Laddar...

Prissättningspolicy

Vår prissättningspolitik reflekterar målet att behålla det bästa priset på marknaden, samtidigt som det erbjuder hög kvalitet. GLAMIRA står stolt bakom sina produkter och erbjuder oändlig variation i mönster och modifieringsmöjligheter. Vårt mål är att hålla våra priser så låga som möjligt utan att påverka kvaliteten på produkterna.

GLAMIRA dirfts online och undviker många onödiga kostnader, medan många återförsäljare är skyldiga att ha höga kostnader för drift i fysiska butiker.

Hur håller vi våra priser låga?

  • Etablerad rötter i smyckenhandel - Med en bakgrund av två decennier i online smyckenhandel vet vi hur vi ska hantera våra kostnader på alla nivåer.

  • Direkt från källan - Alla ädelstenar och smycken. Varje steg i en typisk detaljhandel påverkar produktens slutpris. Vi är tillverkaren, som täcker alla faser som är involverade i processen, från första början på penna på papperet, tills produkten levereras till en kurir. Genom att avstå från återförsäljare, importörer, grossister och high street-butiker kan vi ge stora besparingar till våra kunder.

  • Långsiktigt samarbete med pålitliga leverantörer - Att upptäcka bästa materialkällor och upprätthålla sunda relationer med leverantörer gör det möjligt för oss att spara på de kostnader som behövs för produktion vilket resulterar i ett rimligt slutproduktpris. Redan etablerade långsiktiga kopplingar mellan med pålitliga källor för bästa kvalitet råmaterial gör att vi kan erbjuda ett av de bästa priserna på marknaden idag.

  • Fördelar med online drift - Gör det möjligt att spara utgifter för anläggningar, underhåll och sysselsättning som skulle behövas för en fysisk butik, vilket annars skulle reflektera över slutkursen på produkterna.

  • Inga lager - Få vad du vill ha, inte vad vi har - Eftersom vi tillverkar varje beställning från början enligt dina önskemål och anpassning, leder det till klokt utnyttjande av material och vi sparar av lagringskostnader eftersom vi inte arbetar med lager. Vi kan erbjuda bästa möjliga uppgörelse för den budget du ägnar åt, och ger dessutom möjlighet till metall, sten, karat, storlek och andra alternativ.

    Vi satsar på att erbjuda de bästa priserna tillsammans med högkvalitativa produkter för våra kunder. För att uppnå detta mål kan vi inte producera flera produkter för våra kunder för jämförelseändamål. GLAMIRA har rätt att avbryta en eller flera produkter på en beställning vid jämförelseköp.

  • Inhemska experter - designer, gemologist, smycken experter som identifierar materialet och dess kvalitet (metaller och stenar), skapar nya konstruktioner och tillverkar alla tillsammans under ett namn utan extra driftskostnad.

  • Inga dolda avgifter - Du anpassar din produkt genom att välja alla variabler på egen hand. Vi lägger inte till orealistiska kostnader i vårt produktpris, så du betalar bara för värdet av det du köper.

Klicka här för att läsa mer om vår etiska sourcingpolicy