Laddar...

VARFÖR SKA MAN VÄLJA GLAMIRA?

Obegränsat val av ädelstenar

Här på GLAMIRA kan du välja bland ett så otroligt stort utbud av smycken med olika ädelstenar och variationer i sina färger. Vi försöker nå alla olika smaker och stilar, så våra kunder har gott om alternativ att välja mellan. Bland den mer traditionella vita diamanten till våra nyaste kategorier av färgade diamanter, eller mörka nyanser av ädelstenar som London Blue Topaz - är du säker på att hitta den perfekta passformen för dig själv.

Olika Stilar

GLAMIRA-designers strävar alltid efter att erbjuda så många möjligheter till våra kunder som möjligt. Det är därför vi på vår hemsida kan hitta överväldigande mängd olika stilar med smycken, som gensvar på varje smak.

Åratal av erfarenhet

Tack vare många års professionell attityd och strävar efter att ständigt förbättra vårt arbete har GLAMIRA spridit sig genom många länder och har avdelningar över hela världen. Beställning från oss försäkrar smycken som visar engagemang i fältet och års erfarenhet.

Kvalitetsbedömning av professionella

GLAMIRA ser till att alla våra smycken är av bästa kvalitet. Varje produkt passerar en mycket strikt kontroll av vårt team av proffs. Varje detalj i våra smycken är skapad och producerad med den mest delikata vården och uppmärksamheten, samtidigt som vi utnyttjar årens erfarenhet och djup kunskap inom området.

Olika Betalningsmetoder

GLAMIRA försöker göra beställningsprocessen så smidig och bekväm som möjligt. Vi erbjuder olika betalningsmetoder så att du kan välja den som passar dig.

Etiska försäkrade platser

GLAMIRA arbetar endast med etiska och reglerade ädelsten gruvområden. Medan du köper smycken här kan du vara säker på att ädelstenarna inte kom från konfliktzonerna och bara från de mest tillförlitliga källorna.

Snabb Gratis Frakt

GLAMIRA ger en försäkrad, snabb och fri leverans till din adress. Vi arbetar med pålitliga leveransföretag som ser till att din beställning når dig säkert och på kortast möjliga tid.

Certifikation

Våra kunder är försedda med den godkända GL-certifieringen samt möjligheten att beställa GIA-certifikat för diamant smycken.

Beställ utan risk

Medan du beställer här hos GLAMIRA kan du vara säker på att du inte tar några risker. Vi ger våra kunder möjlighet att returnera inom 60 dagar så att du är säker på att köpa smycken som passar dig utan tvekan i huvudet. Du borde inte vara orolig för att en ring är stor, eftersom du har möjlighet att ändra storleken på din ring gratis en gång inom 60 dagar. Utöver detta är livstidsgarantin som vi tillhandahåller ett solidt bevis för det förtroende vi ställer på vår kvalitet och service.