x
 
   

Rubin

Rubinen är en ädelsten och medlem av de fyra största ädelstenarna som inkluderar diamant, smaragd och safir.

 

Rubinen är en ädelsten och medlem av de fyra största ädelstenarna som inkluderar diamant, smaragd och safir. Den är hård, slitstark och sällsynt, Rubin är en typ av mineraler som kallas Korund som Safiren. Dess blodröda färg beror på substansen Krom som den har i sin kemiska struktur. Rubin ädelstenar finner man vanligtvis på Burma där världens mest rena rubiner bryts. Thailand, Kenya, Indien, Pakistan, Sri Lanka, Afghanistan, Kambodja, Tanzania, Australien och USA är andra platser som också har gruvor.
RUBIN FÖRLOVNINGSRINGAR
Enligt historien, så användes rubinen första gången under 480 f.Kr. av greker och romare. Å andra sidan, användes den av många stammar speciellt av Hinduer som ornament. I Hinduisk kultur, associerades Rubinen med vitalitet och kunglighet. Den ansågs reflektera Kärlek som kommer från hjärtat, vilket gör denna sten till den perfekta rubin bröllopsgåvorna för hängivna älskare, sen den upptäcktes för över 2,000 år sedan. Den är juli månads sten, Rubinen är också stjärntecknet Skorpionens sten.
För GLAMIRA, är tumregeln vid val av de korrekta stenarna de 4C: a för rubin smycken. GLAMIRA levererar rubinerna av hög kvalitet och använder dem till unika kreationer av örhängen, ringar, halsband, rubin manschettknappar och många andra smycken.
RUBIN HALSBAND
Rubinen, på grund av sin struktur skiljer sig från andra juveler, den vill ha dagsljus för att visa sin briljanta strålning. Nu bjuder GLAMIRA in dig till att kombinera ditt ljus med hjälp av rubinen för att sprida en intensiv skönhet. Och du konfigurerar den i GLAMIRA online juvelbutik kan du få speciella mästerverk såsom rubin örhängen och rubin halsband. Dessutom, anses det vara tradition att den hjälper bäraren att ta viktiga beslut i livet när den bärs på vänster hand. Så du kan välja en rubin ring från GLAMIRA till att visa din makt vad det gäller att fatta beslut! Eller kan du ta ytterligare ett steg och lägga till en diamant i din ring. Denna rubin och diamant ring kommer att reflektera din skönhet och starka personlighet på samma gång.
RUBIN ÖRHÄNGEN
REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA