x
 
   
AKVAMARIN SMYCKEN

Akvamarin

Akvamarin stenen ( namnet är hämtat från det Latinska orden 'aqua' (vatten) och 'mare' (hav).) är känd som "kungen av ädelstenar". Som namnet indikerar, har ädelstenen en ljust aqua blå färg.

AKVAMARIN FÖRLOVNINGSRINGAR

AKVAMARIN FÖRLOVNINGSRINGAR

AKVAMARIN ÖRHÄNGEN

AKVAMARIN ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Akvamarin

Akvamarin stenen ( namnet är hämtat från det Latinska orden 'aqua' (vatten) och 'mare' (hav).) är känd som "kungen av ädelstenar". Som namnet indikerar, har ädelstenen en ljust aqua blå färg. Klassad som halvädelsten och som medlem i beryll familjen, Akvamarin kan i största del finnas i Sydamerikanska länder. Å andra sidan, till och med idag, vid flera tillfällen, så har sensationellt stora akvamarin sett sitt ljus i Brasilien.

Stenen har ingen immunitet mot värme, så den bör inte utsättas för mycket värme om den ska kunna hålla sin ljusstyrka av dess vackra blå toner, som den är känd och populär för. Förutom sin färg, har den en speciell konsistens som reflekterar både det naturliga och konstgjorda ljuset perfekt. Som många andra ädelstenar, har den också setts i legender och myter relaterade till vattnet och sjöjungfrur. Dessutom, vad det gäller astrologiska koncept, är den Mars månads Sten och Vattumannens sten.

GLAMIRA möter denna unika ton med special design i akvamarin smycken. Genom att välja akvamarin endast av AAA kvalitet, inbjuder GLAMIRA dig att känna vattnets styrka med de olika tonerna av akvamarin från ljust grön till starkt blå. Om du lyssnar till akvamarin örhängena, så kan du höra sjöjungfrurna sjunga högt! GLAMIRA designar en havsvärld där du kan dyka in i djupet och hitta de unika smyckena. Låt dropparna bli solitära akvamarin hängsmycken runt din hals, eller hitta akvamarin ringar kombinerade med andra ädelstenar just för dig gömd i en mystisk kista i åratal djupt under havsytan… Här finns ett land där du kan individualisera akvamarin i alla möjliga designer med du känner dig fräsch både i kropp och själ! Här kan du skriva din egen myt!