga. Populariteten hos denna fantastiska sten kommer från dess relation till liv, kärlek och jord genom dess effekter på chakran. Ett professionell slipning får ytterligare fram den extraordinära briljansen och unika nyanserna hos dessa stenar.

Lemon Quartz

Lemon Quartz klassificeras som en halvädelsten och fascinerar smyckenälskare med sina färska färger. Det förekommer vanligtvis i en färgklass av klar citron till en mycket levande gul färg. Denna sten är känd för sin kraftfulla och höga energiska funktion som avlägsnar negativa känslor, självförtroende och ökar bärarens humör och ger förtroende.

Zultanite

Zultanit klassificeras som en halvädelsten med sin färgförändringsfunktion. Beroende på ljuskällan och från olika håll kan denna mycket sällsynta ädelsten ses i olika nyanser. Lime grön i dagsljus, persika och körsbärsrosa i mörk belysning.

Labb Odlade Diamant

Laboratorieodlade diamanter erbjuder alla fördelar med naturliga diamanter utan de miljömässiga och etiska problem som ofta väcks av gruvdrift. Processen och materialen som är involverade i att skapa diamanter är exakt samma som för den konventionella sorten - stegen tar bara betydligt mindre tid. Det är en grön process som ersätter diamant, gör en mycket stark värmeprocess och producerar en klon. En kolfri diamant framställs av själva diamanten. Dessa diamanter går nu inte att särskilja från varandra och är därför alla graderade baserat på 4Cs (snitt, färg, klarhet och karat) av labb som HRD och IGI.

Grön Topas

Grön Topas klassificeras som en halvädelstenar som är medlemmar i Topas familen, ofta i samband med lojalitet och kärlek med sin gröna färg, det ger inre frid kropp, intellekt och hjälper till att lösa problem och få ett bra liv.

Grön safir

Grön safir klassificeras som en ädelsten, som har den speciella färgen från ljus mintgrön till mörk rik grön färg på grund av närvaron av järn. Det sägs att denna sällsynta ädelsten är mycket lugnande och att det lugnar ögonen och ökar bärarens förtroende.

Orange Safir

Orange safir klassificeras som en ädelsten som stjäl sitt hjärta som älskar den orangefärgen. Den ljusa orange till röd-orange färg lugnar hjärtat, sinnet och befriar dig från negativa tankar och aktiverar glädje.

Diamant

Diamanter har varit beundrade ädelstenar sen långt tillbaka i tiden. De formades hundratals mil under Jordens yta över en miljard år sedan, diamanter är den hårdaste ädelstenen av alla. Den är också känd som “drottning av ädelstenar och ädelstenarnas drottning”. Hos Glamira, garanterar vi att diamanterna är “konflikt-fria”.

Svart Diamant

Svarta diamanter är fasetterade till svarta ädelstenar med en något metallisk glans.

ROSA SAFIR

Klassificerad som en ädelsten var rosa safir anses vara extremt sällsynt, tills det återigen upptäckts i Madagaskar på 1990-talet. Rosa är bland de mest ovanliga färger för safir. Dessa stenar kan komma i alla möjliga nyanser, från ljusrosa till levande, intensiv magenta. Det sägs att rosa safirer representerar lojalitet, förtroende och uppriktighet, och därför är de mycket populära när det gäller val av sten för en förlovningsring.

RHODOLITE GRANAT

Klassificeras som en halvädelsten, har den Rhodolite granaten snabbt vuxit till en vanlig ädelsten för smycken på grund av sin attraktiva färg och det faktum att det ofta är mycket rent, saknar eventuella brister och inkluderingar. Namnet härstammar från det grekiska ordet "rhodon" vilket betyder ros. I hinduismen är det associerat med roten chakra och man tror att det uppmuntrar till hälsosam sexuell aktivitet, känslor av stabilitet och säkerhet. Det främjar också lyckad verksamhet och hjälper till med att bygga självförtroende.

LONDON BLÅ TOPAS

London Blå Topas är en av de tre tillgängliga nyanserna av Topas familjehalvdelstenar, London Blue Topas är säkerligen speciell och exklusiv för sin mörka färg. Med denna mörkare nyans sticker London Blue Topas ut och är adored av dem som vill ha allt utom det vanliga. Med sin specifika gröna kant och den mörkgråa undertonen är London Blue Topas perfekt för förlovningsringar om du vill visa hur extra stor din kärlek är. Denna ädelstenen som inte bara kommer att få allas uppmärksamhet, det sägs även att din kommunikation och dina uttrycksfulla förmågor stärks.

MORGANIT

Klassificeras som en halvädelsten, anses Morganite som en naturlig, exceptionell och sofistikerad ädelsten som bara finns på några ställen runt om i världen. Ironiskt nog återspeglar priset inte sin sällsynthet. Den mest exakta beskrivningen skulle innehålla ord som sällsynta, skimrande, hållbara, enastående klarhet och glans. Färg som naturligtvis orsakas av mangan, kan variera från en klar silverfärgad rosa till persika och lila rosa, vilket gör Morganit exceptionellt och enastående. På samma sätt som Grön smaragd är Morganit en symbol för gudomlig kärlek, vilket kan orsakas av att båda stenarna är beryll sorter. Ett utmärkt val för en unik förlovningsring eller som en present för det speciella livstidstillfället.

Ametist

Klassad som halvädelsten, Ametist, är den lila genomskinliga variationen av mineralkvarts. Ametister får oftast sina vackra färger från järnföroreningar i sin kristallstruktur, även om de också kan färgas genom om de utsätts för naturlig strålning.

Grön Turmalin

Klassad som halvädelsten, Grön Turmalin (Verdelite) består av en kombination av flera metaller som skapar dess bor silikatdel som är en av de mest komplexa kristallstrukturerna. Den får sin smaragdgröna färg från kromet som finns i strukturen. Stenen sägs attraktera lycka, framgång, rikedom och välstånd.

Citrin

Klassad som halvädelsten, Citrin, härrör från citrine - en gul frukt som liknar citron - och betyder "citron" på många språk, är en gul och/eller orange variation av Kvarts. Den är en av de mest populära och prisvärda ädelstenarna, som associeras med framgång och välfärd.

Smaragd

Klassad som ädelsten, Smaragden, är en värdefull ädelsten; med en djupare och mer levande grön nyans. Smaragder är bland de mest sällsynta av ädelstenar, som har födelsemärken vilket betyder att dom har inneslutningar och yttre frakturer. Som Venus ädelstenen symboliserar Smaragden evig ungdom och pånyttfödelse.

Blå Topas

Klassad som halvädelsten, Topasen, är en sten som finns i enorma och felfria kristaller och kan mångfacetteras till tusentals karat ädelstenar. Färgen varierar vid olika tillfällen som färglös, gul. Med en bra hårdhet kombinerat med en relativ förekomst och tillgänglighet, den naturligt blåfärgade Topasen är mycket ovanlig.

Granat

Klassad som halvädelsten, Granaten, är en kombination av flera närbesläktade mineraler med liknande fysiska och kristalliska egenskaper. Granater varierar i färg och storlek. Men den mest kända färgen på Granat ädelstenar är mörkröd och den anses vara stenen för passionerad hängivenhet.

Rubin

Klassad som ädelsten, Rubinen, är hård, slitstark och ovanlig, detta gör Rubinen till en av de mest efterfrågade ädelstenarna. Stora transparenta rubiner är mer ovanliga än Diamanter. Rubinen har symboliserat vitalitet och kunglighet i århundraden.

Safir

Klassad som ädelsten, Safiren, består av en blandning av olika korund (aluminiumoxid) och är en transparent, ofta blå ädelsten som associeras med harmoni och glädje. Den är tvåa tillsammans med rubinen, efter diamanten, när det gäller hårdhet.

Vit Safir

Klassad som ädelsten, Vit safir är en slags safir som är färglös. En safir tar sin färg från spårämnen när den formas. Den vita safiren är fri från inslag av dessa spårämnen vilket gör den sällsynt och unik.

Eld-Opal

Klassad som halvädelsten, Eld opal en transparent form av opal som inte brukar visa något färgspel och uppvisar endast ljusgröna gnistror. Dess färg varierar från gul till orange till röd.

Kvarts

Klassad som halvädelsten, Kvarts, härstammar från magmatiska och metamorfa bergarter, Kvarts är normalt färglösa eller vita sexkantiga prismor. Den är ofta rosa och rökfärgat eller färgad av förlagringar.

Rosa Kvarts

Klassad som halvädelsten, så är Rosa Kvarts den rosiga rosa variationen av Kvarts. Färgen är mjuk, allt från mycket ljust rosa till medel rosa i intensitet.

Rökkvarts

Klassad som halvädelsten, Rökkvarts är en rökig brun variant av Kvarts. Den varierar i färg från ljust gråbrun till mörksvart.

Tanzanit

Klassad som halvädelsten, Tanzanit är en blå eller violett sten en variation av zoisite, som innehåller vanadin. Den har blivit en av de mest populära och läckra ädelstenarna. Den sägs representera liv.