x
 
   

 

SILVERSMYCKEN

Silver tjänstgjorde i sin mest fängslande formen ... Ta en titt på dessa charmiga design för att alltid vara förtrollad.

REKOMMENDERADE PRODUKTER FÖR DIG
boderUPPTÄCK MERA
 • VIGSELRINGAR I SILVER

  VIGSELRINGAR I SILVER
  GLAMIRA är säker på att du kommer att hitta det perfekta vigselringar i silver här. Ringarna kommer inte bara symboliserar engagemang utan en inställning till ett sofistikerat sammanhangstil.

 • FÖRLOVNINGSRINGAR I SILVER

  FÖRLOVNINGSRINGAR I SILVER
  Stort utbud av förlovningsringar i silver kommer att hjälpa dig på din väg att hitta den perfekta uppsättningen för dig och ditt livs kärlek ... imponera på henne med en innovativ design.

 • ARMBANDEN I SILVER

  ARMBANDEN I SILVER
  En perfekt påminnelse för ett speciellt tillfälle ... Armband i silver är det perfekta valet för anmärkningsvärd tillfällen och kommer alltid att bära en minnesvärd känsla.

 • SLÄTA RINGAR I SILVER

  SLÄTA RINGAR I SILVER
  Silver faller under ädelmetall kategorin och kommer sannolikt att ha en roll i renlighet och immunitet, och det finns dessa enkla designade ringar i silver. En perfekt överraskning för din älskade.

 • HERRRINGAR I SILVER

  HERRRINGAR I SILVER
  Silver har varit känt för sin adeln sedan antik tider och det är därför dessa ringar för män i silver är allt en man behöver. En perfekt present till en vän, make, familjemedlem eller kollega.

 • MANSCHETTKNAPPAR I SILVER

  MANSCHETTKNAPPAR I SILVER
  Ett par lysande Manschettknappar i Silver är rätt väg att gå om du är trött på att följa rutiner hela tiden ... Dessa manschettknapparna erbjuder en bekväm passform utan kompromisere din personliga stil.

 • HERRÖRHÄNGEN I SILVER

  HERRÖRHÄNGEN I SILVER
  Att välja ett smycke som är perfekt för män ibland kan vara en utmaning. Imponera med GLAMIRA s Örhängen för män i silver, perfekt utformad för att passa stilen på varje män.

 • NÄSPIERCINGAR I SILVER

  NÄSPIERCINGAR I SILVER
  En vågad näsa smycken i silver kommer att ge den rätt plats i rampljuset ! Designen som ger ditt utseende en glimt av naturinspirerade skönhet..

 • BROSCHER I SILVER

  BROSCHER I SILVER
  Fascinerande broscher klara för silver beundrare. Bläddra vår enorma samling för att hitta en som kommer att kanalisera dina rotade känslor ...