Manschettknappar

212 Produkter [i]
Snabb Filter
Välj Sten <span>Välj</span> Sten <span>Välj</span> Sten
Ta bort
Carat Carat Carat
  • Filter Filter Mer
    Filter
Lista  Rutnät 
Stigande Ordning
Föremål 1 till 60 av 212 totalt
per sida
  • Sortera Efter
  • Filter
    Avancerad
212 anpassade produkter hittades. [i]
STILAR
Sten
MetallfärgCarat
Filter
Avancerad
Laddar... Laddar Mer Resultat...
Lista  Rutnät 
Stigande Ordning
Föremål 1 till 60 av 212 totalt
per sida

Individuella Manschettknappar För Män - Guld och Silver Manschettknappar

De mest raffinerade detaljerna i mannens outfit är den som säger mest om den som bär dom. Genom att bära manschettknappar visar personlighet på ett enkelt sofistikerat och klassigt sätt.

Kom ihåg att din stil är din egen historia och i din egen historia, behöver du välja din diamant som vapen för att regera. En tystlåten vakt, en vaksam försvarare… Med GLAMIRAs tidlösa herr manschettknappar, så får du din skjorta att glänsa! Här hos GLAMIRA, kan du njuta av att ha huvudrollen i legenden och låta dina detaljer visa upp din starka personlighet, tuffhet och finess. GLAMIRAs personliga manschettknappar meningsfulla kommer kandidera för att vara värdefull i åratal. Om ord inte är din sak, kan du individualisera en av guld manschettknapparna på ett sätt som uttrycker din personlighet på en mer intim nivå. Du kan låta GLAMIRA packa en av silver manschettknapparna å dina vägnar och låta dem gå iväg till din adress.

GLAMIRA hjälper också blivande brudgummar att välja det rätta smycket som kompletterar bröllopsutstyrseln. På bröllopsdagen, ska du överösa dig själv med accessoarer; GLAMIRA manschettknappar är kandidaterna för den perfekta och enda sista extra. Dessutom kan du individualisera dem för att försäkra att de är manschettknappar som du tycker om och som du faktiskt vill bära. GLAMIRAs konfigurations system kommer att ta dig mot framgång genom ditt val av ädelstenar, metall och färg. Framgången kommer att vara ett par manschettknappar för att fira dina livslånga engagemang. Så, dess bröllops manschettknappar av GLAMIRA kommer att vara de smycken som du är säker!

Så du kan egentligen skapa dina egna skräddarsydda design av manschettknappar genom att bestämma färg och form på ädelstenar (om du vill ha diamanter eller om du vill ha den slät), typen av metall. GLAMIRA kollektion av manschettknappar!