Laddar...

AVTALSSLUT

Lagliga rättigheter för Ångerrätt

Du har rätt att upphäva din beställning inom 14 dagar från det att din beställning har levererats. Du måste skicka din anmälan om upphävning till oss skriftligen (det vill säga med brev, e-post eller fax). Om du vill garantera att uttagningen sker inom den angivna tiden är det nödvändigt att du antingen skickar din anmälan eller returnerar varorna inom 14 dagar.

Uttag ska adresseras till :

Glamira.se
GLMR EOOD
Blvd. Andrei Lyapchev №1A,
1756, Sofia, Bulgaria

Fax: + 49 7131/39419-23
Email: service@glamira.se

Konsekvenser av Upphävning

Om annulleringen är lyckad ska varor, tjänster eller pengar som lämnas av någon av parterna returneras och eventuella medel som kan ha ackumulerats ska frisläppas. Om varorna har skadats efter leveransen måste kunden betala ersättning för skadade varan. För att förhindra att ersätta skador, rekommenderar vi att du inte använder varorna på något sätt som kan sänka deras värde. Om du är skyldig till ersättning till följd av skador på produkterna kommer det att dras av från det belopp som kommer att återbetalas.

Ångerrätten gäller inte för varor som nämns nedan:

Varor som har framställts enligt kundens specifikationer eller skräddarsytts efter önskemål, varor som på grund av sitt tillstånd inte lämpar sig för att skickas tillbaka och varor som är föremål för snabba förfall eller utgång.