x
 
   
Vit Safir smycken

Vit Safir

Vit Safir är en ädelsten och en färglös form av safir familjen. En safir tar sin färg från spår element som järn, krom, koppar, titan och magnesium när den formas.

VIT SAFIR FÖRLOVNINGSRINGAR

VIT SAFIR FÖRLOVNINGSRINGAR

VIT SAFIR ÖRHÄNGEN

VIT SAFIR ÖRHÄNGEN

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA

Vit Safir

Vit Safir är en ädelsten och en färglös form av safir familjen. En safir tar sin färg från spår element som järn, krom, koppar, titan och magnesium när den formas. Vit Safir har inte berörts av dessa element vilket gör den sällsynt och unik. Safir är den näst hårdaste ädelstenen efter diamanten, och den är också en av de dyraste juvelerna som bryts i Sri Lanka, Madagaskar, Kambodja, Myanmar och Thailand. I gamla tider var det tradition bland krigare att ge sina hustrur ett halsband gjort av Safir för att försäkra sig om deras plikttrogenhet. Och i Grekland, var Safiren associerad med Apollo, ljusets och solens Gud. Denna september månads sten har ansetts vara beskyddande för bäraren mot det onda och skada och attraherar välsignelser från himlen. Eftersom det är resistent mot repor och avskavningar, har den en transparent nyans och hårdhet, det är ett ideellt val för vit safir smycke.

Hos GLAMIRA, används vit safir av AAA klarhet och med olika Carat med hög kvalitet för örhängen, ringar, halsband, armband för kvinnor och ringar, manschettknappar för män. Dess enastående skönhet gör den mycket eftertraktad för all sorts GLAMIRA smyckesdesign och dess skönhet utmärker sig oavsett om den är den enda eller med andra stenar konfigurerad på ett sätt som betonar din stil. Insatt i kungliga ornament, så möter vit safir, den moderna världen hos GLAMIRA. Du kan sätta en smaragd slipad vit safir på ett guldband för att skapa en kunglig och modern vit safir ring. Infattningar gjorda av coola tonade metaller som silver och vitguld komplementerar vanligtvis vit safir bäst. Så du kan individualisera den med vitguld och stud i dina öron som ett par av vita safir örhängen. Eller kan du länka din kärlek till himlen och frälsa dina känslor genom att välja en bland speciella GLAMIRA vita safir förlovningsringar. Och du kan också bära Apollos ljus runt din hals genom att skapa ett vit safir solitär halsband. Låt bara GLAMIRA omringa dig med skenet från paradiset och ljuset som kommer från solen, så du kan fånga ögonkontakten.