x
 
   
PLATINA SMYCKEN

PLATINA SMYCKEN

av GLAMIRA

Som den enda och sanna preferensen för kungar
och drottningar, så är platine fyra gånger
starkare än guld och är det bästa valet för att visa en
diamants naturliga radians.
Med denna rena och lystrande skönhet
i vår moderna värld, kan du skapa sofistikerat och
stiligt utseende för dig själv.

Skäm bort dig själv som en kunglighet, Glamira har sättet att hitta elixiren för evig skönhet.

Platina Förlovningsringar

Modern Kärlek,
Modern Design

Platina Förlovningsringar 

Platina Förlovningsringar
Platina Vigselringar

Bevis på evig kärlek

Platina Vigselringar 

Platina Vigselringar
Platina Hängsmycken

Sällsynt och stilig!

Platina Hängsmycken 

Platina Hängsmycken
Platina Herr Ringar

Ren tjusning,
Kunglig Stil

Platina Herr Ringar 

Platina Herr Ringar
Platina Örhängen

Klä dig själv
med denna renhet!

Platina Örhängen 

Platina Örhängen
Platina Manschettknappar

Perfekt Passning,
Tidlöst Mode

Platina Manschettknappar 

Platina Manschettknappar
REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA
 • PLATINARINGAR

  PLATINARINGAR
  Ringar symboliserar värdefulla ögonblicken. Med sin uthållighet är Platina det perfekta sättet att få evigt skönhet och berätta för dina känslor.

 • HERRÖRHÄNGEN I PLATINA

  HERRÖRHÄNGEN I PLATINA
  Berika ditt utseende med fantastiska Platina mänörhängen. Ljus upp din närvaro med mode och en elegant stil.

 • NÄSPIERCINGAR I PLATINA

  NÄSPIERCINGAR I PLATINA
  Kombination av ren stil och överlägsen uthållighet kommer att passa perfekt in i någon outfit som du har förberett för det speciella anledningen ...

 • SLÄTA RINGAR I PLATINA

  SLÄTA RINGAR I PLATINA
  Innovativa och graciösa Släta Platina ringar ... utformade för att smickra och värna den moderna känslan av stil..

 • ARMBANDEN I PLATINA

  ARMBANDEN I PLATINA
  Utformad för att göra din hand ännu vackrare och väcka uppmärksamhet med varje rörelse ... Fantastiska och iögonfallande armband i platina kommer att spegla din moderna förståelse för stil och mode.

 • BROSCHER I PLATINA

  BROSCHER I PLATINA
  For any occasion that is yet to come to you, make a statement with BROSCHER I PLATINA which are perfect conversation starters! Perfect choice to form a charming first impression...

PLATINA SMYCKEN

Det finns mycket och snacka om platina smycken mer och mer. Platina är en ädelmetall som har en färglös skönhet och har hållbarhetsegenskaper som ingen annan metall har. Mer sällsynt än guld, denna metallen kan inte förvrängas eller böjas, men det är inte tung. Detta är anledningen till att det är ett klokt val att tänka på när du skapar din egen och personlig GLAMIRA smycken.

Du kan hitta ett brett utbud av modeller som du väljer att göra platina ringar till exempel. Du kan välja diamant eller andra ädelstenar, även ha din ring ingraverad med din favorit ord inne i bandet. Det finns nästan oändliga kombinationer för att skapa ditt mästerverk. Ett mästerverk ska vara förevigt. Vad kan du begära mer? Smycken som ger dig och din älskade en lycka som inte har några gränser. Inga gränser. Tidlös och gränslös. Platinum menar allt detta, och det ser ut,väl,bara fantastiska.

Vad sägs om platina vigselringar? Med en av de mest hållbara metallerna i universum bör också vara lämpligt för din vigselringar . Du kan välja matt och polerade ytor samt för någon metall från GLAMIRA. När du köper en platina ring från GLAMIRA,du väljer den bästa tillverkaren av smycken. Varför nöja sig med något som levererades till säljaren när du har säljaren att utforma smycken, källen av metaller och ädelstenar, samt anpassade utformning varje bit för dig.

När du letar efter en hängsmycke,varför inte tänka över platina hängsmycken för din nästa smycke box? Ibland vill man ha något med den sofistikerade som överträffar guld eller silver. Du vill ha något som har en fantastisk briljans men ändå förblir ödmjuk. Det är platina. Det finns ett brett utbud av hängsmycken du kan välja mellan och när du väljer platina, har du fattat ett beslut att du är den bästa, och du förtjänar det bästa.

Vissa hy och hudtyper behöver något mer än guld eller silver, en del människor är känsliga för silver och guld kan gå förlora sin hudtyp. Med platina halsbandenden riktiga skönheten i smycken sticker ut. Om din hud är mörk eller blek, och alla nyanser däremellan, kommer platina ser fantastiskt mot din hud. Du ska inte inträffa några konflikter när du bär denna smycken. Även när du bär en guld paljettklänning, kommer platina visa sig i tillfälle. Hela tiden!

Glöm inte att smycke är inte bara för kvinnor. Behandla dig själv eller den du älskar med mäns ringar av platina. Du väljer modellen från kollektionen och då väljer du platina som metall. Allt är så enkelt här. En mans värde visas inte i hans bankkonto bara, eller cirkeln han springer med. Men också hans individuella uttalande som en man av män. Varför ska du nöja dig med typiska metall och legeringar? Att vara en man som bär en metall som platina det kommer att ses som en framgång. Din man förtjänar platina nu. GLAMIRA är säker på att han kommer att ha stort leende av mottagande platina smycken.

När du är framgångsrik, så bör vara ditt val av smycken. Guld har varit standart länge som metall i valet, men vad sägs om att flytta upp damringarna till platina? Ett stort utval av ringar från GLAMIRA och du har alllt under kontroll av det du får. Självklart, får du det du vill. Inget mindre. När du beställer din personaliserade ring,du får exakt det du vill. Ingen tvekan om det. Varje gång. Om du vill ha diamanter du kan få diamanter Om du vill ha diamanter och rubiner? Du kan få det. Safirer? Smaragd? Alla kan sättas in på din platina smycke. Din fantasi sätter gränserna. Så nu kan du ha exakt smycken precis hur du vill ha det. Istället att säga "Den är fin,men" du kan faktist säga "Jag har designat den själv" och få precis det du vill ha. Nu är det inte så ofta man får göra det när det gäller fashion, är det det?

Du har bestämt om att köpa en platina ring, så nu varför inte unna dig med ett par Platinum Örhängen av GLAMIRA. Ett brett utval av örhängen att välja mellan finns på webbsidan. Bläddra GLAMIRA's fina kollektioner och välj en modell för att designa den för dig själv. När du har beställt, kommer tillverkarna att börja göra din ring som du har önskat dig. Kom ihåg att varje ring kan beställas. Gjords för dig. Även dimensioneringen är lätt när du begär ändring . Du kommer att vara säker på att ringen kommer att vara en perfekt passform. Om du har några frågor,du kan alltid få hjälp av GLAMIRA's proffesionella kundservice.

Du har hittat alla underbara platina smycken för dig själv och nu är det dags att välja något för den speciella mannen i ditt liv. Vad sägs om ett par manschettknappar? Manschettknappar kommer i alla former och storlekar och du kan vara så allvarlig eller lika lekfulla som du vill när du väljer en design. Varför inte beställa ett par set? Du kan beställa formellt och roligt på samma gång. Ett set som säger att “det är jag som bestämmer här” och andra säger,“ jag är bra på det jag gör!” Det är upp till dig. Varje gång.

När du vill ha den mest spektakulära och världsklass smycken, måste du ha platina diamant ringar i din samling för alla dessa speciella tillfällen. Platina ringar i diamanter säger något när stilen är i fråga. Du är en trendsättare och du förtjänar inget mindre än det bästa. Som världsledande inom högt och anpassade smycken, kommer GLAMIRA säkerställa att du har den finaste kvaliteten som pengar kan köpa.