x
 
   
ORANGE SAFIR

ORANGE SAFIR

En speciell färg för att förbättra speciella egenskaper ... Låt den här stenen av visdom, kreativitet och sensualitet spela en viktig roll i ditt liv.

Förlovningsring Orange Safir

Förlovningsring
Orange Safir

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG

ORANGE SAFIR

Orange Safir är en mycket stark kristall för författare, sångare och artister, eller någon som vill uttrycka sina djupaste känslor, tankar och sanningar på det mest kreativa sättet. Det kommer att framföra en gudomlig inspiration och vägleda dig för att få din andliga vision till manifestation. Orange Safir kommer att utöva en livskraft som också kommer att förbättra din sexuella energi och lust, vilket avsevärt ökar din fertilitet. Den här kristallen är väldigt lugnande mot hjärtat och sinnet. Du kommer bli av med dina oönskade tankar av någon form av mental spänning. Den kommer även uppmuntra ditt sinne att vara öppen för skönhet och underverk av livet, vilket ger ljus och glädje och återställer balansen tillbaka i din kropp.
Orange Safir aktiverar och renar din andra chakra. Det kommer att styra energiflödet av information från din kropp till ditt sinne och från ditt sinne till din kropp. Det är en kristall av hänryckning, salighet och övergivande. Den kommer förbättra din vision och öppna ditt sinne för inspiration, vilket kommer att förbättra din kommunikation med omvärlden. Den orangea safiren kommer se till att ditt kreativa uttryck är anpassat för ditt hjärta och att dina manifestationer bara tjänar det bästa.
Orange Safir kommer ge dig energi av glädje och vänskap. Den kommer att ge mer glädje i kärlek och romantik, så väl som familjebandet.