Laddar...

Designa Din

Herring Fever Magnificence

Gå till produktdetaljer

Herring Fever Magnificence

Exclusive Stil - Visa alla

Detta priset är upp till 55% lägre än de traditionella smycken priser. [?]

GLAMIRA har åtagit sig att erbjuda de bästa priserna till sina kunder utan att kompromissa med hög kvalitet. Nedan hittar du de viktigaste punkterna som hjälper oss att uppnå till detta målet:

 • Etablerade rötter i smyckenhandel
 • Direkt från källan
 • Långsiktigt samarbete med pålitliga leverantörer för etiska källor.
 • Fördelen med online drift
 • Inga aktier - Få vad du vill, inte vad vi har
 • Inhemska experter
 • Inga Dolda Avgifter

Klicka här om du vill veta mer om vår prissättningspolicy.

5 517,00 kr

  Beräknad Leveranstid : fredag, 10 dec

Visa leveransalternativ

 • Gratis Standardleverans

  Beräknad Leveranstid: fredag, 10 dec
  0,00 kr
 • Express Leverans

  Beräknad Leveranstid: fredag, 10 dec
  200,00 kr
 • Premium Leverans

  Beräknad Leveranstid: torsdag, 09 dec
  350,00 kr

Du kan välja din leveransmetod vid kassan.

Vid betalning via banköverföring beräknas den beräknade leveranstiden från den dag då betalningen har mottagits.

Beställ nu för att hinna få din leverans till Jul

Detaljer

Allmänt
SKUNV102-1
Comfort FitJa
Bredd7,0 mm
Tjocklek1,5 mm
SolidJa

Detaljer

Allmänt
SKUNV102-1
Comfort FitJa
Bredd7,0 mm
Tjocklek1,5 mm
SolidJa
VÄRDERINGAR OCH RECENSIONER

Lämna en kommentar och dela din Glamira upplevelse med alla!

1.Vänligen tilldela stjärnor för att betygsätta produkten (1 - dåligt, 5 - enastående) *

2.Skriv Din Egen Recension

* Obligatoriska Fält
Kundfoton
Foton som du har tagit på den beställda produkten kommer att synas här när du delar dem med oss.
GENOMSNITTLIG VÄRDERING
93.8% of 100
4.69
ANTAL RECENSIONER
424
Se alla GLAMIRA recensionerna och betygssättning för att få reda på vad andra kunder tycker om GLAMIRA produkterna och servicen. Du kan också skapa din egen recension och dela din erfarenhet genom att besöka våra produktsidor. View All GLAMIRA Product Reviews.

Discover what customers think of our services, with more than 10,000 reviews on an independent review site.

trustpilottrustpilot
trustpilot4.7Utmärkt

FRAKTDETALJER

 • Beräknad Leveranstid:
 • Gratis Frakt via:
 • UPS
 •  Gratis Frakt
 •  Gratis Gravyr
 •  Gratis Presentförpackning
 •  Anonym Paket Alternativ
YTTERLIGARE FÖRDELAR MED DETTA KÖPET
 • 60 Day Return Policy

  60 Dagars Returpolicy Vi är engagerade till din tillfredsställelse. Graverad eller icke-graverad; Om du inte är nöjd med ditt val, returnera det i original skick inom 60 dagar.

 • 60 Day Resizing Policy

  60 Dagars Storleksändringpolicy Stor saker börjar med små detaljer. GLAMIRA hjälper dig med att hålla hemligheten till en överraskning och ändra storleken på din ring, en gång, kostnadsfritt inom de första 60 dagarna av mottagandet

 • Lifetime Warranty

  Livstidsgaranti Vi står bakom kvaliteten på våra smycken och ger livstidsgaranti för alla våra produkter. Varje beställning tillverkas och behandlas med försiktighet av våra experter från första början. Njut av kvaliteten på det professionella mästerverket och känn dig säker på att din unika design smycken kommer att vara med dig resten av livet.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% tillfredsställelse orienterad kundsupport GLAMIRAs kundtjänstteam hjälper dig gärna under en av de vackraste stunderna i ditt liv. Vårt uppdrag är din tillfredsställelse; ta dig tid att upptäcka den perfekta designen, medan vi tar hand om allt annat.

 • Custom Made Jewellery

  Anpassad Gjord För Dig Ditt speciella tillfälle är det viktigaste för oss, och vi förstår hur viktigt det är att vara redo för det. Tillägna din energi för att välja ett perfekt mästerverksmycken, och GLAMIRA kommer att tillverka det speciellt för dig.
  Ditt köp kommer också att innehålla en gratis presentförpackning, designad av proffesionella för att varje detalj är viktigt.

 • Fast Delivery

  Snabbt Frakt Tidpunkten är nyckelordet när det gäller att organisera en överraskning för ett frieri eller ett bröllop. GLAMIRA är stolt över att kunna erbjuda en av de snabbaste produktions- och leveranstid på marknaden.
  Vi erbjuder även gratis leverans till alla beställningar. Dessutom, om du vill behålla din beställning som en överraskning, välj helt enkelt alternativet för anonym förpackning under betalningen och vi skickar din produkt i vanlig förpackning utan GLAMIRA-logotyp på den.

 • Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar

  Autenticitetscertifikat för Diamanter och Ädelstenar Inhemska gemologer inspekterar noggrant alla GLAMIRA-diamanter och ädelstenar innan de utfärdar certifikat för dem. Varje beställning är försedd med ett certifikat. Om du är intresserad av GIA (Gemological Institute of America) certifierade diamanter, vår kundtjänst hjälper dig gärna.

 • Allergy-Free Material

  Allergifri Material De finaste kvalitetmetaller och stenar som används i vår produktion är allergifria. När det gäller att bära smycken är komfort lika viktig som smycken i sig. Vårt mål är att se till att dina personliga, unika design smycken inte bara ser bra ut,utan känns också bekväma.

 • Åratal av erfarenhet

  Åratal av erfarenhet Tack vare många års professionell attityd och strävar efter att ständigt förbättra vårt arbete har GLAMIRA spridit sig genom många länder och har avdelningar över hela världen. Beställning från oss försäkrar smycken som visar engagemang i fältet och års erfarenhet.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Grundades i Heilbronn - Tyskland, som levererar toppkvalitet sedan 2008 GLAMIRA rötter etablerade i Tyskland gör oss annorlunda från andra guldsmeder på grund av två huvudord: kvalitet och punktlighet. Etablerad och testad processer under årens professionalism och disciplin gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativ service och smycken.

 • Direkt från källan

  Direkt från källan Alla ädelstenar och smycken. Varje steg i en typisk detaljhandel påverkar produktens slutpris. Vi är tillverkaren, som täcker alla faser som är involverade i processen, från första början på penna på papperet, tills produkten levereras till en kurir. Genom att avstå från återförsäljare, importörer, grossister och high street-butiker kan vi ge stora besparingar till våra kunder.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Konfliktfria diamanter,ädelstenar och metaller. Ädelsmetaller och stenar är ofta utrustade under fruktansvärda förhållanden runt om i världen. I GLAMIRA garanterar vi att alla diamanter, ädelstenar och metaller som används vid tillverkningen av våra smycken är konfliktfria, från etiska källor och våldsfria regioner i överensstämmelse med Kimberley-processen.

GLAMIRAs logga inuti

Varje GLAMIRA märkesring har vår logga graverad inuti, så som bilderna visar. Välj huruvida ni önskar vår logga graverad inuti ringen.

GLAMIRAs logga inuti Utan Logo Med Logo

Diamant

Diamanter har varit beundrade ädelstenar sen långt tillbaka i tiden. De formades hundratals mil under Jordens yta över en miljard år sedan, diamanter är den hårdaste ädelstenen av alla. Den är också känd som “drottning av ädelstenar och ädelstenarnas drottning”. Hos Glamira, garanterar vi att diamanterna är “konflikt-fria”.

Paraiba Turmalin

Paraiba turmalin är en mycket sällsynt sort av turmalin som sticker ut för sina neonblå, gröna och blågröna färger. Lab-skapade paraibor har samma egenskaper som naturliga. Populariteten hos denna fantastiska sten kommer från dess relation till liv, kärlek och jord genom dess effekter på chakran. Ett professionell slipning får ytterligare fram den extraordinära briljansen och unika nyanserna hos dessa stenar.

Lemon Quartz

Lemon Quartz klassificeras som en halvädelsten och fascinerar smyckenälskare med sina färska färger. Det förekommer vanligtvis i en färgklass av klar citron till en mycket levande gul färg. Denna sten är känd för sin kraftfulla och höga energiska funktion som avlägsnar negativa känslor, självförtroende och ökar bärarens humör och ger förtroende.

Zultanite

Zultanit klassificeras som en halvädelsten med sin färgförändringsfunktion. Beroende på ljuskällan och från olika håll kan denna mycket sällsynta ädelsten ses i olika nyanser. Lime grön i dagsljus, persika och körsbärsrosa i mörk belysning.

Labb Odlade Diamant

Laboratorieodlade diamanter erbjuder alla fördelar med naturliga diamanter utan de miljömässiga och etiska problem som ofta väcks av gruvdrift. Processen och materialen som är involverade i att skapa diamanter är exakt samma som för den konventionella sorten - stegen tar bara betydligt mindre tid. Det är en grön process som ersätter diamant, gör en mycket stark värmeprocess och producerar en klon. En kolfri diamant framställs av själva diamanten. Dessa diamanter går nu inte att särskilja från varandra och är därför alla graderade baserat på 4Cs (snitt, färg, klarhet och karat) av labb som HRD och IGI.

Grön Topas

Grön Topas klassificeras som en halvädelstenar som är medlemmar i Topas familen, ofta i samband med lojalitet och kärlek med sin gröna färg, det ger inre frid kropp, intellekt och hjälper till att lösa problem och få ett bra liv.

Grön safir

Grön safir klassificeras som en ädelsten, som har den speciella färgen från ljus mintgrön till mörk rik grön färg på grund av närvaron av järn. Det sägs att denna sällsynta ädelsten är mycket lugnande och att det lugnar ögonen och ökar bärarens förtroende.

Orange Safir

Orange safir klassificeras som en ädelsten som stjäl sitt hjärta som älskar den orangefärgen. Den ljusa orange till röd-orange färg lugnar hjärtat, sinnet och befriar dig från negativa tankar och aktiverar glädje.

Diamant

Diamanter har varit beundrade ädelstenar sen långt tillbaka i tiden. De formades hundratals mil under Jordens yta över en miljard år sedan, diamanter är den hårdaste ädelstenen av alla. Den är också känd som “drottning av ädelstenar och ädelstenarnas drottning”. Hos Glamira, garanterar vi att diamanterna är “konflikt-fria”.

Svart Diamant

Svarta diamanter är fasetterade till svarta ädelstenar med en något metallisk glans.

ROSA SAFIR

Klassificerad som en ädelsten var rosa safir anses vara extremt sällsynt, tills det återigen upptäckts i Madagaskar på 1990-talet. Rosa är bland de mest ovanliga färger för safir. Dessa stenar kan komma i alla möjliga nyanser, från ljusrosa till levande, intensiv magenta. Det sägs att rosa safirer representerar lojalitet, förtroende och uppriktighet, och därför är de mycket populära när det gäller val av sten för en förlovningsring.

RHODOLITE GRANAT

Klassificeras som en halvädelsten, har den Rhodolite granaten snabbt vuxit till en vanlig ädelsten för smycken på grund av sin attraktiva färg och det faktum att det ofta är mycket rent, saknar eventuella brister och inkluderingar. Namnet härstammar från det grekiska ordet "rhodon" vilket betyder ros. I hinduismen är det associerat med roten chakra och man tror att det uppmuntrar till hälsosam sexuell aktivitet, känslor av stabilitet och säkerhet. Det främjar också lyckad verksamhet och hjälper till med att bygga självförtroende.

LONDON BLÅ TOPAS

London Blå Topas är en av de tre tillgängliga nyanserna av Topas familjehalvdelstenar, London Blue Topas är säkerligen speciell och exklusiv för sin mörka färg. Med denna mörkare nyans sticker London Blue Topas ut och är adored av dem som vill ha allt utom det vanliga. Med sin specifika gröna kant och den mörkgråa undertonen är London Blue Topas perfekt för förlovningsringar om du vill visa hur extra stor din kärlek är. Denna ädelstenen som inte bara kommer att få allas uppmärksamhet, det sägs även att din kommunikation och dina uttrycksfulla förmågor stärks.

MORGANIT

Klassificeras som en halvädelsten, anses Morganite som en naturlig, exceptionell och sofistikerad ädelsten som bara finns på några ställen runt om i världen. Ironiskt nog återspeglar priset inte sin sällsynthet. Den mest exakta beskrivningen skulle innehålla ord som sällsynta, skimrande, hållbara, enastående klarhet och glans. Färg som naturligtvis orsakas av mangan, kan variera från en klar silverfärgad rosa till persika och lila rosa, vilket gör Morganit exceptionellt och enastående. På samma sätt som Grön smaragd är Morganit en symbol för gudomlig kärlek, vilket kan orsakas av att båda stenarna är beryll sorter. Ett utmärkt val för en unik förlovningsring eller som en present för det speciella livstidstillfället.

Ametist

Klassad som halvädelsten, Ametist, är den lila genomskinliga variationen av mineralkvarts. Ametister får oftast sina vackra färger från järnföroreningar i sin kristallstruktur, även om de också kan färgas genom om de utsätts för naturlig strålning.

Grön Turmalin

Klassad som halvädelsten, Grön Turmalin (Verdelite) består av en kombination av flera metaller som skapar dess bor silikatdel som är en av de mest komplexa kristallstrukturerna. Den får sin smaragdgröna färg från kromet som finns i strukturen. Stenen sägs attraktera lycka, framgång, rikedom och välstånd.

Citrin

Klassad som halvädelsten, Citrin, härrör från citrine - en gul frukt som liknar citron - och betyder "citron" på många språk, är en gul och/eller orange variation av Kvarts. Den är en av de mest populära och prisvärda ädelstenarna, som associeras med framgång och välfärd.

Smaragd

Klassad som ädelsten, Smaragden, är en värdefull ädelsten; med en djupare och mer levande grön nyans. Smaragder är bland de mest sällsynta av ädelstenar, som har födelsemärken vilket betyder att dom har inneslutningar och yttre frakturer. Som Venus ädelstenen symboliserar Smaragden evig ungdom och pånyttfödelse.

Blå Topas

Klassad som halvädelsten, Topasen, är en sten som finns i enorma och felfria kristaller och kan mångfacetteras till tusentals karat ädelstenar. Färgen varierar vid olika tillfällen som färglös, gul. Med en bra hårdhet kombinerat med en relativ förekomst och tillgänglighet, den naturligt blåfärgade Topasen är mycket ovanlig.

Granat

Klassad som halvädelsten, Granaten, är en kombination av flera närbesläktade mineraler med liknande fysiska och kristalliska egenskaper. Granater varierar i färg och storlek. Men den mest kända färgen på Granat ädelstenar är mörkröd och den anses vara stenen för passionerad hängivenhet.

Rubin

Klassad som ädelsten, Rubinen, är hård, slitstark och ovanlig, detta gör Rubinen till en av de mest efterfrågade ädelstenarna. Stora transparenta rubiner är mer ovanliga än Diamanter. Rubinen har symboliserat vitalitet och kunglighet i århundraden.

Safir

Klassad som ädelsten, Safiren, består av en blandning av olika korund (aluminiumoxid) och är en transparent, ofta blå ädelsten som associeras med harmoni och glädje. Den är tvåa tillsammans med rubinen, efter diamanten, när det gäller hårdhet.

Vit Safir

Klassad som ädelsten, Vit safir är en slags safir som är färglös. En safir tar sin färg från spårämnen när den formas. Den vita safiren är fri från inslag av dessa spårämnen vilket gör den sällsynt och unik.

Eld-Opal

Klassad som halvädelsten, Eld opal en transparent form av opal som inte brukar visa något färgspel och uppvisar endast ljusgröna gnistror. Dess färg varierar från gul till orange till röd.

Kvarts

Klassad som halvädelsten, Kvarts, härstammar från magmatiska och metamorfa bergarter, Kvarts är normalt färglösa eller vita sexkantiga prismor. Den är ofta rosa och rökfärgat eller färgad av förlagringar.

Rosa Kvarts

Klassad som halvädelsten, så är Rosa Kvarts den rosiga rosa variationen av Kvarts. Färgen är mjuk, allt från mycket ljust rosa till medel rosa i intensitet.

Rökkvarts

Klassad som halvädelsten, Rökkvarts är en rökig brun variant av Kvarts. Den varierar i färg från ljust gråbrun till mörksvart.

Tanzanit

Klassad som halvädelsten, Tanzanit är en blå eller violett sten en variation av zoisite, som innehåller vanadin. Den har blivit en av de mest populära och läckra ädelstenarna. Den sägs representera liv.

Swarovskikristall

Swarovski en liten bit av kristall, skuren i jämna och hårda kurvor med högteknologi. Det som skiljer den från andra stenar är att snittskärningen ger den ett blankt skimmer liknande diamantens, när den utsätts för ljus.

Swarovski Grön

Swarovski en liten bit av kristall, skuren i jämna och hårda kurvor med högteknologi. Det som skiljer den från andra stenar är att snittskärningen ger den ett blankt skimmer liknande diamantens, när den utsätts för ljus.

Swarovski Mörkblå

Swarovski en liten bit av kristall, skuren i jämna och hårda kurvor med högteknologi. Det som skiljer den från andra stenar är att snittskärningen ger den ett blankt skimmer liknande diamantens, när den utsätts för ljus.

Swarovski Röd

Swarovski en liten bit av kristall, skuren i jämna och hårda kurvor med högteknologi. Det som skiljer den från andra stenar är att snittskärningen ger den ett blankt skimmer liknande diamantens, när den utsätts för ljus.

Peridot

Klassad som halvädelsten, Peridot, mindre än tre karat är mycket vanliga, men de som är över 5 karat är mycket ovanliga och här därför ett större värde. Färgen på enskilda peridot stenar kan variera i nyanser av grönt. Det sägs att stenen ger makt till den som bär den.

Akvamarin

Klassad som halvädelsten, Akvamarin, är en ädelsten som består av en ljus och blågrön blandning av beryll. Namnet talar för sig själv; i århundraden, har denna tidlösa ädelsten som fått sin färg från vattnet varit en symbol för ungdom, hopp, hälsa och trohet.

Rosa Turmalin

Klassad som halvädelsten, den rosa Turmalinen, den mest kända och moderna färgen av alla turmalin ädelstenar och har det största färgspektrumet. Därför, är den känd som ädelstenarnas regnbåge.

Grön Ametist

Klassad som halvädelsten, Grön Ametist är en ljusgrön kvartskristall. (känd som Prasiolit). Den får sin färg antingen via värmebehandling från vulkanens aktivitet eller den naturliga hettan från jordens kärna. Grön Ametist är en sten som bidrar främjar en intuitiv förmågaI i samband med kärlek.

Gul Safir

Klassad som halvädelsten. Gul Safir är en naturlig variant av Safiren som är en blandning av Korund. Låg halt av järn i Korund är orsaken till den Gula Safirens nyans. Stenen är associerad med fertilitet och bra äktenskap.

Pärla

Pärlan är det äldsta mest kända ädelstenen och ansågs vara den mest värdefulla i århundraden. Det som skiljer pärlan från andra ädelstenar är att den är skapad av organiskt material från en levande varelse – ostron och mollusker. De kallas 'månens tårar', pärlor kan variera i färg; rosa, vit och svart.

Pärla

Pärlan är det äldsta mest kända ädelstenen och ansågs vara den mest värdefulla i århundraden. Det som skiljer pärlan från andra ädelstenar är att den är skapad av organiskt material från en levande varelse – ostron och mollusker. De kallas 'månens tårar', pärlor kan variera i färg; rosa, vit och svart.

Pärla

Pärlan är det äldsta mest kända ädelstenen och ansågs vara den mest värdefulla i århundraden. Det som skiljer pärlan från andra ädelstenar är att den är skapad av organiskt material från en levande varelse – ostron och mollusker. De kallas 'månens tårar', pärlor kan variera i färg; rosa, vit och svart.

Onyx

Den svarta onyxädelstenen är en variant av kalcedon och tillhör familjen kristall. Det är en grundsten, som anses ge bäraren relation till verklighet, och gör så att den interna obalansen och utgående negativ energi försvinner.

Svart Onyx

Den svarta onyxädelstenen är en variant av kalcedon och tillhör familjen kristall. Det är en grundsten, som anses ge bäraren relation till verklighet, och gör så att den interna obalansen och utgående negativ energi försvinner.

Brun Diamant

Bruna Diamanter är stiliga diamanter och fina diamanter som anses vara en av de mest populära diamanterna. Namnet "Chocolate" har givits till dessa diamanter på grund av deras chokladliknande färg. Har vackra färgkombinationer; Bruna diamanter beskrivs också som cognacdiamanter eller champagnediamanter, beroende på deras attraktiva färgintervall från ljus till mörkt. Bruna Diamanter är ädelstenar som för närvarande är en växande trend inom smyckesindustrin. Dessa diamanter är verkligen din typ av diamanter om du är en chokladmissbrukare och vill ta en unik väg på din resa till high end smycken!

Blå Diamant

Blåa diamanter hittades först i Indien och togs västerut i 1700-talet. Dessa lockande diamanter, som bär nyanser av hav och himmel, håller sin extraordinära nyans och vissa särdrag. På samma sätt som andra färgade diamanter kan blå diamanter uppvisa ett brett spektrum av toner, från pasty nyanser som återkallar en rättvis himmel, till stålblå eller till ett intensivt djuphav. Namnen som babyblå, kunglig, marinblå eller midnatt används också ofta för att klassificera dessa sällsynta diamanter.

Gul Diamant

Gula diamanter äger för närvarande en hög efterfrågan på marknaden bland andra färgade diamanter. Gula diamanter kan också kallas Kanarieöarna, som i en Canary Yellow Diamond eller ibland som Zimmy. De exponerar ett vackert utseende när de passar in i halo och solitaire-inställningar men kan också ordnas elegant med andra inställningar eftersom det har ett mycket unikt kombinationsvärde på grund av dess levande complexion. Om du är intresserad av en gul diamant har du säkert många alternativa inställningar för att dekorativt dekorera denna sällsynta diamant med!

Grön Diamant

Symbolerande natur, tillväxt, harmoni, uthållighet och fruktbarhet, är gröna diamanter högt värderade och beundrade naturliga ädelstenar. Det finns en uppsättning toner som en grön diamant sätter sig framåt. Dessa toner varierar från Faint Green till Fancy Deep och alla kan föredras i enlighet med bärarens smak och önskan. Gröna Diamanter anses vara den mest lugna färgen för ögat och innehåller en mycket stark känslomässig korrespondens med säkerhet. Detta kan vara anledningen till att många smyckenälskare väljer en grön diamant inte bara på sina ringar utan också på deras örhängen och hängen!

Rosa Diamant

De mest eftertraktade diamanterna är Rosa Diamanter säkert alla damers favoritvänskap när det gäller smycken! En drömmande färg kombinerad med förstklassigheten hos en omsorgsfullt formad och sorterad diamant är en önskan som går i uppfyllelse. Rosa Diamanter är en spektakulär tillägg till en kvinnas smyckesamling. Precis som andra färgade diamanter, kommer Rosa Diamanter också i olika nyanser från ljus till mörkt och dessa toner kallas svaga, mycket ljusa, ljusa, snygga ljus, snygga intensiva, snygga djupa och snygga levande.

Vit Topas

Vit Topas anses vara en halvädelsten, ett silikatmineral, som har en hög likhet med diamanterna. Trots att det är mindre mjukare än dem (8:e på Mohs-skalan). Vit Topas är känd som klarhet och transparens. Namnet på Topas kommer från det grekiska ordet "tapazos", vilket betyder att "söka". Förmodligen är det ingen slump att Vit Topas sägs hjälpa till med andlig heling, ändra negativa tankar till positiva, för att hjälpa dig att hitta din rutt, ditt syfte och förse dig med den extra energi som behövs ibland. Om du letar efter smycken med en ögonfångad sten, som är i stånd att ge tydlighet och limpiditet lika med diamanterna, kan vit topas absolut vara det bästa valet.
Färgen är bevittad för att vara en midnattblå eller en marinblå ton. Ljus tränger inte igenom stenen, inträdesnivå för fina smycken.
Med lätta inslag som är synliga för det blotta ögat, är '' Mycket Bra (AA) '' graderade safirer har en blå nyans som gör att lite ljus tränger igenom ädelstenen.
A '' Bästa (AAA) '' kvalitets safir har en färg som är rik på blått med mycket små synliga inslag på ädelstenen. Om du är intresserad av en hög briljans är denna graden optimal för dig.
En extraordinär slipning för att öka glans och färg tillsammans med den slags glans att blända ögon i dagsljus eller konstgjort ljus. Ursprungligen minskade från eftertraktade Ceylon-regionen, tonen är en djup, skarp blå.
Färgen är bevittnad för att vara en medelgrön. Ljus tränger inte igenom stenen, inträdesnivå för fina smycken.
Med små inneslutningar som är synliga för det blotta ögat, är '' Mycket Bra (AA) '' graderade smaragder en medelgrön färg som gör att lite ljus tränger igenom ädelstenen.
'' Bästa (AAA) '' kvalitet smaragd har en färg som är rik på grön med mycket små synliga inslag på ädelstenen. Om du är intresserad av en hög briljans är denna graden är optimal för dig.
En extraordinär slipning för att öka glans och färg tillsammans med den slags glans att blända ögon i dagsljus eller konstgjort ljus. Vanligtvis bärs av royalty, AAAA graderade smaragder ultimata genom tiderna.
Färgen är bevittad för att vara mörkröd. Ljus tränger inte igenom stenen, inträdesnivå för fina smycken.
Med lätta inslag som är synliga för det blotta ögat, är '' Better (AA) '' graderade rubiner en medelstora rosa färg med lite ljus genom piercing genom ädelstenen.
A '' Bästa (AAA) '' kvalitativ rubin har en färg som är en medelrött med mycket små synliga inslag på ädelstenen. Om du är intresserad av en hög briljans är denna graden optimal för dig.
En extraordinär slipning för att öka glans och färg tillsammans med den slags glans att blända ögon i dagsljus eller konstgjort ljus.
Dessa gula diamanter har vanligtvis en ljus färgton och låg intensitet. Det är det minsta kravet för fina smycken.
Med sin mer levande färg är detta definitivt en mer föredragen gul diamant. Dessa gula diamanter har en medium intensiv färg och lite mörkare toner.
Dessa gula diamanterna är definitivt det mest föredragen gul diamant. De har en intensiv gulfärg och passar utmärkt till fina smycken.
Dessa gula diamanterna har den mest intensivt och livlig gulfärg. Dessa gula diamanterna är mycket sällsynta och passar dina finaste smycken.
Dessa blå diamanterna har vanligtvis en ljusblå färgton och låg färg intensiv. Det är det minsta kravet för kvalitetssmycken.
Dessa blå diamanterna är definitivt det mest föredragen gul diamant. De har en intensiv blåfärg och passar utmärkt till fina smycken.
Dessa blå diamanterna har den mest intensivt och livlig blåfärg. Dessa blå diamanterna är mycket sällsynta och passar dina finaste smycken.
Dessa rosa diamanter har vanligtvis en ljus färgton och låg intensitet. Det är det minsta kravet för fina smycken.
Dessa ljusa diamanterna är definitivt det mest föredragen rosa diamant. De har en intensiv rosafärg och passar utmärkt till fina smycken.
Dessa rosa diamanterna har den mest intensivt och livlig rosafärg. De är mycket sällsynta och passar dina finaste smycken.
Dessa gröna diamanterna har vanligtvis en ljusgrön färgton och låg färg intensiv. Det är det minsta kravet för kvalitetssmycken.
Dessa gröna diamanter har vanligtvis en ljus färgton och låg intensitet. Det är det minsta kravet för fina smycken.
Dessa ljusa diamanterna är definitivt det mest föredragen grön diamant. De har en intensiv grönfärg och passar utmärkt till fina smycken
Dessa rosa diamanterna har den mest intensivt och livlig rosafärg. De är mycket sällsynta och passar dina finaste smycken.
Dessa bruna diamanterna har vanligtvis en ljusbrun färgton och låg färg intensiv. Det är det minsta kravet för kvalitetssmycken.
Dessa bruna diamanter har vanligtvis en ljus färgton och låg intensitet. Det är det minsta kravet för fina smycken.
Dessa bruna diamanterna är definitivt det mest föredragen brun diamant. De har en intensiv brunfärg och passar utmärkt till fina smycken
Dessa bruna diamanterna har den mest intensivt och livlig brunfärg. De är mycket sällsynta och passar dina finaste smycken.
Bra (A) kvalite Ametist har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Ametist har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Ametist har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Ametist.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Ametist ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Citrin har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Citrin har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Citrin har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Citrin.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Citrin ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Granat har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Granat har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Granat har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Granat.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Granat ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Blå Topas har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Blå Topas har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Blå Topas har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Blå Topas.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Blå Topas ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Peridot har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Peridot har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Peridot har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Peridot.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Peridot ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Akvamarin har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Akvamarin har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Akvamarin har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Akvamarin.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Akvamarin ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Eld Opal har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Eld Opal har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Eld Opal har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Eld Opal.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Eld Opal ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Grön Ametist har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Grön Ametist har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Grön Ametist har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Grön Ametist.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Grön Ametist ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Grön Turmalin har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Grön Turmalin har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Grön Turmalin har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Grön Turmalin.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Grön Turmalin ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Rosa Turmalin har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Rosa Turmalin har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Rosa Turmalin har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Rosa Turmalin.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Rosa Turmalin ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Rosa Kvarts har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Rosa Kvarts har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Rosa Kvarts har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Rosa Kvarts.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Rosa Kvarts ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Tanzanit har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Tanzanit har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Tanzanit har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Tanzanit.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Tanzanit ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Rökkvarts har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Rökkvarts har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Rökkvarts har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Rökkvarts.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Rökkvarts ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Morganit har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Morganit har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Morganit har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Morganit.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Morganit ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Rhodolite Granat har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Rhodolite Granat har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Rhodolite Granat har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Rhodolite Granat.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Rhodolite Granat ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Bra (A) kvalite Tsavorite har små inneslutningar. Ljuset tränger inte genom ädelstenen.Inträdesnivå för fina smycken.
Har väldig små inneslutningar som är synliga för blotta ögat. "Väldig Bra (AA)" kvalite Tsavorite har en färgton som gör att ljuset går igenom ädelstenen.
Utmärkt (AAA) graderad Tsavorite har en hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Mest föredraget val när det gäller Tsavorite.
Traditionellt Heirloom (AAA) klassificerad Tsavorite ädelsten användes av kungligheter. Dessa ädelstenar har den högsta klarheten, felfri och den rikaste färgen.
Små inneslutningar av ädelstenen. Ljus tränger inte in genom ädelstenen.
Inneslutningar eller små inre kristaller är endast lite synliga vid noggrann inspektion, men är inte allvarliga slutsatser
Ädelsten av hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Stenen har väldigt små inneslutningar som inte ses med blotta ögat.
Högsta kvalitet för denna ädelsten. Felfri och perfekt slipning. Inga inneslutningar synliga även under 10x förstoring.
Små inneslutningar av ädelstenen. Ljus tränger inte in genom ädelstenen.
Inneslutningar eller små inre kristaller är endast lite synliga vid noggrann inspektion, men är inte allvarliga slutsatser
Ädelsten av hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Stenen har väldigt små inneslutningar som inte ses med blotta ögat.
Högsta kvalitet för denna ädelsten. Felfri och perfekt slipning. Inga inneslutningar synliga även under 10x förstoring.
Små inneslutningar av ädelstenen. Ljus tränger inte in genom ädelstenen.
Inneslutningar eller små inre kristaller är endast lite synliga vid noggrann inspektion, men är inte allvarliga slutsatser
Ädelsten av hög kvalitet och finns bara hos världens finaste juvelerare. Stenen har väldigt små inneslutningar som inte ses med blotta ögat.
Högsta kvalitet för denna ädelsten. Felfri och perfekt slipning. Inga inneslutningar synliga även under 10x förstoring.
Grön Swarovski Zirkonia: Har samma egenskaper som grön Cubic Zirkonia. Skillnaden är att Swarovski är ett världsomspännande varumärke för syntetiska stenar.
Grön Cubic Zirkonia: Grön Cubic Zirkonia används ofta som ett alternativ till smaragd. Det är dock en syntetisk sten till skillnad från smaragd, som är en naturlig ädelsten som kommer i olika nyanser och egenskaper.
Swarovski Zirkonia: Har samma egenskaper som cubic zirconia; färglös och ljus. Skillnaden från cubic zirconia är att Swarovski är ett världsomspännande känt varumärke för syntetiska stenar.
Cubic Zirkonia: Cubic Zirkonia är ett handgjord material som används som ett överkomligt diamantalternativ i smycken för dess hållbarhet och glans. Denna syntetiska sten kan vara klar och färglös såväl som i olika färger och former.
Blå Swarovski Zirkonia: Har samma egenskaper som blå Cubic Zirconia. Skillnaden är att Swarovski är ett världsomspännande varumärke för syntetiska stenar.
Blå Cubic Zirkonia: Blå Cubic Zirkonia används ofta som ett alternativ till safir. Det är dock en syntetisk sten till skillnad från safir, som är en naturlig ädelsten som kommer i olika nyanser och kvaliteter.
Röd Swarovski Zirkonia: Har samma egenskaper som röd Cubic Zirkonia. Skillnaden är att Swarovski är ett världsomspännande varumärke för syntetiska stenar.
Röd Cubic Zirkonia: Röd Cubic Zirkonia används ofta som ett alternativ till rubin. Det är dock en syntetisk sten till skillnad från rubin, som är en naturlig ädelsten som kommer i olika nyanser och kvaliteter.
Diamanter inkluderar uppenbara inklusioner som kan detekteras under 10x förstoring och lätt synlig för blotta ögat.
SI-diamanter har lätta inslag som är märkbara under 10x förstoring och ofta synliga för blotta ögat.
Diamanter med denna renhet innehåller mycket svaga mindre inneslutningar som kan ses vid 10X förstoringsglas och kan inte ses av ögat.
Diamanter med denna klarhet kan innehålla mycket, mycket svaga inneslutningar, som är otroligt svårt att detektera vid 10X förstoringsglas och kan inte ses av ögat.
VS-diamanter är kända för att ha mycket små inslag som inte är synliga för det blotta ögat och kan bara ses under förstoring.
Diamanter med VVS-klarhet innehåller mycket väldigt små inklusioner som är extremt svåra att upptäcka under 10x förstoring. Dessa inklusioner är inte märkbara med blotta ögat.
Små till väldigt små inklusioner som inte är synliga för det blotta ögat och kan bara ses under förstoring.
Väldigt små inklusioner och känd som en av de högsta klassificeringarna, betygsätts under felfritt.
Naturlig,Briljant färgade rubin har inte varit under värmebehandlingprocess.Denna typ av rubin har högsta kvalitet med mindre inklusioner som kan vara synliga för det blotta ögat.
Naturlig och mycket intensiv färgad rubin som inte har varit under för värmebehandlingsprocess, Anerkänd som den högsta värderade rubin.
Naturlig, djupblåfärgad safir som inte har varit under värmebehandlingsprocess. Denna typ av safir har högkvalitativ kvalitet med mindre inneslutningar som kan vara synliga för det blotta ögat.
Naturlig och mycket intensivfärgad safir som inte har varit under värmebehandlingsprocess. Anerkänd som den högsta värderade safiren.
Naturlig, levande färgad smaragd som inte har varit under värmebehandlingprocess. Denna typ av smaragd har högsta kvalitet med mindre inneslutningar som kan vara synliga för det blotta ögat.
Naturlig och intensivfärgad smaragd som inte har varit under värmebehandlingsprocess. Anerkänd som den högsta värderade smaragd.

Smaragd (Laboratorieskapad)

Med skillnad i färg och utan inneslutningar är de laboratorieskapade smaragderna rentav felfria. Dessutom har laboratorieskapade smaragder samma astrologiska egenskaper som de naturliga, så att de också kan vara effektiva för kropp och själ. Det är ett perfekt val för dom som söker efter fulländning i sina ädelstenar.

Safir (Laboratorieskapad)

Med sina djupa blåa färger, har laboratorieskapade safirer samma fysiska, kemiska och optiska kvalitéer som naturliga safirer. Tack vare sin glittrande skönhet är laboratorieskapade safirer ett perfekt val för dom som önskar visuell förträfflighet i sina ädelstenar.

Rubin (Laboratorieskapad)

Med sin fulländning och släthet, är laboratorieskapade rubiner lika förträffliga som de naturliga. Förutom sin förtrollande skönhet, är laboratorieskapade rubiner en symbol för kraft och livslust. Eftersom laboratorieskapade rubiner har samma fysiska, optiska och kemiska egenskaper som de naturliga, så är de också ett perfekt val för rubin älskare.

Rubellite (Laboratorieskapad)

Även kallad Rosa Turmalin, har Rubellit fått sitt namn från det Latinska ordet ’rubellus’ som betyder ’rödaktig’. Med sin hisnande kombination av rosa och röd, är rubelliten en ädelsten som tros ge liv och energi till sin köpare. För dom som är förvirrade angående den naturliga och originalet, laboratorieskapade rubelliter har samma egenskaper som de naturliga.

Moissanite (Laboratorieskapad)

Liknande en diamant med sin transparenta och skinande yta, är Moissanite mineral formen av kiselkarbid och är en annan typ av laboratorieskapade ädelstenar. Eftersom Moissanite är lika hållbar som diamanter är det ett bra val för vigselringar.

Blå Zirkon

Kallas även för Kambodjansk blå zirkon eftersom den ursprungligen kommer ifrån Kambodja, nyansen på en blå zirkon är närmare himmelsblå eller pastellblå. Naturlig blå zirkon liknar diamanter och delar liknande namn med kubisk zirkonen och ska inte misstas för den syntetiska kubiska zirkonen. Som medlem av zirkon familjen, tros blå zirkon ha stor påverkan på människokroppen. Genom att rensa sinnet, tros blå zirkon lugna sin användare.

Brun Zirkon

Brun Zirkon är ursprungligen från Tanzania, och är en annan medlem av zirkon familjen. Med sin diamant liknande utseende och namn ska brun zirkon inte misstas med den syntetiska kubiska zirkonen. Eftersom det är en naturlig sten som resten av zirkon familjen, tros också brun zirkon ha positiva effekter på människokroppen. Tack vare sina läkande effekter tros brun zirkon kunna lindra fysisk smärta. Den kan vara ett perfekt val för dom som vill känna de läkande krafterna från moder jord.

Vit Zirkon

Vit Zirkon är ursprungligen från Tanzania och Nigeria och är en transparant naturlig sten med diamantformat utseende. Den ska inte misstas för kubisk zirkon eftersom vit zirkon är en naturlig sten medans kubisk zirkon är syntetisk. Eftersom den uppvisar dubbel brytning har vit zirkon en otrolig visuell kvalité. Den är ett perfekt alternativ till diamanten om du letar efter samma lockelse men ett annat val.

Kunzit

Uppmärksammas med sin skiftande färgskala från delikat pastellrosa till intensiv violett-lila, är kunzit en okänd men sällsynt skönhet. Ofta sedd i större storlekar, är Kunzit monoklinisk, och dess kristaller tar oftast bladliknande former. Även om den är okänd för dom flesta, finns det många ansedda personer som pryder sig med Kunzit, så som Duchess of Gloucetser.

Svart Opal

Svart Opal anses vara den mest sällsynta opalen, den har olika färger skiftande från kolsvart till mörkt grå. Det som gör den här ädelstenen så speciell är mängden nyanser som kan ses i ädelstenen. Du kan se skinande röda, orangea eller gröna nyanser reflekteras från den svarta opalen.

Neptune Garden Topas

Neptun Garden Topas har fått sitt namn efter den harmoniska färgskalan på Neptunus yta, den välkomnar dig till den utomjordiska charmen av ädelstenen. Neptun Garden Topas är täckt med ett ämne för att förstärka sin färg och kvalité. Som en medlem av topas familjen, har den här ädelstenen också avslappnande funktioner tack vare sin energi. För de som tror på ädelstenarnas kraft, sägs den lugna dina nerver och skydda dig ifrån sjukdomar.

Mercure Topas

Med sin transparenta yta reflekterar Mercure topasen ljuset och avger aurora effekten. Precis som planeten Merkurius som blir blå när solljuset reflekteras, kan Mercure topasens bländande färger ses när den blir utsatt för solljus. Den här effekten åstadkommes genom beläggningsprocessen som kallas för fysisk ångavlagring, och resultatet är den lysande effekten.

Mystic Topas

Lika mystisk som sitt namn är Mystic topasen ett paradis av färger med sin regnbågslyster. Genom beläggningsprocessen förstärks färgen och den tar sin slutliga form. Den tros jaga bort negativa känslor och onda andar, den här ädelstenen lugnar sin användare. Med sin ’eye-clean’ sten, finns det inget rum för ofullkomlighet i Mystic topas.

Rosa Topas

Den Rosa topasen är en av de ovanligaste sorterna, och den smälter hjärtana hos alla som älskar rosa med sin delikata skönhet. Genom beläggningsprocessen förstärks färgen och den tar sin slutliga form. Genom att ge liv åt sin ägares energi, tros den här ädelstenen rädda dig ifrån negativa energier tack vare det gudomliga beskyddandet från solen. Eftersom den förstärker kreativitet kan den Rosa topasen vara ett bra val för designers och konstnärer. Du kommer känna värmen från dess färger när du tittar inuti den.

Opal

Med sin fantastiska sten med glittrande skönhet, är Opalen med vit färg den mest vanliga sortens Opal. Precis som andra opaler tros den ha hög energi och fantastiska effekter på människokroppen. Opalen tros ändra negativa energier till positiva, och rensa sinnet hos sin ägare.

Sultan Sten

Sultan Sten klassificeras som en halvädelsten och har blivit väldigt populär på sistone. Beroende på ljuskälla kan dess färg skifta från champagne till persika. Tack vare sitt högbrytningsindex, så kan du se hela paraden av dessa färger även i svagt ljus. Den produceras vanligtvis i större karat så att du kan se den häpnadsväckande färgförändringen.

Tsavorit

Som medlem i grossular granat familjen, har tsavorit blivit en av det mest populära ädelstenarna med sin sällsynthet. Genom sin häpnadsväckande gröna färg kan den påminna dig om en smaragd. Den får sin gröna färg från sin kemiska konstruktion som inkluderar krom och vanadin, Tsavorit är en fröjd för ögonen. Tsavorit tros läka känslomässigt trauma eller sjukdomar hos sin ägare.

Svart Safir

Som en medlem Safirfamiljen, är Svart Safir en av varianterna i mineralets korund. Med sin nattsvarta färg, bibehåller den Svarta Safiren sina mörka nyanser medan några varianter även kan visa metalliska toner när de utsätts för ljus. Huvudsakligen bruten i Australien; den Svarta Safiren skulle kunna vara ett utmärkt alternativ för de som älskar svart färg. Svarta Safirer tros hålla sin ägare lugn under hektiska situationer och fungerar som en skyddande sköld mot mobbing.
Ädelstenskvalitet
Varje ädelstensklassning har olika egenskaper som färg och klarhet, som beskriver ädelstenens kvalitet.
Ädelsten Kvalitet
LAGERHÅLLNINGSENHET:
En kodbeskrivning som används för att indikera en speciell rang för en produktklass.
Är dina vita guldsmycken rhodium pläterad?

Ja

Gemstone Quality

Nej

Gemstone Quality

Rhodiumbeläggningar används för att framhäva glansen i vitt guld. Om du väljer "nej" under det här alternativet kommer rodium inte att användas på din produkt och den kommer att ha en naturlig färg istället för ett rent vitt och glänsande utseende.

Skicka min ring i genomsnittlig storlek:
Om du inte kender din ringstørrelse, har du muligheter för att välja denna indstilling. Vi producerar och sänder din ring i den mest vanliga ringstørrelsen. Om den här storleken inte passar dig kan du returnera ringen för gratis storlek inom 60 dagar från mottagandet av din produkt.
Rhodium Pläterad

Den vita delen av ditt smycke kommer att produceras från den vita originalmetallen och kommer pläteras med rodium för mer lyster.

Är dina silversmycken rhodium pläterad?
Rhodiumplätering används endast för att förbättra den vita färgen och skydda ringen från repor, men metallet under skyddskiktet är silver.
Märke :
Detta refererar till alla produkter producerade med Glamira Diamant märkesgaranti, du kan dock välja att använda andra ädelstenar förutom diamanter till att skapa dina individuella produkter.
Färg (för Swarovski och andra stenar)
Den exakta färgen kan variera beroende på den kemiska kompositionen av ädelstenarna. Färgskalan för diamanter sträcker sig från D till Z. Den bästa färggraderingen och vitaste stenen tillgänglig är en D färgad diamant. Detta är också den mest sällsynta färggraderingen, som i sin tur betyder ett högre värde. Diamanter i G till J färgskalan har en liknande nyans till kroppsfärg och anses vara närmast färglös. Den idealiska färgen för en diamant anses vanligtvis vara H färggraden.
Colour
Metall / Legering
Metall refererar till grundmaterialet som används till att tillverka smycken. Färgen bestäms av kombinationen av metaller med andra legeringar.
alloy
Ädelstenar:
Ädelsten (kallas också ädel och halvädel) är de mineraler som är värdefulla, sällsynta och ofta vackra, som används efter att de har skurits och polerats.
Gemstones
Metall / Legering
"Svart rodium är en robust och fantastisk plätering, tillämpas med att svärta metallen och så ta emot detta signatur utseende."
alloy
Primär stenen:
Mittenstenen är primär stenen i ett smycke. Caraten i en primär sten är större än de andra.
Sten 2:
Sten 2 används till att definiera kompetterande eller andra sten(ar) som är mindre i storlek vanligtvis men fler än sten 1 / ädelstenar.
Sten 3:
Sten 3 består av mindre komplementära stenar som betonar harmonin mellan huvudstenen och sidostenarna.
Ädelstensrenhet
Ädelstenens renhet hänvisar till stenens färg och renhet. Renheten i en ädelsten beror på dess typ. Renhetskategorin AAA hänvisar till mycket rena stenar medan kategorin AA renhet hänvisar till medelmåttigt rena stenar.
Stone Clarity
Karat:
Är måttenheten för diamanter och andra ädelstenar
Carat
Solid:
Solid betyder att produkten är massiv inuti.
Solid
GLAMIRA Logo:
Form:
Utformningen beskriver diamantens form och utseende, till exempel, rund, prinsess, smaragd, oval eller strålar. Alla dessa utformningar har varierande form och andra olika kännetecken.
Stone Shape
Form:
Utformningen beskriver diamantens form och utseende, till exempel, rund eller oval. Alla dessa utformningar har varierande form och andra olika kännetecken.
Stone Shape
Slipning:
Skärningen beskriver designen av utskärningen, proportioner och symmetri för en ädelsten. En felaktigt skärning kan göra så att diamanten reflekterar mindre ljus, eller inte visar några färgade strålar alls. Ädelstenar kan skäras i olika former såsom prinsess, markis. I vilket fall som helst, så är det endast den klassiska briljantskärningen som räknas som standard internationellt sett.
Stone Cut
Kvantitet:
En grundläggande term som används när det talas om att räkna antalet av ädelstenar som används.
Ädelstens diameter:
En diameter (dimension) hänvisar till den faktiska ädelstenens storlek. Stendiameter anses mäta den faktiska storleken av ädelstenen på ett bättre sätt än carat måttet, med tanke på de olika slipningsalternativen.
Stone Diameter
Halsband:
Det refererar till modellen på kedjorna, inklusives Forzentina, Curb, Figaro.
Kedjafärg:
Det hänvisar till att kedjan kan individualiseras till vit, gul och rödfärgad.
Chain Colour
Kedja Legering:
Kedjans metall kan väljas oberoende av vilken hängsmycke för halsbandet man väljer. Det kan vara guld och silver.
Bredd:
Refererar till bredden på kedjorna som bestäms av typerna av kedja.
width
Tjocklek:
Ringtjockleken mäts i millimeter; vertikalt från insidan, mot fingret, till utsidan.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Ring Stentyp:
Den hänvisar till de stenar som kan klassificeras som ädelstenar och syntetiska stenar som zirconia och diamanter. Informationen omfattar klarhet och carat.
Yta:
Refererar till processerna, som polish, reliefskärning, granulering, på produktens utsida.
Profil:
Refererar till vigselringens former inklusive flat stil, mindre kurvig och traditionell stil. En flat utsida och lite böjd på insida karaktäriserar en flat stil. Mindre kurvig refererar till en ring profil som är lätt rundad både på den inre och yttre sidan. Den traditionella stilen är en väl rundad inner och yttersida.
profile
Presentförpackning
De dekorativa Glamira fodralen som är till för att lägga de utvalda produkterna i.
Gift Box/ Case
Presentförpackning
De dekorativa Glamira fodralen som är till för att lägga de utvalda produkterna i.
Gift Box/ Case
Legering:
Det är en blandning av olika metaller. Genom att kombinera olika förhållanden av metaller som legering modifieras innehållet av ädelmetallerna såsom ädelt guld, silver, palladium eller platina, tillverkning äger vanligtvis rum efter det att metallerna redan har blandats.
alloy
Gravyr
GLAMIRA använder lasergraveringstekniken, vilket resulterar i en smidig finish.
Att gravera in produkten påverkar inte att justera storleken och ditt livstidsgaranti.
engraving
Certifiering
CertifieringAlla GLAMIRA produkter skickas med äkthetscertifikat av GLAMIRA. Du kan också välja att få din diamant certifikerad av GIA eller HRD. Om du har ett särskilt val mellan GIA och HRD , var god kontakta vår kundtjänst efter att du har gjort din beställning.
Kan du inte hitta din storlek?
Om du inte är bekant med denna ringstorleksskala kan du skriva din storlek till oss i vilken internationell ringstorleksformat som helst och vi kommer att tillverka det åt dig!
Can't find your ring size here?
Tjocklek
Ringtjockleken mäts i millimeter; vertikalt från insidan, mot fingret, till utsidan.
1.2 mm 1.4 mm 1.6 mm 1.8 mm 2.0 mm
Accentfärg
Emalj är egentligen en smycken prydnad appliceras med färgade glasartad substans, genomskinlig eller ogenomskinlig, sammansmält med ytan av varor som tillverkade av metall.
Accentfärg
Accentfärg
Emalj är egentligen en smycken prydnad appliceras med färgade glasartad substans, genomskinlig eller ogenomskinlig, sammansmält med ytan av varor som tillverkade av metall.
Accentfärg
Accentfärg
Emalj är egentligen en smycken prydnad appliceras med färgade glasartad substans, genomskinlig eller ogenomskinlig, sammansmält med ytan av varor som tillverkade av metall.
Accentfärg
Accentfärg
Emalj är egentligen en smycken prydnad appliceras med färgade glasartad substans, genomskinlig eller ogenomskinlig, sammansmält med ytan av varor som tillverkade av metall.
Accentfärg
Längd

 

Längd
Längd

 

Längd
Längd

 

Längd
Längd
Hitta din armbands storlek
How to modify your bracelet length?
Hur ändrar du längden av din vristlänk?
To gain a perfect fit, the length of the anklet can be adjusted accordingly with the chain link attached to the clasp.
Hur ändrar du längden av din vristlänk?
Kako prilagoditi dolžino vaše zapestnice?
Za popolno prileganje se dolžina zapestnice lahko prilagodi v skladu z verižnimi členi na zaponki.
Kako prilagoditi dolžino vaše zapestnice?
Kvantitet
Observera att mängden sten som cirklar hela vägen runt en ring beror på ringstorleken. Mängden av stenar som anges här är för ringstorleken 54 och upptill. Mängden av stenar kan minskas när mindre storlekar väljs.
Kvantitet
Mängden av stenar som anges här är för ringstorleken 54 och upptill. Mängden av stenar kan minskas när mindre storlekar väljs.
Comfort Fit
Kanten på ringen är krökt utanför för ett elegant utseende och rundade insida för din komfort.
Comfort Fit
Färgad Diamantkvalitet
Kvaliteten av färgade diamanter beskrivs av deras egenskaper som färg,klarhet,slipning och glans.
Färgad Diamantkvalitet
Diamantkvalitet
Diamantkvalitet (gradering) beskriver diamantens egenskaper som färg,klarhet och slipning.
Diamond Quality
Välj värmebehandlingsalternativ
 • Uppvärmd
 • Ouppvärmd
Värmebehandlad betyder att ädelstenen har varit med i en värmebehandling för att förbättra färgen/klarheten. Det anses vara en naturlig typ av behandling, eftersom det är fortsättningen av processen där ädelstenen ursprungligen bildades i jorden.
Ouppvärmd betyder att ädelstenen har inte varit med en värmebehandling och färgen/klarheten är helt naturlig.
Ursprungsland
 • Afrikansk
 • Colombiansk
Afrikanska smaragder visas i svalare och ljusare toner. Lite mörkare inneslutningar kan ses på dessa stenar.
Colombianska smaragder har en varmare ton. Deras färg är mer intensiv och ren grön tillsammans med hög klarhet. Dessa smaragder är de mest värderade och populära, med mycket rimliga inneslutningar.
Genomsnittlig vikt
Den angivna viktinformationen är ungefärlig och baserad på storlek 23 3/4.
KEDJELÄNGD

Våra armband för barn är med justerbara kedjor som du kan ändra enligt barnets ålder. Kedjelängden kan ställas in mellan 9-12 cm och 12-15 cm.

Du kan hänvisa till tabellen nedan för en grundläggande riktlinje till armbandstorlekar för olika åldersgrupper. Observera att det här är en ungefärlig mätning och den faktiska längden du behöver varierar beroende på ditt barns handledsmätning och ditt val av snygg passform eller lös passform.

 • 0-6 År
 • 9-12 cm
 • 6-13 År
 • 12-15 cm
VÄLJ ANTAL
Denna produkt är tillgänglig som en enda örhänge och som ett par örhängen. Observera att om du väljer paralternativet får du två identiska örhängen.
Välj Guld
Välj guldkarat från alternativen nedan.
Ben
Med sin mindre form jämfört med många andra nässmycken, är den det bästa valet för läkta piercings. Den är lätt att använda så den är ett bra val för nybörjare.
Användning: Håll på sidan av utsmyckningen, tryck den igenom hålet och det är klart.
Ben
Höger/vänster skruv
Det bästa valet för dom med en aktiv livsstil eller om du är rädd att ditt nässmycke ska ramla ur. Jämfört med andra smycken kan den vara mer utmanande att använda.
Användning: Håll i diamanten, få den runda delen att se ut som en regnbåge och guida den genom hålet med en lätt vridande rörelse. Sätt fast med ett lätt tryck.
Höger/vänster skruv
L Form
För dom som tycker att det är svårt att använda ett skruvsmycke, den är lättare ätt ta in/ut än en skruv variant och sitter säkrare än ett näs ben.
Användning: Håll i utsmyckningen, håll ’L:et’ upp och ner och sätt in det genom hålet. Tryck sen i en vinkel tills den är inne.
L Form

375 Rött Vit Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Vit Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Vit Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Gult Vit Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Vit Gult Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Gult Vit Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Rött Vit Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Vitguld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

375 Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld.

585 Rött Vit Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Vit Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Vit Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Gult Vit Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Vit Gult Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Gult Vit Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Rött Vit Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Vitguld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

585 Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld.

750 Rött Vit Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Vit Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Vit Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Gult Vit Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Vit Gult Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Gult Vit Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Rött Vit Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Vitguld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Gult Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

750 Rött Guld

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld.

925 Silver

Silver är en ädelmetall och, mycket som guld, är för fin för att användas i sin rena form. För att göra silver tillräckligt hållbart för att kunna användas till smycken, rent silver, har en finhet på 0.999 (99.9%), blandas ofta legeringen med små kvantiteter av koppar eller andra metaller (7.5%). Koppar eller andra metaller ger styrka till silvret och produkt resultatet är 0.925 sterling silver (92.5%). Acceptabelt kvalitetsmärke för sterling silver är sterling, sterling silver, ster, och 925.

950 Platina

Anses vara den mest rena och ädla av metaller som används vid dagens moderna smyckes tillverkning, platina sägs vara synonym till lyx och livslängd. För dess hårdhet och hållbarhet, så blandas ofta platina med andra metaller för att göra det formbart. De mest vanliga metall legeringarna är koppar, palladium, rhodium, iridium, och titan. Fyra gånger starkare än guld, så är platina känt för sin hårdslitna egenskaper, skademotstånd och användning, och sin substantiella vikt. Smycken märkta med en 950 renhet har 95% Platina och 5% metall legeringar (vanligtvis rutenium, koppar, kobolt, iridium, rhodium, eller palladium). Endast metaller märkta med en 950 renhetsdesign anses vara högkvalitets platina.

950 Palladium

950 Palladium legeringar utvecklades speciellt för smycken innehåller 95% Palladium och omkring 5% Rutenium och har spår av andra metall legeringar. 950 palladium behöver inte ha rhodium överdrag, och har önskvärd platinalik sättning och form som karaktär.

500 Palladium

Palladium är den grupp av platinametaller och har samma kemiska egenskaper som platina, men är mjukare och är mer ekonomiskt. Den kan användas som blekning vid framställning av vitt guld. Det är naturligt, glänsande och silver - behöver inte beläggas av vit färg.
500 Palladium innehållande 50% palladium och återstoden av föreningen av andra element. Typiskt är resten av metallegering silver och zink.

600 Platinum

Platina anses vara världens mest värdefulla metallen och 100% ren platina är mycket sällsynt. Platina är vanligtvis med en del bestående av andra elementer. Anledningen till att det ses som den bästa legeringen är inte bara på grund av den unika skönhet och hållbarhet, utan också för att platina är svårt att hitta i de flesta partier av världen. Visste du att att 100 gram platina behöver återhämta sig under 40 ton malm?
600 Platina är densamma som 60% ren platina, varvid resten består av andra element.
På GLAMIRA hämtade metaller som används i produktionen, från de mest betrodda leverantörer över hela världen. Våra kunder sätter sin tillit till oss och därför är det vår plikt att se till att kunderna erbjuds smycken av högsta kvalitet.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

950 Platina & Guld

950 Platina smycken består 95% av platina. Platina är en allergivänlig metall som med sin slitstarka och rostfria struktur möjliggör en långvarig användning. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 950 Platina & Guld möjliggör användning av båda metallerna i samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.

925 Silver & Guld

925 Silver, även kallad "Sterling Silver", består av 92,5% silver. Guldsmycken är gjorda av guld och en legering av olika metaller som krävs för att bearbeta den. 925 Silver & Guld möjliggör användning av båda metallerna på samma smycke. Mängden guld beror på den guldkarat du väljer.
Denna produkt är inte rhodiumpläterad och har inte bearbetats. Dess naturliga utseende har bevarats.

375 Guld med Svart Rodium

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
375 Guld - 9K guld innehåller 9 delar guld och 15 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 37.5% guld. Svart rodium är en flytande legering-plätering som appliceras på metallen genom att dränka den i lösningen före elektrifieringen (elektrolys).

585 Guld med Svart Rodium

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
585 Guld - 14K guld innehåller 14 delar guld och 10 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 58.5% guld. Svart rodium är en flytande legering-plätering som appliceras på metallen genom att dränka den i lösningen före elektrifieringen (elektrolys).

750 Guld med Svart Rhodium

Design 18K, 14K, eller 9K indikerar hur mycket rent guld som finns i blandningen. 24K guld är känt som 100 % rent guld. Systemet används för att fastställa hur mycket rent guld som finns i ett smycke:
750 Guld - 18K guld innehåller 18 delar guld och 6 delar av en annan metall legering; vanligtvis varianter av silver, koppar, zink, järn, platina eller palladium, som gör det till 75% guld. Svart rodium är en flytande legering-plätering som appliceras på metallen genom att dränka den i lösningen före elektrifieringen (elektrolys).

925 Silver med Svart Rodium

Silver är en ädelmetall och, mycket som guld, är för fin för att användas i sin rena form. För att göra silver tillräckligt hållbart för att kunna användas till smycken, rent silver, har en finhet på 0.999 (99.9%), blandas ofta legeringen med små kvantiteter av koppar eller andra metaller (7.5%). Koppar eller andra metaller ger styrka till silvret och produkt resultatet är 0.925 sterling silver (92.5%). Acceptabelt kvalitetsmärke för sterling silver är sterling, sterling silver, ster, och 925. Svart rodium är en flytande legering-plätering som appliceras på metallen genom att dränka den i lösningen före elektrifieringen (elektrolys).

Profil A - Traditionell Comfort Fit

Rundande kanter både på in och utsidan av ringen.

Profil B - Flat Band Comfort Fit

Kanterna av ringen är rundad på insidan och platt på utsidan med en lätt kupol för ökad bekvämlighet.

Profil C- Konkav Komfort Passform

Kanten av ringen är krökt utanför för ett elegant utseende och rundade insida för att öka komforten.

Polerad

Ljus och reflekterande yta. Det är ett bra sätt att visa upp metallen. Även känd som ljus ytbehandling.

Metall borste (Ismatt)

Icke-reflekterande ytbehandling med djupare streck av borstning.

Horisontell Borstad (Matt)

Icke-reflekterande yta med en linjär borstad textur. Denna typ av ytbehandling minskar reflekterandet av metallen.

Sandblästrad

En grov yta med en kornig konsistens. Det ger en speciell effekt när de används tillsammans med polerad yta.

Vertikalt Borstade (Matt)

Icke-reflekterande ytbehandling med en vertikal borstad textur. Denna typ av ytbehandling minskar reflekterandet av metallen. Det ger ett chict utseende när de används tillsammans med polerad yta.

Polerad

Ljus och reflekterande yta. Det är ett bra sätt att visa upp metallen. Även känd som ljus ytbehandling.

Diagonal Strukturerad Ytbehandling

Icke-reflekterande ytbehandling med textur av diagonala streck.

Polerad

Ljus och reflekterande yta. Det är ett bra sätt att visa upp metallen. Även känd som ljus ytbehandling.

Vertikalt Borstade (Matt)

Icke-reflekterande ytbehandling med en vertikal borstad textur. Denna typ av ytbehandling minskar reflekterandet av metallen. Det ger ett chict utseende när de används tillsammans med polerad yta.

Polerad

Ljus och reflekterande yta. Det är ett bra sätt att visa upp metallen. Även känd som ljus ytbehandling.

Horisontell Borstad (Matt)

Icke-reflekterande yta med en linjär borstad textur. Denna typ av ytbehandling minskar reflekterandet av metallen.

Polerad

Ljus och reflekterande yta. Det är ett bra sätt att visa upp metallen. Även känd som ljus ytbehandling.

Metall borste (Ismatt)

Icke-reflekterande ytbehandling med djupare streck av borstning.

Polerad

Ljus och reflekterande yta. Det är ett bra sätt att visa upp metallen. Även känd som ljus ytbehandling.

Sandblästrad

En grov yta med en kornig konsistens. Det ger en speciell effekt när de används tillsammans med polerad yta.

Diamant Färger

D diamanter är de finaste vita och färglösa; de mest sällsynta färgskalorna och har högsta värdet.

E diamanter är de näst bästa på färgskalan av “färglösa” skalan. E diamanter refereras till som sällsynt vita och exceptionellt fina.

F diamanter är de lägsta på skalan av “färglösa” skalan och anses sällsynta och fina vita diamanter.

G diamanter är de första på skalan av “nästan färglösa”; de är mycket värdefulla. De innehåller vissa spår av vit färg.

H diamanter finns med på “nästan färglösa” skalan och är har viss färg. Färgen på H diamanter kan endast detekteras om de jämförs med andra färglösa diamanter.

I diamanter är lätt tonade och anses vara “nästan färglösa”. Den svaga färgen på I diamanter kan detekteras.

J diamanter anses vara de sista på den “nästan färglösa” graden på skalan. Den svaga vita färgen av J diamanter kan detekteras.

Svagt färglösa diamanter på skalan från K till Z anses vara svagt färgade till färgade diamanter; från ljust gula till gula.

Diamond Colour D Diamond Colour E Diamond Colour F Diamond Colour G Diamond Colour H Diamond Colour I Diamond Colour J Diamond Colour KZ
Diamantslipning

Diamanter i denna kategori har toppbetyg och är mycket sällsynta på grund av sin perfekta interaktion mellan facetter och ljus. Dessa diamanter reflekterar det bästa ljuset och strålar så mest intensivt av alla diamant kategorier.

Diamanter i denna kategori anses ha den bästa slipningen. Interaktionen mellan facetter visar en god balans och ger eld och ljus till en diamant.

Diamanter i denna kategori producerar svag eld och strålar jämfört med de idealiskt slipade diamanterna och ger svag mörkhet.

Diamanter i denna kategori reflekterar begränsad lyster och strålar.

Diamond Cut Signature Diamond Cut Ideal Diamond Cut Very Good Diamond Cut Good
Diamant stenars renhet

Denna klarhetsskala räknas från felfri till felfri från insidan. Dessa diamanter har inte några inneslutningar. Internt felfria diamanter kan endast ha svaga repor externt, som kan tas bort vid polering. Felfria och internt felfria diamanter är mycket sällsynta.

Diamanter med denna klarhet kan innehålla mycket, mycket svaga inneslutningar, som är otroligt svårt att detektera vid 10X förstoringsglas och kan inte ses av ögat.

Diamanter med denna renhet innehåller mycket svaga mindre inneslutningar som kan ses vid 10X förstoringsglas och kan inte ses av ögat.

Diamanter i den här renhetsgruppen inkluderar svaga inneslutningar som kan detekteras vid 10X förstoringsglas.

Diamanter som innehåller svaga inneslutningar som är synliga vid 10X förstoring och kan ses av ögat vid närmare granskning.

Diamanter som innehåller tydliga inneslutningar som kan påverka diamanternas glans. Inlagringar på dessa diamanter kan ses tydligt av ögat.

Diamond Clarity FL - IF Diamond Clarity VVS1 - VVS2 Diamond Clarity VS1 - VS2 Diamond Clarity SI1 - SI2 Diamond Clarity I1 Diamond Clarity I2 - I3
Kedjans längd

Du kan välja mellan två olika längder för din kedja. Vänligen klicka på storleksalternativen ovan för att se skillnaden mellan dem.

Du kan välja mellan två olika längder för din kedja. Vänligen klicka på storleksalternativen ovan för att se skillnaden mellan dem.

Chain Size 45 Chain Size 50

LABB SKAPADE

STENAR

Extraordinära och vackra som natursten smycken ... Lab-skapade diamanter och ädelstenar är den senaste trenden i smycken för att återspegla din stora känsla och känslor.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensiv

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Källa Land:

Thailand,Indien

Karakterisering:

Fair intensity with no ability to reflect light. Basic quality for fine white sapphires.

AA AA
Färgintensitet:

Moderately Intense

Klarhet:

Slightly Visible Inclusions

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Källa Land:

Thailand, India, Mozambique

Karakterisering:

Medium intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Good Reflection

Sällsynthet:

Sällsynt

Källa Land:

Mozambique,Thailand

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta synliga inklusioner

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Källa Land:

Mozambique

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för ametist smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Mörk

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Källa Land:

Thailand,Indien

Karakterisering:

Mörkblå färg utan möjlighet att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina safirer.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Synliga Inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Källa Land:

Thailand, India, Mozambique

Karakterisering:

Medium intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAAAAA
Uppvärmd
Ouppvärmd
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Källa Land:

Mozambique,Thailand

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAAAAAA
Uppvärmd
Ouppvärmd
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta synliga inklusioner

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Källa Land:

Mozambique

Karakterisering:

Mycket intensiv färg tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för safir smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Mörk

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Källa Land:

Thailand,Indien

Karakterisering:

Mörkröd färg utan möjlighet att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina rubiner.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Synliga Inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Källa Land:

Thailand, India, Mozambique

Karakterisering:

Medium intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAAAAA
Uppvärmd
Ouppvärmd
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Källa Land:

Mozambique,Thailand

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAAAAAA
Uppvärmd
Ouppvärmd
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta synliga inklusioner

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Källa Land:

Mozambique

Karakterisering:

Mycket intensiv färg tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för rubin smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Mörk

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Källa Land:

Thailand,Indien

Karakterisering:

Rimligt intensiv har inte möjlighet att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina smaragder.

AA AA
Färgintensitet:

Medium Intensitet

Klarhet:

Synliga Inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Källa Land:

Thailand, India, Mozambique

Karakterisering:

Medium intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAAAAA
Afrika
Colombia
Färgintensitet:

Intense

Klarhet:

Slightly Visible Inclusions

Ljusreflektion:

Good Reflection

Sällsynthet:

Rare

Källa Land:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

High intensity in colour along with high brilliance. May contain very small inclusions that are visible to naked eye.

AAAA AAAAAAAA
Afrika
Colombia
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta synliga inklusioner

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Källa Land:

Mozambique

Karakterisering:

Mycket intensiv färg tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för smaragd smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Källa Land:

Thailand,Indien

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina rosa safir smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Källa Land:

Thailand, India, Mozambique

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Källa Land:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta synliga inklusioner

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Källa Land:

Mozambique

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för rosa safir smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensiv

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Källa Land:

Thailand,Indien

Karakterisering:

Rimligt intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundkvalitet för fina gul safirer.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Källa Land:

Thailand, India, Mozambique

Karakterisering:

Medium intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Källa Land:

Mozambique,Thailand

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta synliga inklusioner

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Källa Land:

Mozambique

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för gul safir smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensiv

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rimligt intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundkvalitet för fina ametystsmycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Medium intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta Inneslutningar

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för ametist smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensiv

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina citrin smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta Inneslutningar

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för citrin smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Mörk

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina granat smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Rare Inclusions

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för granat smycken.

BABY SKY BLUE
SKY BLUE
SWISS BLUE
LONDON BLUE
BABY SKY BLUE BABY SKY BLUE
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina blå topas smycken.

SKY BLUE SKY BLUE
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

SWISS BLUE SWISS BLUE
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

LONDON BLUE LONDON BLUE
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Rare Inclusions

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för blå topas smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina peridot smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Rare Inclusions

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för peridot smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensiv

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina akvamarin smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Sällsynta Inneslutningar

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för akvamarin smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina eld opal smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Rare Inclusions

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för eld opal smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina grön ametist smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Rare Inclusions

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för grön ametist smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet för fina grön turmalin smycken.

AA AA
Färgintensitet:

Måttlig intensitet

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Begränsad reflektion

Sällsynthet:

Mindre Ordinär

Karakterisering:

Måttlig intensitet med kapacitet att reflektera lite ljus. Innehåller små inneslutningar, som kan vara synliga för blotta ögat.

AAA AAA
Färgintensitet:

Intensiv

Klarhet:

Något synliga inneslutningar

Ljusreflektion:

Bra Reflektion

Sällsynthet:

Sällsynt

Karakterisering:

Hög intensitet i färg tillsammans med hög glans. Kan innehålla mycket små inneslutningar som är synliga för blotta ögat.

AAAA AAAA
Färgintensitet:

Mycket Intensiv

Klarhet:

Rare Inclusions

Ljusreflektion:

Hög reflektion

Sällsynthet:

Mycket Sällsynt

Karakterisering:

Mycket hög intensitet tillsammans med extra glans. Svårt att hitta och känd som den bästa kvaliteten för grön turmalin smycken.

A
AA
AAA
AAAA
A A
Färgintensitet:

Rimligt Intensitet

Klarhet:

Opak

Ljusreflektion:

Låg Reflektion

Sällsynthet:

Ordinär

Karakterisering:

Rättvis intensitet utan förmåga att reflektera ljus. Grundläggande kvalitet f