x
 
   
Citrin Smycken

Citrin

Citrin stenen har en gul nyans som skapas av en kombination av högt tryck och hög temperatur vid formationen med mangan och titan.

CITRIN FÖRLOVNINGSRINGAR

CITRIN FÖRLOVNINGSRINGAR

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Citrin

Citrin stenen har en gul nyans som skapas av en kombination av högt tryck och hög temperatur vid formationen med mangan och titan. Färgen varierar från pastellgul till en mörkare brunaktigt orange. Den är medlem i Kvartsfamiljen, ädelstenen är sällsynt, ren och glänsande i sin struktur. I många år, var den populär som solsten i den grekiska och romerska tron där den var känd för att vara en symbol för solen. Citrin finns och bryts i Sydamerika, speciellt i den södra delen av kontinenten: Brasilien och Bolivia. Det är stenen för Tvillingen och månads sten för november.

GLAMIRA väljer AAA kvalitets stenar till att användas till citrin smycken; örhängen, ringar, halsband och hängsmycken, armband, förlovningsringar och manschettknappar och i alla smycken för barn. I online affären, kan du individualisera det smycke du väljer med citrin som får fram solens strålar i det du har på dig. När den sätts i speciellt platina, silver och vitguld, kommer du observera att stenen visar sin ljusaste sida för dig och känner dess kungliga konstnärliga stil.

Förbunden med framgång och förmögenhet, speglar Citrinen solens styrka i GLAMIRA designer. För kvinnor, skapar den ett sätt att fira kvinnlighet och vara modern på samma gång. Ett par fenomenala citrin örhängen ger bäraren evigt ungdomligt solsken! Eller ett citrin halsband som fallit ner från himlen kommer att möta dig med inre styrka med antik charm. Du kan individualisera den största stjärnan i universum till att bli prisvärdiga citrin ringar och du kan själv bli stjärnan där du är. Ingen skönhet har varit så överkomlig och fenomenal!