Laddar...

Förlovningsring Guide

Förlovningsring Guide

Hur mycket borde jag spendera ?

En förlovningsring köps en gång i livet, så den är mycket unik och speciell för köparen och mottagaren. Planerar du att spendera 1 månadslön, 2 månadslön eller mer? Sanningen är att en förlovningsbudget är väldigt relativ och det har inga regler men olika förväntningar. För det första kan du skapa en budget och sedan överväga hennes stil, smak och personlighet. Efter att du bläddrat i mönster, sten och metall alternativ, kolla på priserna och hitta de alternativa stilar som ger den närmaste mängd som du har planerat i ditt sinne. Diamanter är alltid det bästa valet med sin starka och kraftfulla livslängd, men naturligtvis, eftersom det är väldigt sällsynt och unikt, måste du komma ihåg att diamantförlovningsringar kommer att vara ett klick över standarden med sina priser. Den ekonomiska situationen, partners förväntan och meningsfullhet i ringen är de viktigaste faktorerna som du behöver fokusera på. Efter budgetplaneringen, bläddra bland stilar och hitta den mest lämpliga delen medan du överväger hennes individuella stil. Oavsett prislappen, om du redan har lagt upp dig om prisklassen, är det bästa problemet kvar att plocka upp den bästa designen. Du måste vara säker på att du får precis vad hon vill ha och vad du har råd med. Därför, istället för att omge dig med myter, lyssna på din inre röst och hitta den bästa förlovningsringen för din älskade så kommer den att göra henne glad för evigheten.

Vilken metall borde jag föredra ?

ENGAGEMENT RING GUIDE

Detta är ett mycket personligt val eftersom varje kvinna har en annan stil, så först och främst måste du överväga hennes smak, hennes outfit och uppmärksamma hennes smycken bitar design och färger. Om hon är en klassisk älskare, kan ett tidlöst gult guld vara ett bra alternativ. Å andra sidan, om hon gillar moderna mönster, kan vitt guld vara mycket lämpligt för henne. Platina är ett bra val om hon bär ringen varje dag och har också ett aktivt liv. Palladium passar perfekt med sin medkänsla och sin lätta vikt. Om hon är en romantisk prinsessa, kommer den varma rosa tonen av roseguld att göra henne väldigt glad.

Vilken stil borde jag föredra ?

Vilken stil borde jag föredra ? (Vi skulle inte rekommendera den klassiska Solitären. Vi rekommenderar att ni skiljer er från mängen och väljer unika design,sidostenar,halo..osv.) Ring stilen visar din personliga smak och är ett fysiskt bevis på din unika stil och därför känner alla smycken designer och varumärke vikten av brett urval för att möta många olika utseende.

Solitär Pave

Solitär Pave: Om du är en klassisk älskare och en minimalistisk, kommer en enkel men gnistrande Solitär Pave stil att passa dig. De små metallpärlorna och prongarna lägger till en extra gnista till stenen och markerar centrallenen perfekt. Du kan få en modern eller vintage stil enligt din smak med en Solitär Pave.

Se Ringar Med Solitär Pave Stil  
Halo

Halo: Är du den som följer trender och en mode följare och också delikat ? En Halo stil måste vara ditt val. Halo-stilen skapar ett större mittstenutseende och förbättrar glansen med sidostenar.

Se Ringar Med Halo Stil  
Flower

Blomma: Gillar du eleganta och snygga blommodeller, men är du också en fan av uppseendeväckande mönster? Blomkollektionen hjälper dig att få en unik look med många dimensioner. Om du har små och eleganta händer eller fingrar presenterar de mjuka modellerna en graciös look.

Se Ringar Med Flower Stil  
Exclusive

Exklusiv: Om du är äventyrlig, kreativ och friluftsfull, kommer den exklusiva kollektionen att uppfylla dina förväntningar. Vi vet att skönheten står i detaljer, de delikat utformade mönster kommer att bidra till att visa framträdandet av mittenstenen.

Se Ringar Med Exclusive Stil  
Tension

Tension: Om ett modernt utseende är beskrivningen av din stil, kommer det unika utseendet och förtrollande ljuset av spänningsdesign med minimal metallomgivning att passa dig väldigt bra.

Se Ringar Med Tension Stil  
3 & 5 Stones

3 & 5 Stones: 3-stens förlovningsring är symbolen för ditt förflutna, nutid och framtid, så dess budskap är tidlöst och evigt. Accentstenarna kan vara antingen samma stenstorlek eller kan vara mindre än mittstenen. Om du gillar gnistrande modeller kan 5 stenringstil vara ditt val eftersom designen ger maximal glans och en iögonfallande ljusreflektion.

Se Ringar Med 3 & 5 Sten 
Side Stone

Sidosten: Är allt du vill ha mer glöd och mer glans för din stil? Om du gillar att vara en stjärna och älskar att alla huvuden vridas runt dig, här har du sidostensurvalet för dig. Det uppmärksamhetsfulla utseendet leder ögonen mot på mittstenen och skapar en märkbar glittring på dig.

Se Ringar Med Sidosten Stil  
Design Solitaire

Solitär Design: Om icke-traditionella och unika stilar är attraktiva för dig, kommer den moderna touchen av designens solitär samling att göra det möjligt att skapa din idealiska modell. Bryt de klassiska reglerna och starta en ny rörelse genom att skapa en ultramodern stil.

Se Ringar Med Designad Solitär Stil  
Pearl

Pärla: Om du är en trendsättare och alltid skiljer dig från mängden, väntar de andfådda pärlringarna på dig. Den tidlösa och eleganta pärlan kommer att vara vid din sida för alltid och kommer att lägga till ett sofistikerat utseende. Du kan kombinera dina pärlor med färgade ädelstenar eller en klassisk diamant.

Se Ringar Med Pärla Stil  

Vilken sten skulle jag föredra?

Stenfärgen spelar en stor roll i din personliga preferens och det är väldigt viktigt att välja rätt sten. Utforska den hemliga betydelsen av ädelstenar för att göra din förlovningsring extra speciell.

Diamant

Diamant: Diamantens rena skönhet och oskuld kommer att ta dig andan. Den fantastiska glittrande och tidlösa skönheten har prydts av kvinnor i århundraden. Den enkla och oskyldiga skönheten i diamanter kommer säkert att göra din förlovningsring en speciell.

Se Förlovningsringar Med Diamant 
Svart Diamant

Svart Diamant: Uttrycklig och extraordinära ... Det soliga utseendet och den starka önskan om svart nyans symboliserar stabiliteten. Om du har en viss och en panna stil, kommer svart diamant definitivt att göra dig glad med sitt mystiska utseende. Om du har ett modernt eller sofistikerat utseende, kommer den här tidlösa fashionabla färgen att öka förtroendet och stilen till din ande.

Se Förlovningsringar Med Svart Diamant  
Smaragd

Smaragd: Vi kallar alla vårälskare här! Den unika och djupgröna är symbolen för kärlek och återfödelse. Vi kallar alla artister och kreativa människor här, eftersom smaragdförlovningsringen blir deras favorit! Smaragd är också symbolen på ett lyckligt och framgångsrikt äktenskap.

Se Förlovningsringar Med Smaragd  
Safir

Safir: Den mycket mättade blå tonen är betydelsen av lojalitet och förtroende. Den fantastiska djupa blåen skapar en ultimat charm och en lugn känsla med sin vattna känsla och djupa havsblå färg. Om du har förtroende och styrka är det här din sten.

Se Förlovningsringar Med Safir  
Rubin

Rubin: Starka känslor och de vackraste kärleksstormen ... Rubin lägger passion och kunglighet till din förlovningsring. Den djupa röda vibrationen skapar rikedom och en nödvändig skönhet. Om du har en ambitiös och utåtriktad personlighet är rubin definitivt för dig.Det är symbolen på ovillkorlig kärlek och sann passion.

Se Förlovningsringar Med Rubin  
Vit Safir

Vit Safir: Om adeln, klassisk och mystisk beskriver dig, är denna färglösa och tidlösa elegans allting. Om du har en inre harmoni och tar med dig denna harmoni till varje ställe du går, är vit safir ett perfekt val.

Se Förlovningsringar Med Vit Safir  
Ametist

Ametist: Den mystiska lila blicken har en mycket hög energi och skapar en bra kombination med vitt guld, palladium eller platina. Om du gillar ett starkt och ett modernt utseende, kan du kolla vår Ametyst kollektion.

Se Förlovningsringar Med Ametist  
Citrin

Citrin: Om du har en hög energi, måste den ljusa glansen av citrin vara ditt val. Färgskärmen är som en present från solen och gör ditt uttalande båld och starkt. Om du har en optimistisk och social karaktär, kommer denna graciösa sten att lyfta upp din personlighet.

Se Förlovningsringar Med Citrin 
Blue Topaz

Blå Topas: Om du gillar ljusa och starka blå nyanser, kommer blå topas att lägga extra uppmärksamhet på din förlovningsring. Den unika gnistan kommer att hålla alla ögon på dig och den förföriska blåglansen blir symbolen på din lojalitet.

Se Förlovningsringar Med Blå Topas 
Garnet

Granat: Den mest eleganta röda nyansen skapar ett mycket intensivt och starkt uttalande. Det är livets färg och vitalitet, så om du har en mycket hög livsenergi, en stor kärlek till livet och stödja den med din eviga kärlek, granat är din sten. Garnet är en livslång romantik för din sanna kärlek.

Se Förlovningsringar Med Granat 
Peridot

Peridot: En sagakraft och ljusreflektionen kommer att fånga dig om du gillar gröngul färgtoner. Jordtonen kommer att påminna dig om moderens natur och hennes mållösa skönhet. Det har också ett hemligt budskap mellan dig och din älskade som är "Jag litar på och älskar dig".

Se Förlovningsringar Med Peridot 
Akvamarin

Akvamarin: Den fantastiska blåfärgen och ljusstyrkan i djupblå nyans skapar en perfekt matchning med vilken metallfärg som helst. Det iögonfallande färska utseendet tar dig till ett smidigt ögonblick med sin eleganta skönhet. Den tropiska havsblå är uttrycket för din kärlek.

Se Förlovningsringar Med Akvamarin 
Eld Opal

Eld Opal: Den djupa orange färgen har en stark vibration av nyanser och det påminner oss om den romantiska solnedgångstiden nära havet. Dess höga energi ger en positiv känsla till våra själar. Det är också symbolen på varaktig lycka och passar kreativa drömmare. Om du följer dina drömmar och är alltid positiv, oavsett var du är, kommer en Eld Opal förlovningsring att vara din största supporter.

Se Förlovningsringar Med Eld Opal 
Grön ametist

Grön ametist: Den ljusgröna nyansen är symbolen för förnyelse och om du gillar en fantastisk än en sällsynt look, är den gröna ametist ett mycket bra alternativ för dig. Det nya kapitlet i ditt liv och också en ny början. Om din personlighet alltid välkomnar de nya utmaningarna, passar den gröna ametist dig mycket bra med sin vackra sällsynta färgton och den mening det bär.

Se Förlovningsringar Med Grön ametist 
Grön Turmalin

Grön Turmalin: Om du har en glad ande och om du balanserar din omgivning, kommer den gröna nyansen av grön turmalin att slutföra din karaktär. Fira det största ögonblicket i ditt liv med en grön turmalin förlovningsring.

Se Förlovningsringar Med Grön Turmalin 
Pink Tourmaline

Rosa turmalin: Den romantiska men ljusa vibrationen av rosa kommer att fånga dig vid första ögonkastet. Det är färgen på ren kärlek och den sötaste rosa tonen som du någonsin kan hitta. Om du har en fin och vacker stil, erbjuder rosa turmalin förlovningsring mycket! Det är också en ständig påminnelse om din djupa kärlek.

Se Förlovningsringar Med Rosa turmalin 
Rose Quartz

Rosa Kvarts: Den släta och mjuka rosa färgen kommer att skapa ett romantiskt utseende på dig. Inte för mycket uppmärksamhet, men lätt att känna igen! Den rosa kvarts lugn energi är som en hamn som du alltid vill skydda precis som ditt förhållande. Om du är en riktig romantiker, behåll detta vackra ögonblick i din förlovningsring för evigt med en rosa kvarts.

Se Förlovningsringar Med Rosa Kvarts 
Gul Safir

Gul Safir: Den ljusa gula elden kommer att väcka alla dina sinnen med sin glans. Det är dags att visa din kreativa och intellektuella energi. Om du har en stark och en modig personlighet kommer den rika gula nyansen att återkalla alla dina känslor.

Se Förlovningsringar Med Gul Safir 
Rökkvarts

Rökkvarts: Stenfärgets mysterium kommer att ge ett unikt utseende till din förlovningsring. Det ger bäraren en naturlig känsla med sin varma kaffeton. Den har ett jordiskt utseende så alla naturälskare kan bära denna sten och hedra moderens natur. Inte för prickigt eftersom det är dags att gräva!

Se Förlovningsringar Med Rökkvarts 
Tanzanit

Tanzanit: Den här enastående ädelstenen är mycket unik och om du gillar sällsynta, vackra och iögonfallande stycken, måste tanzanit vara ditt val. Den djupare och rikare färgskärmen skapar stor skillnad på din förlovningsring. Dess unika är bedårande och den fantastiska färgskärmen är fantastisk. Om du gillar extraordinärt kommer tanzanit att förvåna dig och din älskade.

Se Förlovningsringar Med Tanzanit