x
 
   
Rosa Turmalin Smycken

Rosa turmalin

Rosa turmalin ädelstenen (betyder “en blandfärgad ädelsten,”), är en av halvädelstenarna, och har ett brett urval av färger, även känd som kameleonten av ädelstenar.

ROSA TURMALIN FÖRLOVNINGSRINGAR

ROSA TURMALIN
FÖRLOVNINGSRINGAR

ROSA TURMALIN ÖRHÄNGEN

ROSA TURMALIN ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Rosa turmalin

Rosa turmalin ädelstenen (betyder “en blandfärgad ädelsten,”), är en av halvädelstenarna, och har ett brett urval av färger, även känd som kameleonten av ädelstenar. Dess färg varierar från ljust rosa till en mjuk, delikat pastellrosa och kan ändras beroende på storleken på stenen eller hur den kombineras med legeringar eller andra ädelstenar. Till exempel, om du sätter den på vitguld eller silver, blir färgen mer skinande. Som dess färg, är också den kemiska strukturen komplex och annorlunda; en kombination av aluminium borosilikat blandat med järn, magnesium, eller andra olika metaller. Den kallas också rubellit, Rosa Turmalin kan ses i antika källor, speciellt i Egyptiska. En egyptisk legend nämner hur den Rosa Turmalinen gör sin resa från jordens undre mittpunkt till solen genom att passera över en regnbåge och ta med sig dess färg och göra den till sin egen. Rosa Turmalin gruvor finns huvudsakligen i USA, Brasilien, och Sri Lanka. Den är oktober månads sten och stenen för stjärntecknet Skorpion.

GLAMIRA erbjuder AAA kvalitets rosa turmalin ädelstenar för dig och väljer de mest utsökta och speciella färger som sätts i unika rosa turmalin smycken i ringar för kvinnor, barn och män, örhängen, halsband och hängsmycken, armband, förlovningsringar. Den har olika nyanser av godisfärgad rosa, ädelstenen används för alla olika design från traditionella till moderna och nutida stilar. Du kan individualisera en guld rosa turmalin ring till att fånga den fantastiska färgen från regnbågen, eller kan du beställa rosa turmalin förlovningsringar till att bygga stegen till kärlekens sol! Vare sig det är ett solitärt hängsmycke eller kombinerat med andra utsökta stenar, individualiserar du ett rosa turmalin halsband genom att använda GLAMIRAs enkla skräddarsydda val till att skapa ett exklusivt smycke. Dessutom, är det en ideell ädelsten för rosa turmalin örhängen till att hylla de ljud som du hör från Jordens undre och för rosa turmalin armband för att visa dina regnbågsfärger i den tråkiga atmosfären i vardagslivet! För att göra en lång historia kort så ger GLAMIRA friheten och lämnar rosa turmalin i dina händer för dig att skapa din egna moderna saga och göra dig själv till en nutida “Den-Där-Tjejen” i berättelsen!