x
 
   
Granat Smycken

Granaten

Granaten har en kemisk struktur kombinerad av nära relaterade mineraler som har liknande fysiska och kristallina egenskaper. Tillhörande silikat familjen, är stenen halvädel och har en brun-röd färg.

GRANAT FÖRLOVNINGSRINGAR

GRANAT FÖRLOVNINGSRINGAR

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Granaten

Granaten har en kemisk struktur kombinerad av nära relaterade mineraler som har liknande fysiska och kristallina egenskaper. Tillhörande silikat familjen, är stenen halvädel och har en brun-röd färg. Namnet Granat har sina rötter från 1300-talet och härstammar från ordet granat (“rött granatäpple”). Granaten var den mest använda ädelstenen i det senare Antika Romerska riket för att pryda vapen, smycken och kläder för riddare, härskare och kungar. Den var känd som symbol för Riddare förtjänster.

Populariteten har den behållit på dagens smyckesmarknader. Den används för att göra ett dominant och äventyrligt intryck när den bärs på fingrar eller i öronen. Den bryts i många länder inklusive Argentina, Brasilien och Tyskland. Det är den traditionella stenen för Tvilling och månads sten för januari.

Hos oss har vi kvalitet som första prioritet, GLAMIRA väljer granater av AAA kvalitet och processar dem för att skapa annorlunda granat smycken i ringar, halsband, örhängen, förlovningsringar, armband och många andra smycken för kvinnor, män och barn. Den anses vara stenen för passionerad tillgivenhet, Granaten används för att visa kärlekens styrka hos GLAMIRA! För att sprida dess ljus, kan du individualisera den genom att skapa en granat ring omgiven av inlagda micropavé diamanter. Kombinationen av granat och diamanter kommer att ge dig den charmerande, smickrande kontrasterna som ger stimulans när speciellt diamant, granat och guld används tillsammans i en design. Du kan låta bitar av granatäpplen hänga i dina örsnibbar som ett par granat örhängen. Hos GLAMIRA, kan du också skapa en-av-sitt-slag granat halsband. Med GLAMIRAs enkla upplevelse att skräddarsy en produkt, kan du skapa det smycke som så perfekt visar ditt naturliga jag!