Laddar...

Armbands storleks guide

Armband är en accessoar som används både till vardags och fest, och det reflekterar stilen av både män och kvinnor. För att inte ha några problem när du väljer vilket armband som passar din stil bäst, är det viktigt att hitta rätt storlek. Beroende på en persons vikt, kan storleken på handleden ändras. Det finns även andra faktorer som kan påverka storleken, så som benstruktur eller kön. Vanligtvis har män bredare handleder än kvinnor. För Bangle modeller och tennis armband är det viktigt att du tänker på vilken form din hand har när du sätter på dom.

Vanliga armbands storlekar

Vi förstår att du helst inte mäter någon annans handled med risk för att förstöra överraskningen.

Som tur är med våran 60 dagars bytesrätt kan du enkelt byta armband om du har valt fel storlek.

Standardstorleken på armband för kvinnor är runt 18 cm, medans det är runt 20 cm för män. Det är motsvarar storlek M på Glamiras amrband.

Gratis armband storleksmätare från Glamira

Common Ring Sizes

För dom som har svårt att fastställa den riktiga storleken på armbanden, armbands stolreksmätaren kan fastställa din korrekta storlek. Med fria fraktmöjligheter ger vi våra kunder chansen att få bäst resultat medans de letar efter rätt storlek. Glöm inte att storlek och mått kan variera beroende på vilket märke du föredrar. Därför vill du inte missa chansen att få en gratis armbands storleksmätare, med fri frakt möjlighet.

Skicka oss ett email på service@glamira.se med ditt namn och adress för att få din gratis armbands storleksmätare, som ämne skriv ’beställ en armbands storleksmätare’. Du kan också enkelt fylla i den här blanketten för att ansöka om en gratis armbands storleksmätare. När du har avslutat din ansökan kan det ta upp till 7 dagar för att din armbands storleksmätare att levereras till din adress.

Printable Bracelet Sizer

Armbands storleksmätare för utskrift

Om du har en skrivare hemma så kan du ladda ned den här utskrivbara armbands storleksmätaren i PDF format. Var noga att du inte ändrar formatet under nedladdningen så originalstorleken inte blir påverkad.

Om du fortfarande är osäker på vilken storlek som är bäst för dig så får du gärna kontakta våra experter för att diskutera vidare. Kontakta oss 

Tips för att mäta armbands storlek

  • För tennis och läder armband, se till att du mäter precis ovanför handlovsbenet, och lägg sedan till 1-2 cm. På så sätt ser du till att armbandet varken sitter för löst eller för hårt.
  • Vill du köpa en bangle modell, håll ihop dina fingrar och mät där din hand är som bredast. Sen, med hjälp av den här tabellen från Glamira, bestäm vilken storlek du vill ha.
  • Vi har läderarmband för män. Medans Medium är standardstorleken, så kan du försäkra dig om din storlek med våran storleks tabell.

Armband storlek tabell

Nedanför kan du hitta standardstorleken för armband/bangle armband.

Uk Chart