x
 
   
Onyx Smycken

ONYX

Svart Onyx är en halvädelsten och en medlem av kristall familjen. På grund av sin djupa och mörkt svarta färg, har den blivit populär som smycke.

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG

ONYX

Svart Onyx är en halvädelsten och en medlem av kristall familjen. På grund av sin djupa och mörkt svarta färg, har den blivit populär som smycke. Det är en variant av kalcedon, Svart Onyx betecknar makt och styrka. Den användes som en helande sten under antiken av greker och romare som trodde att den var en beskyddare mot skador, otur och till och med Gudars vrede. Onyx finns också omnämnd i bibeln på olika ställen. Idag, levereras den till juvelmarknaden från Argentina, Brasilien och Indien där svart onyx brytning i huvudsak tar plats. Den utsöka och ovanliga Svarta Onyxen är månads sten för juli och för stjärntecknet Stenbocken och den är också stenen för planeten Saturnus.

GLAMIRA väljer ut svart onyx med AAA kvalitet och kombinerar den med speciella design för män. GLAMIRA professionella team tycker att den passar bra till snygga metaller som platina, silver och guld. Så du kan individualisera ditt smycke med onyx och annan färg/legering för att ge den sin varma lyster. Med andra ord, du kan individualisera alla utvalda delar för att skapa, till exempel, ett par onyx manschettknappar. Eller kan du använda nattens färg för dina svarta onyx ringar som ett uttryck för din starka, oberoende personlighet som inte kan ändras av snabba trender! På det hela taget, skapar GLAMIRA ett sätt att visa sin personlighet med smycken av svart onyx för män.