Laddar...

Säkertspolicy

Vi säkrar vår hemsida och andra system genom att använda tekniska och organisatoriska åtgärder mot förlust, förstörelse, tillgång, ändring eller distribution av dina uppgifter av obehöriga tredje parter. Detta görs så att vi kan se till att du känner dig trygg när du surfar på vår webbplats. För oss är det viktigt att din integritet skyddas. De uppgifterna du lämnar till oss kommer endast att fungera för att behandla din beställning och kommer inte att delas med andra parter, vare sig det är för kommersiell användning eller någon annan misstänkt aktivitet.

Genom att beställa hos oss godkänner du användningen av vår integritetspolicy och att de uppgifter du delar med oss kommer att användas för att säkerställa din kundnöjdhet, såsom att bekräfta och spåra din beställning, jämföra informationen för avvikelser, förhindra bedrägliga aktiviteter, identifiera dina produkt- och tjänstepreferenser och ge dig användbara riktlinjer för hur du får dem och andra aktiviteter som tjänar till att bevisa för en tillfredsställande kundupplevelse.

SSL

Vi ser till att dina uppgifter hanteras konfidentiellt och krypteras med SSL (Secure-Socket-Layer) säker serverprogramvara. Den krypterade informationen om din order, ditt namn, adress, kreditkort eller bankuppgifter kan inte läsas av någon annan tredje part. Detta noteras med ett litet "lås" -ikon för vilken webbplats som helst som använder SSL och ligger i början av adressfältet precis innan webbadressen

Datasäkerhet

Vi garanterar säkerheten för dina kortnummer, transaktioner, personnummer och annan form av personuppgifter eftersom de kommer att skickas säkert mellan dig som kund och vår domain. Tack vare SSL-säkerhetstekniken, som tjänar till att överföra information mellan en klient och en server, utan att det läckas ut till någon annan tredje part och säkerställer överförda uppgifter, används den endast för de ändamål som kunden har kommit överens om att surfa på respektive websidan.

PCI Överenskommelse

GLAMIRA hosts all data securely with a PCI (Payment Card Industry) Compliant hosting provider. Vi är som ett mycket erfaret företag medvetna om hur viktigt det är för kunden att känna sig trygga när de köper på nätet och vi bekräftar att säkra deras data och speciellt kreditkortsinformation är väsentlig för ett framgångsrikt företag. PCI-överenskommelsen tjänar till att optimera säkerheten för alla kort, vare sig det är kredit, debit eller till och med kontokort. Det här är en uppsättning välkända och accepterade policyer som alla är gjorda för att skydda personuppgifter hos en klient och garanterar deras säkerhet medan de surfar och betalar online. Det skyddar också mot missbruk av personliga och betalningsdetaljer.