x
 
   
Ametist Smycken

Ametist

Ametist stenen är en halvädelsten med olika färgkombinationer från ljust violett till rikt lila och till grön.

Ametist Förlovningsringar

Ametist Förlovningsringar

Ametist Örhängen

Ametist Örhängen

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Ametist

Ametist stenen är en halvädelsten med olika färgkombinationer från ljust violett till rikt lila och till grön. Den har fått sin färg från järnföroreningar i sin kristallstruktur. Ädelstenen är en medlem av Kvarts familjen. Medan den kan hittas och brytas i rikliga mängder i Minas Gerais regionen i Brasilien, kan stenen också brytas i Madagaskar, Sri Lanka och även i den Österrikiska Maissau. Dessutom, är Ametisten den officiella statsädelstenen för Södra Carolina.

Ametist (namnet kommer från det grekiska ordet "amethystos”, som betyder "inte rusig") har spelat huvudrollen i många myter och religioner såsom Kristna, Buddhistiska och Grekiska mytologier sen urminnes tider. Den är känd för sin helande kraft, representerar lugn och balans. Vad det gäller astrologi, så är den februaris födelsesten och fiskarnas sten.

Den har en rik och intensiv färg som kan förändras beroende på ljuset, Ametisten är en av de mest anmärkningsvärda av stenarna som integrerats i GLAMIRA design. Föreställ dig ett smycke i fantasivärlden som visar nya färger beroende på ljuset i din sinnesstämning! Det är på så vis som du kan individualisera smycken med Ametist hos GLAMIRA. Du kan individualisera dina ametist ringar till att svepa den färgrika auran från naturen runt ditt finger. Eller kan du finna det ametist halsband som visar ditt hjärtas ömhet för världen runtomkring dig. Den Varma och episka relationen mellan stenen och GLAMIRAs design kommer att, å andra sidan, berätta den mest värdefulla sagan för dina öron via ametist örhängen! Antingen separat eller i kombination med andra ädelstenar, kan Ametisten användas av män hos GLAMIRA för att knäppa manschetterna. Ametist manschettknappar kommer att ha namnet skrivet för hand med legenden med karisma och stil. På det hela taget, så kommer du på att all magik och charm har samlats i en ädelsten och paketerats för att bli din!