x
 
   
SWAROVSKI KRISTALL Jewellery

SWAROVSKI KRISTALL

Swarovski är en liten del av kristall format av glas och silikonoxid puder som smälts samman, slipad till släta och hårda vinklar med högteknologi.

SWAROVSKI KRISTALL FÖRLOVNINGSRINGAR

SWAROVSKI KRISTALL
FÖRLOVNINGSRINGAR

SWAROVSKI KRISTALL HALSBAND

SWAROVSKI KRISTALL HALSBAND

SWAROVSKI KRISTALL ÖRHÄNGEN

SWAROVSKI KRISTALL ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

SWAROVSKI CRYSTAL

Swarovski är en liten del av kristall format av glas och silikonoxid puder som smälts samman, slipad till släta och hårda vinklar med högteknologi. Kristallerna är vanligtvis intensifierade med ett ytlager som täcker ytan, vilket gör att de får liknande lyster med en diamant. Förutom sin originella briljans, rena konsistens, och felfria kvalitet, så vad som urskiljer den från de andra är att dess slipning ger en skinande likhet som liknar diamanten när den utsätts för ljus. De är handgjorda ädelstenar med precisions slipning av vackra, högkvalitets glaskristaller som innehåller kvarts, sand, och mineraler. Swarovski kristaller är produkterna av en mycket specialiserad tillverkningsprocess som gör att de får en spektral briljans. Tillverkade till att bli perfekta vad det gäller kvalitet, färg, storlek och form, Swarovski har ett utmärkande sätt att fånga materialen, detta kombinerat med en tillagd ny dimension av briljans som läggs på.

GLAMIRA ger plats för mörkblå, grön, röd och opak former i sina Swarovski smycken för örhängen, halsband, armband, manschettknappar och alla andra design. Du kan kombinera alla färger av Swarovski med andra ädelstenar och halvädelstenar, och sedan sätta dom i guld eller silver skelett och skapa en Swarovski ring. Dessutom, kan du njuta av att ändra detaljerna på ett armband såsom du själv önskar och resultatet kommer att vara ett unikt Swarovski armband till dig själv eller någon annan speciell person. Du kan framhäva de utsökta färgerna och skönheten I kristallerna i dina individuella Swarovski örhängen. Med valet att skräddarsy, kan du få allt I ett nötskal, GLAMIRA kommer att reta din kreativa aptit!