x
 
   
Peridot Smycken

PERIDOT

Peridot är en halvädelsten med färger som kan variera i nyanser av grönt från pistasch till oliv.

PERIDOT FÖRLOVNINGSRINGAR

PERIDOT FÖRLOVNINGSRINGAR

PERIDOT ÖRHÄNGEN

PERIDOT ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

PERIDOT

Peridot är en halvädelsten med färger som kan variera i nyanser av grönt från pistasch till oliv. Men, det som urskiljer den från andra gröna ädelstenar som smaragden, är dess gyllene sken, den har guldglans i sin struktur. Juvelens namn har sina rötter i grekiska ordet peridona som betyder “att ge rikedom”. Eftersom den är en av de äldsta juvelerna i världen, är det inte möjligt att den inte har varit ämne för legender, myter och historier. Du kommer över peridot i berättelser i antika Egypten så tidigt som 2,000 f.Kr. och i vissa delar av bibeln. Dessutom, var det favoritstenen under barockperioden.

Pakistan och Afghanistan är de ställen där Peridot kan hittas och brytas i stora volymer. Men den levereras också från Myanmar, Kina, USA, Afrika och Australien. Den är hyllad som augusti månads sten och Lejonets sten.

Hos GLAMIRA, levereras alla peridot stenar med AAA kvalitet och sätts i design av professionella händer. Slutliga resultat är imponerande peridot smycken av ringar, örhängen, halsband och hängsmycken, armband, förlovningsringar och manschettknappar! GLAMIRA skapar inte bara smycken, men har också ett expert team som arbetar med att ta hand om juveler. Och detta team föreslår att du polerar dina peridot smycken med en bomullsduk så att det kan vara lysande hela tiden och att undvika att utsätta det för solens strålar längre tid eftersom det kan vara känsligt för värme. Och eftersom GLAMIRAs värld känner till kärleken för den gröna färgen, så är denna gröna ädelsten också mycket populär. Du kan individualisera din egen vår genom att lägga till de mest utsökta gröna nyanser i din värld! Ett par peridot örhängen kommer att ge dig naturens styrka och du kan leva med din kärlek en förevigt lång varm vår med dina peridot förlovningsringar, GLAMIRA erbjuder alla legeringar (vitt, gult och/eller rosa guld, silver) och färger för dig som går i harmoni med peridot och visar en varm dans till coola toner! Du kan kombinera det med andra ädelstenar på peridot ringar så att dess strålglans kommer fram. Och du kan förlänga ditt unika uttalande för detta konstverk genom att individualisera ett peridot halsband som fångar alla ögon som ser på dig!